До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 141 959
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
В моя случай също беше в Бургасмед и също при д-р Гамишев. Беше преди година и малко и струваше малко под 300 лв с две нощувки в болницата.

# 691
Моля мнение за д-р Троянчев?

# 692
Моля мнение за д-р Троянчев?

Добър професионалист е, но тъй като преди идваше само за събота и неделя пациентите му бяха наблъскани до дупка, мн набързо преглеждаше и мн напрегнат изглеждаше, не обяснява мн, което мен ме подразни след последният път и спрях да го посещавам.

# 693
Здравейте момичета!
Предстои ми хистеректомия която ще ми прави д-р Горанов. Има ли някой който може да ми даде някаква информация относно операцията и след нея какво ме очаква?

# 694
  • БУРГАС
Доста е трудно да запазиш час при Попов. Моя близка роднина ходи, но в крайна сметка й го махнаха в Бургас.
Исках да разбера ако някой от Бургас е приет в отделението ,да ми каже,колко ще продължи,пари колко са взели...такива неща.
Да споделя...д-р Попов ми го махна в Поморие,той препоръча кюртаж,всичко мина по здравна каса,платих 11,60лв.престой .В болницата всички са много мили и внимателни,в сряда беше процедурата,в петък ме изписаха.Не знам дали кюртажа беше добър избор,но реших да му се доверя,дано съм постъпила правилно.

# 695
Здравейте! От известно време усещам дискомфорт в едната гърда и се чудя дали да ходя на ехограф, или направо на мамограф. Майка ми е оперирана от рак на гърдата, аз съм на 32г. и не съм раждала. Бихте ли ме насочили към някой, някой лекар от който сте доволни?

# 696
  • Бургас
Здравейте! От известно време усещам дискомфорт в едната гърда и се чудя дали да ходя на ехограф, или направо на мамограф. Майка ми е оперирана от рак на гърдата, аз съм на 32г. и не съм раждала. Бихте ли ме насочили към някой, някой лекар от който сте доволни?
д-р Хрусанов!

# 697
Мамолог ли е др Хрусанов и може ли да кажете къде преглежда?

# 698
  • в кукувиче гнездо
Мамолог ли е др Хрусанов и може ли да кажете къде преглежда?
Хрусанов е хирург. Той обича да реже. В Бургас по-добре не търсете мамолог. Ангелов може би е по-доброто решение.

# 699
  • Бургас
а Ангелов хирург ли е, той къде има кабинет

# 700
Д-р Тодор Ангелов, хирург-онколог. Бул. Демокрация 86
Тел.056 866 405.
Това са координати от миналата година, когато се преглеждах при него. Надявам се да са актуални.
За мен поне д-р Хрусанов не е добър вариант.

# 701
  • Бургас
а Ангелов всякакви операции ли прави, интересува ме конкретно премахване на бенка

# 702
За бенка нямам представа..аз си преглеждах гърдите при него.

# 703
  • град-държава
а Ангелов всякакви операции ли прави, интересува ме конкретно премахване на бенка

Д-р Гяуров  в трета поликлиника. ✌

# 704
  • София
За бенка нямам представа..аз си преглеждах гърдите при него.

А как протича прегледът при него - ехограф, палпация?

Общи условия

Активация на акаунт