Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Ели, приятна почивка  bye travel cow newsm01 newsm49

За стряскането четох, че ако са повити ръчичките с пелена, не се стряскат и спят спокойно, иначе от самите ръце се получава, имат усещането, че падат назад, нещо като рефлекс им е. Но нашият не понася, трябва да спи като заклан, за да го повия без да усети, случи се само веднъж и спа над 5 часа през нощта Peace
Беше отдавна, сега като се замисля скоро май не се е стряскал, може би се израства след време newsm78

# 391
Ако имате Магазин Метро идете за памперси аз си взех два кашона по 126 общо 252 за 68 лв от 4 до 9 кг са.А от емаг са 208 за 60 за 8 лв повече си взех 44 броя ,а и емаг вече няма:) Simple Smile Simple Smile

# 392
  • София
За зеления Памперс ли става въпрос?

# 393
Ива, и ние се кърмим. От няколко дни и аз открих този вариант като последна мярка за заспиване ( особено вечер и сутрин )  Simple Smile Преди това си заспиваше на мен, но тия колики и това стряскане ни съсипаха  ooooh! Аз също милвам главичката, гушкам, тихо говоря....дано го израсте по-бързо.
Ели, само хубави емоции през уикенда желая!

# 394
Ели приятно прекарване.
Ние излязохме на разходка два часа, тука изгря слънцел Толкова топло става тук като напече, че като се прибрахме главичката беше малко мокра от пот.
Изака се детето царски, днес за втори ден , с перфектното ако.
Живота ми се превърна в зяпане на бебешко ако и броене на часовете сън  Joy Joy Joy
Сега се моля да нямаме криза като вчеращната с коликите  Praynig

# 395
На мен днес сърце не ми даде, да го будя да го обличам дебело, за да го изкарам за 10мин. на балкона, тъй като е по-спокоен и спи. Вечерта ще видим как ще сме  Laughing Laughing Laughing Може пак да заформим нощно парти, след този здрав сън през деня.

# 396
  • София
Юхууу  Simple Smile

Минавам да се запиша за днес. Весело изкарване на Ели!

Дано нямате никакви колики и да се спи цяла нощ. А то днес и нощта на татковците.  Laughing

Ние сутринта така напълнихме памперса... до ушите, буквално  Mr. Green

Отиваме да се видим с жълтото пате във ваната, че сме на гости тази вечер. За първи път ни е  Simple Smile Да видим как ще се държи младежа  Simple Smile

# 397
За зеления Памперс ли става въпрос?
да

# 398
весело прекарване момичета
бебоците ще слушат татковците тази нощ Hug

# 399
Нии пък излезнахме на разходка.Тъкмо се бях настроила да сме вкъщи и да върша домакинска работа,но мама дойде на помощ.През цялото време беше будна в количката и си кротуваше,но сега едва заспа.
Отивам да си хвърля един душ,че чак главата ме сърби и се чувствам като пребита с парцал  Crazy.Имам нужда и аз от спа процедури  Rolling Eyes

# 400
Вкъщи аз пак съм на дежурство, тази седмица може би чак утре или в неделя ще имам отмяна. Дано тук имам компания през нощта ако пак ни мъчат колики.

# 401
И аз съм на пост  Simple Smile Поне засега

# 402
Момичета, пътувахме много добре. Малкият обича да се вози и спа през цялото време. Искам да похваля хотела, в който сме, Лъки Банско. Много е подходящ за дечица, хигиената е на ниво, обслужването е отлично и храната в ресторанта е супер. Предлагат детски колички, повивалници, столчета за хранене, проходилка, гърне, степенка за баня и още други неща на семействата с деца. И друг път сме били, но като ергени, а сега откривам нови плюсове. Стаята е тип студио и има кухненски бокс. Улеснение е, че не мъкна каната за топлене на вода.
Бяхме на спа, един по един, разбира се, докато другия гледа детето. Вечеряхме в ресторанта, малкият кротува и спинка през почти цялото време, пу, пу.
Дано времето утре е хубаво, за да се разходим.
Пожелавам ви спокойна нощ и ще докладвам утре пак. Чакам да стане 00ч да го храним.

# 403
Лейла значи си ми компания днес, аз успях да го укротя малко след едночасово търчене из апартамента с количката 😁😁😁 след всичкото ръкомахане и ритане се надявам сега хубаво да поспинка и да успея и аз да си взема дъх.

# 404
Момичета, пътувахме много добре. Малкият обича да се вози и спа през цялото време. Искам да похваля хотела, в който сме, Лъки Банско. Много е подходящ за дечица, хигиената е на ниво, обслужването е отлично и храната в ресторанта е супер. Предлагат детски колички, повивалници, столчета за хранене, проходилка, гърне, степенка за баня и още други неща на семействата с деца. И друг път сме били, но като ергени, а сега откривам нови плюсове. Стаята е тип студио и има кухненски бокс. Улеснение е, че не мъкна каната за топлене на вода.
Бяхме на спа, един по един, разбира се, докато другия гледа детето. Вечеряхме в ресторанта, малкият кротува и спинка през почти цялото време, пу, пу.
Дано времето утре е хубаво, за да се разходим.
Пожелавам ви спокойна нощ и ще докладвам утре пак. Чакам да стане 00ч да го храним.
Така се размечтах и аз...

Общи условия

Активация на акаунт