Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
А нагревател все ще трябва да взема друг - нали ще трябва и за пюренцата след време Simple Smile Твоят има ли такава функция? За колко го взе?
Има. Ето го:

Прави ли ви и на вас голяма пяна Лактаната като поразклатите бутилката...?
Да.

Моят почти през целия ден е буден и понякога ми скъсва нервите, защото му е скучно, ама пък още е малък да се радва на играчки и подобни. Иска само да е навън в количката или на рамо да разглежда. Без ръце останах Mr. Green

# 586
Благодаря ти, Устина. Другата седмица ще е, че съм взела голям пакет от Хипа, ще споделя как го е понесъл. Дано помогне да му се нормализират изхожданията.

# 587
  • Пловдив
Здравейте, момичета, честит първи сняг!
Аз едвам ви смогвам с прочитането, какво остава за включване  Grinning Grinning
Правиха на сестра ми операция на коляното, та дойде първите 10-тина дни в нас, да и помагам, докато е с патериците, а и тя на мен с бебчо. Друго си е да има кой да го наглежда, докато сготвя, или ида до магазина, или да се изкъпя дори  Joy
При нас Лефакса помагаше много първите два дни, после се запече и сега по цяла нощ спи в мен и се върти, ръмжи, напъва се, пръцка...чак с  млякото в 6 или в 10 ака и се успокоява Sad Ака си по 2 пъти на ден, но доста твърдо и по малко.
За излизането, аз също ще го изкарвам в студа, добре облечен. Но не знам кога, защото в Пловдив освен сняг си има и гадна мъгла.Нашия педиатър каза само в дъжд, вятър и мъгла не.
За влизането във форма, и аз не мога да се понасям Sick Sick Sick
Качих 22кг през бременността, с 4кг бебе и ммноооого води, та като се прибрах вкъщи бях 8-9кг повече от преди бременността. Не са много, но са всички в областта на корема и дупето и нито един чифт от дънките не ми стават Cry Въртя си с един клин и едно спортно долнище ooooh! А корема ми е като пихтия от секциото и с много стрии, защото беше огроооомен. Сега съм на диетата на Ваня Червенкова, 5ти ден, мажа се със стягащ крем и започнах да си нося стягащия корсет по-често, та да видим какво ще излезе. За упражнения още не намирам време, като изчезнат коликите може би, да не е все в ръцете ми.
През деня не спеше въобще като нямаше колики (първите дни с Лефакса), гукаше си, седеше си в шезлонгчето,  но сега като го друсам да се успокои от тях заспива и спи по-голямата част от деня, което пък означава, че не спи по-голямата част от нощта Tired Tired Tired

Момичета, аз нали минах от Апрамил на Лактана. Според вас възможно ли е едното мляко да го насища повече от другото. От Аптамила спокойно си изяжда 120мл, а от Лактаната едва изяжда 100 и заспива, което ми говори, че е спокоен, но така не виждам как може да разредим храненията и сега пак си яде 8 пъти. И то трябва да увеличаваме дозата, а той си я намаля, защото така заспива и стиска устата, че нищо не мога да направя.

Сега точно е момента да разредиш храненията Peace Дръж го без ядене през 3.5 или 4 часа и така ще е много гладен до следващото и ще си го изяжда цялото. При нас така стана, на всяко вдигане на дозата вдигах интервала на времето. Е може да има малко рев, ако си усеща като му дойде часа( нашия е като часовник), но е така само първия ден, бързо свикна.

# 588
Гери, а с нощното хранене не ти ли се размества режима? Като ми направи шест часа пауза през нощта и после имам разлика с другите часове за хранене.

# 589
  • Пловдив
Гери, а с нощното хранене не ти ли се размества режима? Като ми направи шест часа пауза през нощта и после имам разлика с другите часове за хранене.

Нямаме нощно хранене отдавна. Винаги започвам от 6.00ч.
В началото беше 6, 9, 12, 15, 18, 21, 00 - с 3лъжици
После 6, 9:30, 13, 16:30, 20, 23:30 - с 4лъжици
Сега 6, 10, 14, 18, 22- с 5лъжици

Но това не означава, че спим цяла нощ  Crossing Arms Случвало се е 2-3 пъти да проспи почти цялата пауза, но обикновено се събужда с рев и гърчове от колики към 2/3/4/5 и зависи колко силна ще е кризата, може и до 6 да си откараме в рев Cry Tired

# 590
Я да ви разкажа нещо весело, че се сетих. Преди няколко вечери се занимавам да приготвя голямата за лягане и сме в нейната стая, а бебето съм го сложила на едното легло (кротичко си лежи човекът). Тя ми разказва неща, пее, абе, вдига шум и вярва. По едно време се обръщам към леглото и него го НЯМА. Първата ми реакция беше ужасен страх, сърцето ми се качи в гърлото и стомахът ми стана на топка. Явно тялото ми реагира преди мозъка, защото почти веднага осъзнах, че сигурно мъжът ми се опитва да се пошегува с мен и тихичко го е взел. Така беше, намерих ги пред вратата на детската стая да се хилят по мъжки. Е, не му оцених шегата на момента, отнесе едно конско. Сега ми е смешно.

# 591
37,аз щях да го утрепя  Joy

Гери, моят не може да изкара повече от шест часа през нощта. Яде в 12 и после към 6.30 си иска пак. Съответно, режимът на четири часа отива по дяволите. А нямам нерви да го държа да реве до 8, за да се изравнят нещата.

# 592
  • Пловдив

Гери, моят не може да изкара повече от шест часа през нощта. Яде в 12 и после към 6.30 си иска пак. Съответно, режимът на четири часа отива по дяволите. А нямам нерви да го държа да реве до 8, за да се изравнят нещата.
Ами ще продължим да чакаме тогава този блажен ден, когато ще спрат коликите и на гладниците ще им стигне манджата  Crazy
Аз постоянно с това се успокоявам, че е временно и след няколко месеца ще е различно  Peace

Я да ви разкажа нещо весело, че се сетих. Преди няколко вечери се занимавам да приготвя голямата за лягане и сме в нейната стая, а бебето съм го сложила на едното легло (кротичко си лежи човекът). Тя ми разказва неща, пее, абе, вдига шум и вярва. По едно време се обръщам към леглото и него го НЯМА. Първата ми реакция беше ужасен страх, сърцето ми се качи в гърлото и стомахът ми стана на топка. Явно тялото ми реагира преди мозъка, защото почти веднага осъзнах, че сигурно мъжът ми се опитва да се пошегува с мен и тихичко го е взел. Така беше, намерих ги пред вратата на детската стая да се хилят по мъжки. Е, не му оцених шегата на момента, отнесе едно конско. Сега ми е смешно.

Аз преживях същото чувство... Още когато спяхме в хола, аз на дивана , малкия в количката. ММ като стана за работа дойде при нас и ми вика къде е бебето, и аз спяща още  "Какво" и виждам, че гледа в количката и пак пита "Къде е бебето?"  Направо сърцето ми спря от ужас.... а той нашия се смъкнал надолу в юрганчето и баща му като не вижда главата на възглавничката и решил, че го няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Как се качват снимки newsm78 чувствам се като индианец Joy

# 593
  • Пловдив
Лина, а защо сте на диетична АМ? Бамбинчето от Лактаната се наяжда, от Аптамила вечно си беше гладна.
Кристи, нашата количка е като шейна. Ех, идея - защо няма шейни за . Хаха
Май ще си отвисим зимата на двора, извън него няма да се излиза Sad

http://kasida.bg/adbor-detska-shejina-piccolino-xdrive-670-24830.html

# 594
По отношение на яденето, ще минат тези месеци и после само ще си ги спомням с умиление...
Бамбината принципно трябва да яде в 24 ч, после в 5 сутринта, но тя започна да заспива в 8 след банята и манджата и няма земна сила, която да я събуди в 24 ч за ядене - една вечер с баща и, тука я въртяхме, събличахме - спи, като индийски йога - след като се наяде в 8 се събужда в 3 сутринта, после заспива в 4, и се събужда да яде в 8
Така си караме засега и това ме устройва. Важното е, че няма колики нощем. Отдавам го на дългия масаж с олио след банята, особено като масажирам коремчето по посока на часовниковата стрелка.
Обаче през деня си наваксва, започна да реве след всяко ядене и за това я държа половин час изправена, че и повръща от болката.
Приди люлката и на мен ми се откъснаха ръцете да нося и люлам, кръст, гръб всичко ... сега вече я нося само след ядене по половин час, ако нещо мрънка - в люлката. Там пък много и харесва, може да гледа в тавана, ново , любимо занимание.
Извадих я на балкона днес за 15 минути, в коша за кола - много и хареса, снега направо я омагьоса, сега умирам от яд, че не можем да излезем дори в двора - тука при нас натрупа ужасно много сняг и не спира да вали. Ужасно се всиква като не излизаме. Нали е Везни - дай и въздух и движение ....

# 595
Гериии - е*ти якото!!!
Ще се купува  Hug Hug Hug

# 596
Моята мишанка режим няма защото яде различно през ноща 3-4-5 и от там после огладнява различно през деня  и не мога да и направя график. Някоя  от вас пила ли е Lactil за увеличаване на кърмата има ли ефект ?

# 597
Gery, нямаш представа колко ти завиждам за тези 5 хранения, за разлика от нашите8. ССигурно съм те питала, но той сам ли си ги разреди?

# 598
hahahaА аз онзи ден си обърках децата,отидох при Бебо и го питам нарисувал ли е картината:D А татко му ме гледа едно странно hahaha

# 599

И аз бих реагирала като теб, но шегата е добра определено. Хихи.
А колко време ги държите в люлките/шезлонгите? Моята трябва да пристигне утре.
Ние ядем различно през 3 или 4 часа. Още режим не успявам да създам. Отдавам го на това, че веднъж яде изцяло кърма, а на следващия изцяло АМ. Правеше сам  6 часа нощна пауза, от 2 дни спря и пак почна да се буди на 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт