Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 856
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Ели, благодаря много за информацията!
А, и да се похваля. Тази нощ бебето спа 7ч без да се събуди. Аз, от своя страна, спах шест часа без да се събудя. Направо да не повярва човек..., но едва ли ще се повтори скоро.

# 451
  • София
И аз съм все още с 1-чката на Авент. Ама ние сме доста лакоми и яде за 10-ина мин 170 мл. Не мисля скоро да го сменям.

И аз се чудих кога трябва да се смени биберона. Казват, че като почне да се храни твърде бавно и да се изнервя от храненето. Но наистина си е до дете. Най-добре е да се пробва с по-голям и ако наистина се улива, да се върне стария. Поне е лесно  Laughing

За майчинството - точно са го описали. След 135 ден болнични, се пуска отпуск по майчинство при работодателя. Попълва се декларация и счетоводство/ЧР ги предават в НОИ. При мен това ще трябва да се случи на 5 януари. Simple Smile

Нахранихме се, наиграхме се и е време за сън Simple Smile (И аз пиша с една ръка, че на другата се е наместил един биберон  yes )

# 452
Благодаря ви момичета  Hug
Сега се храни с 2-ка и е ОК.Ще питам на работата като занеса болничния какво после трябва да попълня.

# 453
Изкъпахме успешно малкия във ваната с душа. Радва ме, че обича вода и не му пречи и течаща такава директно от душа, без да го поливаме с канче, както правим у дома. Таткото е обещал, че като проходи ще се къпят двамата по мъжки под душа, ама бая вода ще изтече дотогава:)

# 454

[/quote]
Не го буди, нека спи, след тая седмица, май всички бяхме във вихара на коликите, нека спът и си почиват и ние покрай тях.
[/quote]

Лина, така и направих. Иначе успях и аз да спя цели час и половина.

# 455
Не го буди, нека спи, след тая седмица, май всички бяхме във вихара на коликите, нека спът и си почиват и ние покрай тях.
[/quote]

Лина, така и направих. Иначе успях и аз да спя цели час и половина.
[/quote]
И ние спим цял ден, само се буди да яде, което ме води на мисълта,че тази вечер ще си правил купон с нея 😂😂

# 456
Уха, изписали сте света  Grinning

Ели, а какви пари е нощувката? Може и на лични, да не спамим тук

# 457
А като имат криза от колики ритат ли много с крака? Моят е като побеснял чак се притесних тази вечер да не би да е нещо друго, а не колики... newsm78

# 458
  • София
А, това не е спам  Laughing Ели такава реклама им направи, че заслужава отстъпка  Whistling

Iid и рита и плаче... Най-много ми помага да го сложа с корем към мен, да притисна крачета към мен и не давам да мърда и почвам аз да люлея. Биберонът  в устата. Така се успокоява много бързо и обикновено не плаче много.

# 459
Хаха,ние резервирахте през един сайт и офертата беше на промоция, реалните цени на рецепция са бая по-високи, въпреки че предлагат някакви пакети.
Хаймани сме ние големи, преди бебо бяхме големи пътешественици и много обичаме да пътуваме, дано и той да е така. От тук нататък обаче кид френдли трябва да са хотелите и дестинациите ни.
Аз лягам, мъжът ми остава на пост. Снощи поех неговото дежурство, но днес няма да му се размине.
А при коликите и нашият свива крачета, маха с тях и се гърчи. Нормално е, май при всички е така, боли ги Sad

# 460
Аз определено отчитам ползата от боуена. Със сигурност няма болки в корема от поне десет дни, а съм спряла напълно симетикона.

# 461
  • София
Ехааа, супер! И на теб да ти направят отстъпка!  Mr. Green

# 462
Аз определено отчитам ползата от боуена. Със сигурност няма болки в корема от поне десет дни, а съм спряла напълно симетикона.
Кристи, прости ми невежеството, но какво е боуен

# 463
Мисис, то е толкова евтино, че ще ми е неудобно да взема отстъпка.

Аля, и аз не съм съвсем наясно какво е, ама прилича на акупунктура без игли. Пипа бебето три пъти в различни точки и си тръгваме.

# 464
  • София
 Hug

Разбира се, опитвам се да се шегувам.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт