Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Щем не щем ще купуваме нова количка, но 900 лв направо ще ни разкажат играта на бюджета ... ще ходим в събота и ще умуваме какво да правим. Няма шанс да се заточа цяла зима в къщи, направо ще откача и без това съм си депресарка ....
Момичета какви колички имате? Мисис Роузи каква е твоята количка - давайте идеи, поне да не си хвърлям парите на вятъра  Crazy
900 лв - много бре newsm78 Някаква по-специална марка ли ще я взимаш?
Нашата на промоция беше 450. Движи се добре по всякакви терени, но си е и тежка.

http://detski-magazin.com/search?controller=search&orderby=p … mp;submit_search=

# 661
Тука е сложно, живеем в къща, но двора не е оправен, трябва да нося количката на ръце по едни стръмни стълби, а бебето го изваждам и слагам в нея след това.
Трябва ми здрава, но лека количка, която да може да гази преспи.
Не знам дали би струвала тези пари или други , за това питам вие какви ползвате?

# 662
  • София
Катето88 Опаковай го и излизай. То като е увито, а и в количката е повече завет отколкото отвън. Разходката действа много освежаващо. Wink

Chuby Моята е такава, но друга разцветка: http://www.madeformums.com/uploads/images/original/9693.jpg

Но ми е подарък и не е нова. Тази количка е отгледала вече 2 дечица Simple Smile Мислех си, че ако не ми хареса, ще купим друга, но всъщност ми е ок, засега. Доста е обемна като цяло и заема много място и в колата. Но ми харесват гумите и всъщност върши работа.

Иначе аз гледах и си харесах от полските колички, ето това като модел: http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebesh … -2v1-danco-retrus

Гледах я и на място - допадна ми.

В допълнение - виждам, че и Innerlane е дала линк към другите полски колички. Много са сходни и според мен също са ок.

# 663
Мисис Роузи, каква марка е твоята количка? Изглежда ми точно като това, което търся, солидни и големи гуми  Hug

# 664
   https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png   това е мойта количка  била е на зимно бебе би трябвало да стане за това време още не съм я водила на вън може в събота ако се потопи леда че не изчистен сама не мога да я вдигам с малката вътре ме страх

# 665
  • Пловдив
Моята е такава

http://kasida.bg/search.html?phrase=gusio+carrera+&action=dm … amp;ProductSort=2

Аз съм много доволна, взех я на промоция, че ни беше ограничен бюджета, но като цяло полските повече ми харесват като дизайн. Тя е най - леката от полските, но пак ще ти е тежка, щом имаш такива препятствия Peace

# 666
  • София
Моята е Mutsy Urban Rider.

# 667
Cristy, от серията о-6м са 3 размера - S, M, L. Аз до сега бях на М, преди няколко дни пробвах L, но тогава повърна зверски и аз реших, че е от бързото наяждане и я прибрах. Но сега след като взех Лактана и започна да се храни по 30-40 мин  и вече нямах избор, защото искам да минем и на 150мл и тогава сигурно ще яде по 40-50 мин, което е абсурдно. За днес вече 2 пъти яде с голямата биба и за сега не е имало проблем, дано и да няма. Но все още нямам никакво обяснение какво е това заспиване на шишето и то започна точно от първото хранене с Лактана, преди това за 2 пълни месеца нито 1 път  нем и се е случвало да не си изяде яденето, защото спи... 

# 668
Нашата количка е на ABC Design, Cobra, Mimo, немски са и съм страшно доволна. Справя се страхотно по ужасяващите софийски улици, маневрена и удобна е. Но определено не е лека и заема доста място, обемна е.
http://zdravko.bg/kolichka-s-tri-kolela-cobra-limited-eddition-mimo.html

# 669
Пф, да си похваля и моята количка, премина всички препятствия навън - чико актив е, е, голяма е и не е много лека, но ми е перфектна. В града, в който живеем сега просто - няма тротоари.

Заради тези ваксини не можах да се наспя, Патето си спа блаженно, а майка й през 10 мин с термометъра мереше температура. Е, не вдигна и беше спокойна. Определено е поспалива, педиатърката каза, че може да имат такъв ефект. Спи вече близо 4 часа, а е яла последно преди четири часа и половина  newsm78 чудя се да я будя ли, да я оставя ли? Може би ще я почакам още 30 мин, но ме притеснява да не обърка ден и нощ и после да не спим  Rolling Eyes!

Щейната е страхотна и на мен много ми се иска, но се очертава за близо месец да се приберем в София и няма да има къде да я използвам.
За вит Д, давам на Джеймисън, като капвам направо в устата, някой път падат по две, друг път по една. Не ме притеснява, защото педиатърката ми каза да й давам по две, защото се стряска, но от друга страна фонтанелата й е много мъничка и с една капка си ок.

# 670
Кате, аз май съм още с S newsm78 Ще изчакам още малко, преди да сменям.

# 671
И ние излизахме днес само за 30 минути,но беше доста добре Sunglasses
Утре за по дълго Simple Smile
А за количка аз съм с Куини Бъз 3 и съм много доволна:)
Лид имаи в предвид че като кърмила на поискване има вариант постоянно да ти виси на гърдите и това не значи че е гладно или не му стига

# 672
Малкият спи от 12ч. В 16ч като се прибрахме от разходка само му смених памперса, нахраних го и пак заспа. Не ми се мисли довечера какво парти ще ми устрои...

# 673
Sho_82,  стана ми интересно - казваш, ако иска по-често гърда, причината не винаги е от глад, така ли? Защото моята обича да го прави и аз все се чудя... newsm78 А и така най-бързо заспива

# 674
Sho_82,  стана ми интересно - казваш, ако иска по-често гърда, причината не винаги е от глад, така ли? Защото моята обича да го прави и аз все се чудя... newsm78 А и така най-бързо заспива
Те така задоволяват всякакви потребности гушкане,сигурност , различни неразположения...
И каката ми е била нон стоп на гърдите и това беше единственото успокоително при никненето на зъби..сега синковеца  е със много силни колики
А и е безотказно средство за приспиване  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт