До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 142 313
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
аз винаги правя течнобазирана цитонамазка и я прашам в л-я Геника в София

# 601

Откъде вземате консумативите? При гинеколозите предполагам няма и трябва да се занесе от пациентката?

# 602
Д-р Недялков ми е взимал течнобазирана, не съм купувала консумативи.

# 603
  • Бургас

Откъде вземате консумативите? При гинеколозите предполагам няма и трябва да се занесе от пациентката?

нищо не нося, гинеколозите си имат бурканчета, просто трябва да им кажеш, че искаш  течнобазирана, аз като почнах да я правя такава преде 2-3 години в бургас никоя лаборатория не изследваше, изпращаха с куриер в геника, после почна Лина да ги прави, не знам за другите, но аз продължавам да си ги изпращам в София

# 604
  • Burgas, Bulgaria
И моята излезе 2 б гр. С разни гадории  В Лина , после колпоскопа не показа нищо , слава Богу  и МБ излезе чиста , Димитров ми каза или в 3-та или в Окръжна да ги нося

# 605
Сега понеже правих обикновена цитонамазка, следващия път ще попитам за течно базирана. Никой гинеколог не ми е споменавал за нея. Тя не е по каса, нали?

# 606
  • Бургас
не, сама си я плащаш, в Геника е 40 лева плюс 4 лева за куриера, в Лина май е 35 лева
http://www.lina-bg.com/bg/%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B1% … D0%B9%D0%BA%D0%B0

# 607
не, сама си я плащаш, в Геника е 40 лева плюс 4 лева за куриера, в Лина май е 35 лева
http://www.lina-bg.com/bg/%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B1% … D0%B9%D0%BA%D0%B0

bouquet
Добре е, че се избягва цялото молене за направление от ЛЛ и после направление от гинеколог, и като се платят на всяка врата и гишенце по 2,90 ... Цифром цитонамазката ми по ЗК ми струва 14,50, по-добре още толкова и малко и с едно ходене, а не с 10 посещения... Извинете за излиянията  Peace
Днес като си вземах резултата попитах жената какво означават буквите а, б и с и защо на техните изследвания ги няма. Не ми обясни какво означават, но категорично ми заяви, че така /само с групата/ се правели по цял свят и това с буквите било само да вземат парите...

# 608
  • град-държава
Течно базирана излиза група с букви, а при обикновена е написана само групата.

# 609
Течно базирана излиза група с букви, а при обикновена е написана само групата.

Ясно Peace

# 610
  • Бургас
И аз моята я пращам в Геника. Иначе зад болницата има хистологична лаборатория. Казва се Хирон

# 611
Здравейте,
Родих в МБАЛ Бургас миналото лято със секцио при д-р Миринчев. Лоша дума за него не мога да кажа. Наложи ми се да се преместя в Плевен миналата есен. И оттогава ми изпадват вътрешни конци. Оказа се,след преглед при АГ че имам струпване на вътрешни конци. Оказаха се неразлагащи се(разграждащи се).
 Търся жени преминали през подобно нещо за съвет. Добрите АГ доктори в Плевен имат свободни часове чак за след 40дни.

# 612
Привет,

Има ли гинеколог в Бургас с положително отношение към терапията с фраксипарин и аспирин протект при бременност? Поне аз не съм попаднала досега на такъв
Доктор Кироваков. Бях на такава терапия я

# 613
  • Карнобат
Здравейте!Понеже наскоро разбрах,че съм бременна искам да ми препоръчате някой подходящ акушеро-гинеколог при който да се запиша.Не съм от Бургас,и затова не съм така добре запозната с лекарите тук.Бях на преглед при д-р Ганчев,където и разбрах,че съм бременна но нещо не останах много доволна.Много бързо ми претупа прегледа с минимум информация.Ще съм благодарна,ако някой ми препоръча някой специалист,защото рано или късно ще трябва някъде да бъда записана.Благодаря предварително! Simple Smile

# 614
Аз ти препоръчвам Д-р Веселин Димитров в транспортна болница . Невероятен лекар и човек работи и с здравната каса

Общи условия

Активация на акаунт