До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 142 211
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Аз бях при д-р Минчев, защото исках да да родя при лекаря, който ми следи бременността. Доволна съм. Много е позитивен, отговаря на въпроси ако имаш такива. При Мануелян ходех от време на време само за ултразвук. Д-р Минчев беше наясно с това и нямаше против. Точно това липсва на Недялков, който поне според мен е странен като характер и се държи сякаш е единствения гинеколог в града.
И аз към Минчев и Мануелян съм се насочила.Той ми води ж.к.По здравната каса съм а понякога ми иска 30 лв за преглед.Защо така ?Колко прегледа месечно поема здравната каса?
30-те лева са за ехографа предполагам. Иначе прегледът е един месечно. Ехографите са 2 или 3 за цялата бременност според възрастта.

# 631
Перфектни! Раждах при него преди няколко месеца. Невероятен и като специалист и като човек. Бих родила отново при него.
Здравейте,да ви попитам какви са ви впечатленията за д-р Кироваков за секцио?

# 632
Аз бях при д-р Минчев, защото исках да да родя при лекаря, който ми следи бременността. Доволна съм. Много е позитивен, отговаря на въпроси ако имаш такива. При Мануелян ходех от време на време само за ултразвук. Д-р Минчев беше наясно с това и нямаше против. Точно това липсва на Недялков, който поне според мен е странен като характер и се държи сякаш е единствения гинеколог в града.
И аз към Минчев и Мануелян съм се насочила.Той ми води ж.к.По здравната каса съм а понякога ми иска 30 лв за преглед.Защо така ?Колко прегледа месечно поема здравната каса?
30-те лева са за ехографа предполагам. Иначе прегледът е един месечно. Ехографите са 2 или 3 за цялата бременност според възрастта.
  Той ме вика на две седмици.Та всеки преглед ли бе трябвало да плащам?В 13 седмица съм и все още ме преглежда вагинално.Незнам дали правилно се произнасям.

# 633
По каса прегледите са веднъж месечно. Не ти таксува ехографа, а допълнителния преглед.

# 634
Напиши "проследяване на бременност по здравна каса" и виж първия резултат, там си е описано всичко, поемано от НЗОК.

# 635
Здравейте дами, регистрирах се единствено защото във вашия форум се коментира Стефан Миринчев - за да знаете какъв човек е в действителност:

https://www.flagman.bg/article/147025

https://www.flagman.bg/article/147023

Кървавата драма се разиграва в кв.Банево

Срещу уважавания акушер-гинеколог от Бургас д-р Стефан Миринчев е образувано досъдебно производство във Второ РУП - за умишлено и с проявена особена жестокост убийство на любимото коте на известното семейство юристи Кацарски.

Бившият топследовател Красимир Кацарски е сред най-търсените понастоящем адвокати по наказателни дела, а съпругата му Красимира Донева е съдия, председател на Районния съд в гр.Средец.

Всъщност домашното бяло коте е на тяхното момченце, което е на 3 годинки и което е видяло мъртвото телце, недоумявайки защо топлият и пухкав Алфи не помръдва.

Заради хладнокръвния разстрел на Алфи, според новите промените в НК, а и вече според практиката на няколко съдилища,  д-р Миринчев трябва да понесе ефективна присъда от 1 до 3 години затвор и глоба от 1000 до 10 000 лв. Днес телцето на Алфи бе изпратено за аутопсия от експерти във Ветеринарния институт в Стара Загора.

Случаят е покъртителен. Флагман разполага и с видео от фаталния 2 януари, което подготвяме за публикуване.

Къщите на семействата Миринчеви и Кацарски са на една и съща улица в кв.Банево, дели ги глуха част от около 3-4 метра. Съседи са  от 7 години.

„В началото бяхме приятели. Постепенно обаче отношенията ни охладняха, защото д-р Миринчев често бе засичан от мен с огнестрелно оръжие. Пушката е  флоберка или въздушна. Не е ловец. Казвам го, защото е странно подобно поведение. Аз съм бивш полицай и следовател. След като напуснах системата, предадох служебното си оръжие, защото не мисля, че ми е нужно.  Последователно изчезнаха две наши котета. По-рано той имаше голямо куче, което почина от старост, сега са си взели друго – също от едра порода. Аз и за секунда не съм подозирал, че съседът ми е способен на това, което видяхме с очите си от видеозаписа“, каза адвокат Кацарски пред Флагман.

На 2 януари сем. Кацарски се завръща от празненство за Нова година и заварва в градинката на двора си безжизненото телце на Алфи. Детето се втурва да го гушне, не проумява, че може да е мъртво. Майката  прибира веднага момченцето,  което обаче започва неутешимо да плаче и пита защо Алфи не помръдва.

„Жена ми посегна към Алфи, за да го махнем от двора. Установи, че все още телцето е топло, решихме че е починало в градинката в двора ни от отравяне. Тя предложи да пуснем запис от видеокамерата, за да видим дали се е мъчило. Бяхме потресени от видяното“, казва Кацарски.

На видеото се вижда, че котето Алфи се е промъкнало в двора на сем.Миринчеви, което е подразнило кучето им. Кучето връхлита върху котето и го притиска в ъгъла до оградата. В този момент съпругата на гинеколога – Яна Миринчева пуши цигара и наблюдава сцената.

Вижда се, че дава знак на д-р Миринчев да се приближи. След известно време той идва с пушка в ръка. Наглася приклада, прави стъпка-две назад, прицелва се и от разстояние 3-4 метра гърми в котето.

От шок, ужас и болка телцето му отскача на височина близо метър и половина, по силата на някакъв антифизичен закон  побягва и успява с невероятни сетни сили да се прибере у дома, залитайки пада в градинката и издъхва веднага.

След тази гледка Кацарски вдига телцето и вижда кръвта по бялата козина. След което  вика полиция.
„Можех и да замълча, но този човек ходи с пушка, утре може да я насочи към детето ми, което ще си играе с друго коте“, категоричен е адвокат Кацарски.

Очаквайте след малко видеозапис от разстрела. Наш екип е при д-р Стефан Миринчев и съпругата му Яна, за която разбрахме, че има собствен бизнес с дистрибуция на лекарства, за да разберем какви са мотивите им да мразят толкова много котето на съседите си.

# 636
  • Burgas, Bulgaria
.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 18:22 от мадам тиква

# 637
Лекарските качества не мисля, че някой непредубеден може да ги отрече. НО убийството на беззащитно животно, Е убийство. И това мисля е извън съмнение! Не, не е това примерът, който искам да виждам за човек!

# 638
Мирише ми на платена статия. Simple Smile Не съм посещавала доктор Миринчев, но и светилото Сигридов бяха изхващали надрусан...както са казали хората няма лош пи ар.

# 639
Статията може и да е. Проблемът е, че има запис от камера. То затова си има полиция, която да разследва и да каже кой крив и кой прав.

# 640
  • Бургас
Не мисля, че човек способен да убие животно по този начин е способен да е съвестен лекар.Лекарят трябва да има уважение към живота, независимо чий.

# 641
Аз имам спонтанен аборт правих го в болницата в меден рудник , след оборта трябваше да отида на преглед там . Д-р Миринчев беше на смяна . Каза ми 48 часа след абортс ,че мога да си правя секс каквото искам това му бяха думите. Навсякъде пише че след кюретаж поне 2 3 седмици никалъв секс дори и моят доктор ми го каза това .

# 642
Момичета, следя се при гинеколог, който не изражда.Търся някой, от който сте доволни и който ще се съгласи за нормално раждане, с избор на екип, разбира се. Бихте ли ми предложили някой,ако сте били в подобна ситуация?

# 643
Д-р Мирослав Минчев:smiley:

# 644
Д-р Мирослав Минчев:smiley:
Доволна ли сте ?Добър ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт