До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 103
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря много за бързите отзиви.Записах час за преглед при др.Татарова.Дано всичко ми е наред 😀

# 586
А какъв е телефонът за записване на час при Татарова?

# 587
  • Бургас
Аз съм доста доволна от Ирмов. Следях си ЖК при него, той води и раждането - никога не се е държал арогантно, винаги е бил точен  в преценката си и с доста адекватни съвети.

# 588
А какъв е телефонът за записване на час при Татарова?
0899944714 др.Татарова

# 589
Благодаря много!

# 590
Момичета за секцио кой д-р препоръчвате (без Гамишев)?

# 591
Момичета за секцио кой д-р препоръчвате (без Гамишев)?
Горанов

# 592
Въпрос не точно за гинеколог. Къде изследват най-точно цитонамазка, на коя лаборатория да се доверя?

# 593
  • град-държава
Д-р Главашки на Републиканска.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 15:38 от Vermilion`

# 594
Аз до сега май винаги в Лина съм пускала. Като цяло не мисля, че има кой знае каква голяма разлика в коя лаборатория ще закараш материала. А кой доктор ще ти я вземе също не е от кой знае какво значение.

# 595
  • град-държава
И аз мисля така. В Лина съм пускала два пъти течно базирани и няма разлика в резултатите за сега.

# 596
  • Бургас
През последните години я пускам в Лината, защото ми е по-близо. Иначе преди  я носих на ул Цар Симеон, точно срещу Тони декор в едно тунелче се влиза на първия етаж. Не знам как се казва, но има доста лекарски кабинети в сградата.  И там е ок според мен.

# 597
  • Бургас
Последния път пуснах в Лина, излезе ми 3 гр, побърках се от притеснения и ходих на колпоскоп при др Димитров, всичко беше абсолютно наред и той се учуди много от резултата, каза че и друг път се е случвало от Лина, каза да ходя зад окръжна болница.

# 598
Много странно това с Лина...и аз един път съм пускала зад окръжна, не знам каква лаборатория се води. След 3 месеца пусках пак в Лина, резултатите бяха еднакви в двете лаборатории.

# 599
Момичета, благодаря ви за отговорите  bouquet
д-р Илиева ме попита къде я нося друг път и след това ме изпрати зад окръжна болница.

Общи условия

Активация на акаунт