До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 142 229
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Д-р Димитров не следи бременни и не му е това силата, той е добър в други неща. По-добре д-р Недялков.  Peace

# 616
д-р Ангел Недялков, добър специалист и работи със здравна каса

# 617
  • Бургас
Д-р Димитров не следи бременни и не му е това силата, той е добър в други неща.
E как да не следи бременни?
Аз съм била в кабинета като му се обаждат бременни и той ми е казвал докато говорим:"Извинявай, трябва да вдигна, може някоя от моите бременни да е тръгнала да ражда." Засичала съм и бременни жени в кабинета през последните години.
Иначе, да, по принцип се занимава с други проблеми и е наистина добър в тях.

# 618

Д-р Димитров не следи бременни и не му е това силата, той е добър в други неща.
E как да не следи бременни?
Аз съм била в кабинета като му се обаждат бременни и той ми е казвал докато говорим:"Извинявай, трябва да вдигна, може някоя от моите бременни да е тръгнала да ражда." Засичала съм и бременни жени в кабинета през последните години.
Иначе, да, по принцип се занимава с други проблеми и е наистина добър в тях.
Мон потвърждавам това което казаваш Simple Smile

# 619
  • Бургас
Не казвам, че съвсем не следи, но със сигурност не изражда. Познавам д-р Димитров от много време, той е страхотен лекар, но силата му не е следене на бременност. Разбира се като всеки гинеколог прави и това, но все пак, има лекари, които са се специализирали в това.

Мен лично той ме е питал/защото сега ходя на лечение при него/ като забременея с второто избрала ли съм кой да ме следи.

Той регистрира първата ми бременност и съм ходила на консултации платени по време на цялата ми бременност, но това беше защото бях с инфекция. която трябваше да се лекува междувременно, а той е много добър в това.

# 620
  • Бургас
Да, така съм съгласна.  Wink

# 621
  • Бургас
Димитров проследява бременност, но не изражда, а предполагам, че момичето си търси такъв, който ще я следи и впоследствие ще я изроди.
И на въпроса - аз и преди да забременея и като бременна ходих при Татарова. При нея и родих, но понастоящем ако искаш да раждаш при нея, трябва да платиш 500 лв , защото изражда в болницата само с направен избор на екип. Не, че не може да родиш и при друг там безплатно

# 622
  • Бургас
Здравейте!Понеже наскоро разбрах,че съм бременна искам да ми препоръчате някой подходящ акушеро-гинеколог при който да се запиша.Не съм от Бургас,и затова не съм така добре запозната с лекарите тук.Бях на преглед при д-р Ганчев,където и разбрах,че съм бременна но нещо не останах много доволна.Много бързо ми претупа прегледа с минимум информация.Ще съм благодарна,ако някой ми препоръча някой специалист,защото рано или късно ще трябва някъде да бъда записана.Благодаря предварително! Simple Smile
Аз следях бременността си при д-р Ирмов и родих при него -  много съм доволна, препоръчвам ти го. Wink

# 623
Здравейте! Искам да попитам има ли някои инфо за др Гамишев дали изражда

# 624
Здравейте,да ви попитам какви са ви впечатленията за д-р Кироваков за секцио?

# 625
Здравейте, аз искам да похваля моя следящ гинеколог- Георгиоски от "Дева Мария". Много мил, внимателен, да не кажа направо стеснителен изглежда, обяснява подробно като задавам въпроси, много ми харесва!

# 626
  • град-държава
И аз харесвам Георгиоски, въпреки че го познавам само от визитациите. Ангелов също е страхотен, него го препоръчах на моя приятелка, която го избра и за раждането и е много доволна. ✌

# 627
  • Сливен
Уникален е д-р Георгиоски.Мн си го уважавам.Благодарение на него на 29.11 се роди така дългоочакваната ми рожбичка Божидара. Имахме лек проблем по време на секциото но той се справи мн професионално.Цяла бременност му досаждах всеки ден по телефона но нито за миг не се сопна или изнерви.И нито един път не се е държал грубо.Има и премерено чувство за хумор

# 628
  • Бургас
От Георгиоски и аз имам добри впечатления, от визитациите.

# 629
Аз бях при д-р Минчев, защото исках да да родя при лекаря, който ми следи бременността. Доволна съм. Много е позитивен, отговаря на въпроси ако имаш такива. При Мануелян ходех от време на време само за ултразвук. Д-р Минчев беше наясно с това и нямаше против. Точно това липсва на Недялков, който поне според мен е странен като характер и се държи сякаш е единствения гинеколог в града.
И аз към Минчев и Мануелян съм се насочила.Той ми води ж.к.По здравната каса съм а понякога ми иска 30 лв за преглед.Защо така ?Колко прегледа месечно поема здравната каса?

Общи условия

Активация на акаунт