До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 141 981
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • град-държава
На мен ми се размина, но се запознах с едно момиче в патология, което лежеше след такъв правен от д-р Татарова(доколкото помня) и си беше ОК. Нататък какво се е случило не знам.

# 676
Имате ли впечатления от д-р Маркова от Бургасмед?

Явно не я познавате като лекар, затова няма мнения... newsm78 Изпращат ме при нея и ми се искаше да “чуя“ лични впечатления от пациентки...

# 677
Здравейте, доволни ли сте от Д-р Милена Мануелян? Имам само добри добри впечатления като възпитан, добър и точен човек, но нямам впечатления какъв професионалист е. До сега съм ходила при различни мъже, основно в Света София, но първо чакаш 100 часа да ти дойде реда, голям хаус е там, администраторките са мн криви и строснати, а прегледа трае има-няма 10 мин. Казах, че имам течение, нито ми предложиха микробиология нито ми изписаха лекарство за него. Казаха ми, че 6 месеца са мн за опити за бебе и че било по-добре инвитро. Крайно се разочаровах от болницата и лекарите там.

# 678
Здравейте, доволни ли сте от Д-р Милена Мануелян? Имам само добри добри впечатления като възпитан, добър и точен човек, но нямам впечатления какъв професионалист е. До сега съм ходила при различни мъже, основно в Света София, но първо чакаш 100 часа да ти дойде реда, голям хаус е там, администраторките са мн криви и строснати, а прегледа трае има-няма 10 мин. Казах, че имам течение, нито ми предложиха микробиология нито ми изписаха лекарство за него. Казаха ми, че 6 месеца са мн за опити за бебе и че било по-добре инвитро. Крайно се разочаровах от болницата и лекарите там.
.           

Аз съм ходила при Д-р Мануелян за ФМ и От там са моите наблюдения. Обяснява доста, отговаря на всички въпроси, прегледът ми продължи около 30 мин. И си тръгнах много доволна. Смятам че ще бъдете доволни и вие Simple Smile Според мен няма да сгрешите , ако отидете там.

# 679
Благодаря, че изказахте впечатления. Очаквам и други мнения Simple Smile

# 680

Аз си следя цялата бременност при нея (вече съм на финала почти) и съм много доволна от нея и като човек и като професионалист (доколкото мога да преценя това, разбира се). Внимателна е, отговаря на всичките ми въпроси, не ме оставя да се безпокоя излишно и не ме кара да се мъкна по излишни изследвания или да приемам всякакви добавки и хапчета. Понякога се налага да почакам двайсетина минути, когато е по-натоварено, но това приемам за нормално при специалист. Акушерката, с която работи също е много внимателна

# 681
И аз съм много доволна, пусна ми профилактично и МБ и цито, въпреки че нямах оплаквания.

# 682
Много ви благодаря, момичета, радвам се, че сте доволни и аз ще я посетя следващият път. 🙂

# 683
Първото си дете раждах при Татарова, тя ми водеше и ЖК. Ами такова раждане раждах, че сега второто на 200% ще е със секцио. Месец не можех да си седна на дупето, и съответно не можех да си обслужвам детето сама. И съм сигурна, чче грешката беше при нея, защото предизвика раждането без да имам индикация за раждане. Просто излизаше в отпуска и не искаше да и я прекъсвам. Сега съм се насочила към д-р Гергьовски. За сега съм с добри впечатления.  Някой има ли лични наблюдения за него

# 684
  • Сливен
Аз се следях при Георгиоски е няма такава душичка вонаги е на линия казано на кратко 24/7.Раждах секцио и съм мн доволна от самата операция и шева.

# 685
Момичета, здравейте

Моя въпрос за много от вас, ще се стори странен, но вече срам, не срам ще трябва да се справя с този проблем.  Та... имам вагинизъм. Търся гинеколог (жена), който да ме прегледа и да ми помогне да се оправя с това състояние. Може и оперативно. Въпроса ми е, някоя от вас знае ли към кого точно да се обърна? Не ми се ходи при различни лекари и на всеки да си разправям проблема. Над 20-сет годишна съм и осъзнавам проблема.
Благодаря

# 686
  • БУРГАС
Здравейте,имам питане,някой ходил ли е в Поморие при д-р Попов в болницата за премахване на полип в матката.

# 687
Доста е трудно да запазиш час при Попов. Моя близка роднина ходи, но в крайна сметка й го махнаха в Бургас.

# 688
  • БУРГАС
Доста е трудно да запазиш час при Попов. Моя близка роднина ходи, но в крайна сметка й го махнаха в Бургас.
Исках да разбера ако някой от Бургас е приет в отделението ,да ми каже,колко ще продължи,пари колко са взели...такива неща.

# 689
  • София
Исках да разбера ако някой от Бургас е приет в отделението ,да ми каже,колко ще продължи,пари колко са взели...такива неща.
На мен ми го махнаха в Бургасмед - д-р Гамишев, с хистероскопия - малко надо 300 лв. струваше. Още същия ден следобяда те пускат да си ходиш. Иначе самата операция е около половин час, с пълна упойка за съжаление..

Общи условия

Активация на акаунт