Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 885
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Ха добра среща, явно се движим в ритъм на неспане и зверски колики. Отдавам го на факта, че вчера заради мъглата не се лашкахме с количката два часа поне по улиците. Утре ако има пак мъгла ще се лашкахме в къщи. Едва станах за яденето, тялото ми просто отказа да стане от леглото, направих яденето механично, смених памперса, добре, че кошарата може да се люля, лежах на леглото и люлях с крак, докато се освестя. После малко на ръце и сега спи на корема ми. Не знам как ще се придпиваме като стане шест кила, още е 4,5 кг и вече си е като гюленце.
Аз също мисля за слинг, раница та ви чета редовно, за да видя от какво сте доволни

# 361
Да докладвам. В 3ч рева за бибата, в 4ч като швейцарски часовник нададе вой за манджа. Не знам какви са дечицата, които доброволно се отказват от нощно хранене, ама за жалост нашият няма да е от тях. Даже не си го представям как ще стане да се лъжем с чай и вода, както педиатърката съветва. Той е хитър и си иска млякото. А с мъжа ми сме си дали срок до края на третия месец, после трябва да се отървем от това пусто ядене нощем. Да видим.

# 362
Ели аз що срокове си давах, но детето си има собствен график. Моята лакомка ,  на която никой не можеше да еземе шишето изведнъж спря да се буди за едното нощтно. Още не мога да свикна, даже ставам да проверявам дали диша, че не иска да яде. Услушвам се за рев, нищо, в началото чак се уплаших, какво става с нея. Не бой се, изведнъж сам ще се откаже.

# 363
И ние ядохме, сега заспа, айде до после

# 364
И моят се събуди, вместо да отцепи до 8 Sad Сигурно, защото баща му го храни снощи!

# 365
Моята току що повърна на сън, повръщат ли вашите на сън?

# 366
Все още не се е случило....но винаги има първи път, както се казва. И ние ядохме сега. Снощи бяхме в серия и не можах да пиша. Въртяхме се в омагьосан кръг - храня я, нааква се, сменям, люлям - дране и това е! ooooh! Айде пак стигаме до храненето и с начале...
Ще ми се днес да е различно .... Sad
Вашите бебоци стряскат ли се на сън? Напоследък така подскача, че чак ако е ден, се ококорва и следва наново приспиване

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 08:04 от leila16

# 367
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, момичета!

Точно така си предствях бебетата, хич нямах идея, че може да реве и пищи по всяко време на денонощието.
Хахахааах и аз така си ги представях Joy Joy Joy
Но е нормално, отвсякъде такива снимки валят на усмихнати и/или спящи ангелчета Crazy
След 2месеца тежки колики започнах да се чудя като гледам снимките на бебенца на мои приятелки, дали и те са имали безсънни нощи или всичко им е било безоблачно  като на снимките Thinking

На колко седмици, като станат бебоците се водят на ортопед?
В болницата, където раждах препоръчват прегледа да се извърши още през първите 10дни след раждането, защото ако има проблем(като при нас - дисплазия) ранно открит се премахва по-лесно и бързо. Иначе за двигателните способности не знам кога трябва и дали личната ни праща newsm78

Страх ме е да почвам да чета за ваксините, но според вас кое е основно и водещо при поставянето им? По една ваксина на ден/седмица, по няколко наведнъж или знам ли?!

До колкото знам, си има установен график, по който се поставят задължителните ваксини. Две се поставят в родилното и после чак като навърши 2 месеца още две. После всеки месец по една.

Имам заглавие за следващите 647383теми- Нощта, деня смени, а октомврийчето не спи.

Joy Joy Joy Joy Joy

Аз оставих любимия да храни бебето, докато аз поръчах дрешки. Черен петък в HM Grinning
И аз съм на вълна черен петък Grinning Не се бях сетила за HM  bouquet
В Е маг има доста намаление на памперсите, Памперс, Пуфис, Либеро...

# 368
Аз напоръчах основно бодита следващ размер, защото са им много хубави.

Моят не повръща насън, но се стряска редовно през деня. Може и през нощта, ама не го виждам  Joy Говорих с педиатър, който изключи рахит като причина и каза да не се притеснявам.

# 369
Лейла ние имахме един период в който се стряскаше на сън и като се събуждаше разпереаше ръчички, почнаш да я галя и милвам докато спи и престана.

# 370
  • София
Не повръща на сън, но тръгнем ли да се разхождаме с количката - непременно. Не разбирам защо. Thinking Количката е с големи колела, не клати, не друса, паркът до нас е с хубави пътечки... Голям куриоз.

ММ замина да си вземе заветната диплома най-сетне. Не мога да разбера как може да не забелязва разлято кафе по пода, оповръщано бебешко боди или петно от протекъл памперс, а една абсолютно микроскопична точка по бялата му риза да му вади очите. Rolling Eyes Та търках тази микро точка с клечка за уши, напоена с Вениш, в най-ранни зори. Ще ме умори. #Crazy

Чакам го сега да се върне и да обиколим мола да видим къде какви промоции ще има. Mr. Green Точа се на DM, H&M, Minene и дори на аптеката, за да видя как върви бебешката козметика Flutter

# 371
Мен пък ме е страх да ходя в МОЛ д бамбинчето, да не лепне някой вирус. Днес акахме по зелено, педито каза, че било от млякото, че имало повече лактоза, да и давам флора бимби редовно, но на мен ми се струва, че и е студено. Сутринта ръчичките и бяха сини, а е 20 градуса в стаята. Дано да се вдигне мъглата да излезем на разходка.

# 372
Леила
И при нас имаше стряскане в началото, но вече спря. Аз си го обеснявам като някакъв кошмар, не са свикнали да са на свобода. Сега се плаши като и минат ръчичките пред лицето  й. Joy
Аз и се смея, но знам ли каква мъка и е на мъничката.
Вече сме на месец и малко.

# 373
  • София
Мен пък ме е страх да ходя в МОЛ д бамбинчето, да не лепне някой вирус. Днес акахме по зелено, педито каза, че било от млякото, че имало повече лактоза, да и давам флора бимби редовно, но на мен ми се струва, че и е студено. Сутринта ръчичките и бяха сини, а е 20 градуса в стаята. Дано да се вдигне мъглата да излезем на разходка.
Млякото Лактана ли беше? newsm78

Иначе в мол май наистина е по-рисково, отколкото в студен парк (те вирусите виреят на топло и сред хора). Ние други магазини и заведения нямаме наблизо обаче, така че сме в мола всеки ден почти - като искам да пазаря или да се видя с приятелки на кафе, няма на кого да оставя бебето и си го разхождам с мен. За щастие, здрави сме засега.  Praynig

# 374
И ние понякога повръщаме докато спим, понякога и цели 2 часа и ооловина след хранене. Днес ми повърна 3 часа след хранене докато сменях памперс. Вече съм се заредила с лигавници, пелени, които използвам за лигавници, че попиват повече и какво ли още не. Дано скоро отмине това повръщане.
Ние още не сме излизали на разходка и се чудя как се прави. Вие първо изкарвахте ли го на балкон или прозорец за по 5-10 мин. като увеличавахте всеки ден или директно навън? И ако сте били директно навън първия път колко се разхождахте? И трябва ли да слагам покривалото за дъжд винаги сега зимата, дори и да не вали, за да му топли вътре?

Общи условия

Активация на акаунт