Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 801
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Лид аз започнах първо да я обличам добре и да я оставям в стаята на отворен прозорец по 10 минути. После по три дни по десет минути на балкона в коша за кола добре облечена с шапка и увеличават с десет минути докато стигнахме до два часа с количката по баирите. Разходките и седенето на въздух невероятно я релаксира и успокоява. Спи като къпана. Това, че сме на АМ изцяло не означава липса на имунитет. Те си го изграждат още в утробата на майката, педито ни е фен да се извежда бебето всеки ден и аз съм за. МОЛ е мн по опасно място за извеждане с цялата си смрад и тълпи хора от това да пообикаляш блока.

# 571
А колко време трябва да са будни през деня вече? Моят откарва към час и половина най-много след хранене и това е. Говоря като е спокоен и не го боли корема. То другото не го броя.

# 572
Chuby, това за прозореца е чудесно. И аз ще почна така. Благодаря.  Hug

# 573
Коликите мн ги изтощават и щом приключат заспиват веднага. Бамбина щом спре следобедната криза заспива веднага като индийски йога. Иначе будува по половин ден, страшно я кефи люлката, люля се и зяпа, но накрая я унася и заспива след 15 мин люляне. Вчера понеже не излизаме, че имаше адски вятър, се люля два часа, така избегнахме следобедния кошмар с колилите, люля се, спи и пръцка.

# 574
  • София
А, за моловете отдавна съм писала, че съм съгласна за риска. Иначе моята педиатърка пък ми е казала при минусови температури, вятър, дъжд и мъгла да не извеждам - и го правя. Явно всяка си има различно мнение по въпроса Laughing Но пък по никакъв начин не мисля и че атмосферата в парка на Пиротска, при всички газове от колите, пушещи трева по пейките гимназисти и шум от трамваи и автобус, плюс кучи студ на всичко отгоре като бонус, е на кой знае какво по-добро ниво от тая в мола.

# 575
Лина, а защо сте на диетична АМ? Бамбинчето от Лактаната се наяжда, от Аптамила вечно си беше гладна.
Кристи, нашата количка е като шейна. Ех, идея - защо няма шейни за 👶. Хаха
Май ще си отвисим зимата на двора, извън него няма да се излиза Sad
Направи алергия към белтъка на краве млякото и сега сме на това което се води диетично за алергични деца.
Ами тъпкаме ги, няма да ги оставяме гладни я  Laughing то е и не възможно при нас де, усетили глад, става страшно

# 576
Момичета, аз нали минах от Апрамил на Лактана. Според вас възможно ли е едното мляко да го насища повече от другото. От Аптамила спокойно си изяжда 120мл, а от Лактаната едва изяжда 100 и заспива, което ми говори, че е спокоен, но така не виждам как може да разредим храненията и сега пак си яде 8 пъти. И то трябва да увеличаваме дозата, а той си я намаля, защото така заспива и стиска устата, че нищо не мога да направя.

# 577
Кате като сравниш лъжиците на млеката ще видиш, че това на Лактана е по голямо. Да, по насищащо е, моята от Аптамила ядеше по 150 мл и вечно гладна, от Лактаната по 120 мл, викам си пак мимахме на 6 хранения, а тя спокойно вече прави паузи от седем часа между хранене, след седмица ядене на Лактана. Хем яде по малко. Усвоява се по добре и ака стабилно всеки ден.

# 578
Здравейте момичета Simple SmileПак сте изписали света Simple Smile
Събота и неделя изкарахме у
чудесно,но за съжаление вчера беше ужасен ден:падна ми кръвнто и бях супер зле,за капак и Бебо беше супер неспокоен:(Цял ден бях парцал:((
Днес тъкмо мислех да излезем на разходка,но снега ни попречи:(
И аз мисля че отрицателните температури не са такъв проблем,обличаме ги здраво и навън Party
Решила съм да го карам по здравословно диетично,и да правя упражнения ,че не мога да се понасям:(
Намрънках се...

# 579
Цитат на: linaa1707 :link=topic=952833.msg34135246#msg34135246 date=1480408570
Момичета аз вече не знам какво да правя, моята Криси не издържа повече от 2.5-3ч без ядене, давам и 120мл с 4лъжички и пак все е гладна и реве на поразия. Единствено през ноща понякога го докарва до 4-5часа без ядене. Дали защото е на диетично АМ и не я засища като другото просто вече нямам идея.
И ние ядем по много през деня. Три часа без храна устисква само ако е заспала. Даже някои хранения са ни с 5 лъжички вече Laughing Според мен именно заради това дневно тъпкане почваме да се отказваме от нощното хранене.  Thinking
И аз съм си го мислила това, че ако през деня си вземе дозата за денонощието вечерта ще е по-спокоен. При някой действа ли това? 
Извинявам се, че пост след пост, но все още нямам комп...

# 580
  • София
И аз съм си го мислила това, че ако през деня си вземе дозата за денонощието вечерта ще е по-спокоен. При някой действа ли това? 
Извинявам се, че пост след пост, но все още нямам комп...
Ами при нас май действа засега. Преди 4 дни вдигнахме дозата, от 2 нощи насам не се буди за нощно хранене. Но само предполагам, че е от това... няма как да съм напълно сигурна Simple Smile

А как се ядосвам сега, че асансьорът в подлеза пак не работи... #Cussing out #2gunfire

# 581
Кате като сравниш лъжиците на млеката ще видиш, че това на Лактана е по голямо. Да, по насищащо е, моята от Аптамила ядеше по 150 мл и вечно гладна, от Лактаната по 120 мл, викам си пак мимахме на 6 хранения, а тя спокойно вече прави паузи от седем часа между хранене, след седмица ядене на Лактана. Хем яде по малко. Усвоява се по добре и ака стабилно всеки ден.
Ох, зареди ме малко с позитивизъм.
Да, лъжичките са по-големи, но и на двете опаковки пише, че 3 лъжички са 13.5гр., т.е аз го разбирам, че самото мляко на Лактана е по-леко и различен обем сухо мляко дава един и същ грамаж. Еми минаваме на 3 лъжички и на 3 часа и ще изчакам да се адаптира за да увеличим и дозата и времето между храненията, а дай Боже и нощното да махнем поне едното...

# 582
  • София
Прави ли ви и на вас голяма пяна Лактаната като поразклатите бутилката...?

# 583
Ето ме и мен. В голямо приключение се вкарахме сутринта с ходенето при педиатърката. Медицинският център е на 10 минути пеш от вкъщи, а цялата процедура с колата ни отне близо два часа. Някакъв кошмар беше трафика, всички малоумници, които си мислят, че могат да карат, бяха наизлезли. Мразя зимата, мразя снега в градски условия и това е. Най-лошо ще като заледи и стане пързалка. Със слинг, кенгуру или раница не бих излязла, страх ме е да не се подхлъзна, да падна и да завлека малкия с мен.
Иначе сложихме ротавирусната ваксина, глътна си я без проблем. След един месец втората доза. Другата седмица вече ще ни боцкат, да видим там как ще е. Попитах за смяна на АМ и реших да сменя Хип с Лактана. Само ще си довърша кутията, че вчера я отворих.

# 584
Ели,хубаво е да го смениш постепенно.Можеш да си вземеш Хип и да слагаш само по една лъжичка към другото мляко,после увеличаваш с две и така докато не го замениш напълно.По-лесно ще го понесе стомахчето и малкото човече.Поне така ми препоръчаха.

Общи условия

Активация на акаунт