Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 31 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Знам, знам  Simple Smile

# 466
Аз поспах от 21 до сега, малкият и той. Сега хапна, но май вече по-често ще хапва адаптирано, че не мога да му смогна на темповете. Но хич не му разбирам. Казаха ми 1 лъжичка на 30мл вода. А ако искам да направя 100 или 110 трябва да направя 120 и да излея ли? И друго при 120 вода, 4 лъжици АМ и то в шилето става 130 мл. Това за 120 ли се брои или за 130 мл.? Толкова ми е объркано...
А днес изобщо не е акал ... а нищо не съм променяла. Лефакс не пие от дни, но дори когато давах по 5 пъти на ден, пак се е изхождал без проблем... дали не е от АМ. Днес му давах от него по-често...

# 467
Ако правиш 100 или 110,слагаш три лъжички и една трета/две трети. Нормално е да не се изхожда всеки ден, не се притеснявай.

# 468
  • Пловдив
Добро утро
Благодаря за топлото приемане
Моето детенце имаше криза вчера,но мина без много плач.Заспа в 23часа върху мен и се събудихме в 4,хапна и тъкмо се унесе и съсесите решиха да къртят  #2gunfire
Сега пак се напъва и пъшка.Нямат край.
Кристи верно ли масажа помага,аз още не съм сигурна дали да я заведа

# 469
Кристи, благодаря за отговора, ще потърся такъв специалист

# 470
Кристи, благодаря за успокоението.  Hug Бях се ошашкала. И мерси за обяснението за млякото.

# 471
  • Шоплука
Ние от както минахме на Лактана Био ака три пъти на ден, едно голямо и две по малки, коликите изчезнаха като с магическа пръчка. Лид педиатър ли ти препоръча да дохранваш? Кое мляко ползвате? Някои запичат,да знаеш, ние пием и пробиотик задължително. Вашите сополи имат ли? Вадя сутрин по двс сопола от ноздрите, но големички. Обаче страшни клюкари сме, цял ден може да виси на някой прозорец и да зяпа хаха

# 472
Ние пък повърнахме и заспахме  Confused
Няма да я закачам,като огладнее тогава.Моята поръчка от Емаг вече е доставена.Вчера и днес пристигаше на части,но съм доволна от бързата им реакция.При нас сутринта валя,но сега е хубаво времето и мисля да поизлезнем на разходка,че както го дават сняг от другата седмица май ще се зазимяваме вкъщи  Sad

# 473
Добро утро! Таткото гледа малкия снощи и му е разменил и объркал режима, който аз толкова време нагласях. Хранил го е 2 и 6ч, вместо 00, 4, 8ч. Та сега ще го пренастройвам някак. Иначе аз ходих за час до спа-то, закусваме и сега ще сбирам циганския катун, че след час тръгваме наобратно.
За боуена съм много зарибена, но не знам кога ще успеем да идем, че аз не съм шофьор и трябва мъжа ми да ни кара, а през седмицата няма как, че е до късно на работа Sad

# 474
Chuby, и аз вадя доволно сополи  Mr. Green

Ейнджъл, и аз не вярвах, когато две други съфорумки споделиха, че е сработило при тях веднага. Ама реших да пробвам, защото си имах боуен терапевт от преди и както се казва, нищо не губя.

Ели, зависи, някои бачкат и през уикенда. Ние специално ходихме в неделя, защото и аз не шофирам.
А за режима не се ядосвай. Храня го само аз през нощта, но пак не успявам всеки път да го натъкмя в 12/4/8 и прочие. Е, примерно снощи яде в 12, после се събуди в 6.30 и сега май ще устиска пак до 12. Понякога пък обръща на 2/6/10 и тн. Здраве да е, все някога ще се регулират нещата  Simple Smile

Устина, виждам, че и ти си се вихрила с покупките  Simple Smile Аз моите ги чакам в понеделник.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 11:36 от cristi

# 475
Кристи, точно уикенда си мисля и аз да идем. Другата събота и неделя сестра ми и гаджето и идват от Германия да видят малкия. Те кацат на обяд, та преди това може да запишем час да заведем бебо на боуен. Ще го измислим.
И аз получих смс за памперсите от Емаг. За бейбифона чакам още.

# 476
Ели, вие богата социална програма имате всеки уикенд Grinning

# 477
Ох, така като се замисля до Нова година всеки уикенд е планиран. Другия-сестра ми, по-другия-свекитата ще идват, по-по-другия ще ходим при родителите ми на морето. И после-Коледа у дома, най-после само тримата + котката Simple Smile

# 478
При нас за Коледа ще е лудница. После Нова година самички. Кеф  Grinning

# 479
При нас миналата Коледа беше лудница. Беше ни първата в новото жилище и поканихме родителите ми и свекитата да се съберем всички. Бях труп накрая от приготовления и софри. Тази година-сами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт