До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 142 067
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Офелия  - наистина ли ползва колпоскоп?
Да Simple Smile По телефона, когато си записвах час, също ми каза, че прегледа включва колпоскопия, ехограф и т.н

# 661
  • в джунглата
Още се моткам за профилактичния годишен ,  ама ми се  свидят 150лв.  , защото миналата година толкова ми излезе  преглед с колпоскоп и микрибиология ,  след съмнително цито ,  което правих при друг лекар и минах с талон .

То и моята работа такава..... И аз си изхабих направлението за един малоумник, цитото излезе 2с група и сега трябва да записвам час на частно при друг. Значи да си приготвя 150лв?

# 662
  • Burgas, Bulgaria
100лв -120лв  ако за същия лекар говорим - 70лв до колкото помня е само колпоскопа . Ехограф ,  преглед ,  взимане на МБ включваше  .
Отделно  носиш МБ за изследване . Във Трета поликлиника ми взеха 10лв само ,  чак се изненадах .

# 663
  • в джунглата
Сигурно за един и същ става въпрос -  д-р  Димитров!  А при запазване на час трябва ли да спомена че съм за колоскопия или не отнема време и го прави при прегледа? А цикъла има ли значение -преди или след цикъл се прави?

# 664
  • Burgas, Bulgaria
Кажи му ,  че искаш колпоскоп и си без талон .  Той ще те разпита , какво -що . Ще ти каже предполагам да си вземеш направление .  Имай предвид ,  че ако няма някой отказан час ,  седмица поне ще чакаш .
Аз след цикъл отидох .

# 665
Момичета, бременна съм, с първа бременност. За сега съм се насочила към др Парушева да ми следи бременността, но не знам дали работи със ЗК. Можете ли и да споделите мнение за нея или да ми препоръчате някои. Колкото и смешно да звучи по-спокойна ще бъда при жена. Благодаря Heart

# 666
  • град-държава
Д-р Татарова и д-р Мануелян мога да препоръчам за жена АГ. Моята бременност от 7м се следи от д-р Татарова и при нея родих.

# 667
Д-р Татарова и д-р Мануелян мога да препоръчам за жена АГ. Моята бременност от 7м се следи от д-р Татарова и при нея родих.
Прочетох много добри отзиви за Татарова и се се пренасочих към нея. Обаче звънях и в Дева Мария и в Света София и на двете места казват, че вече не работи при тях и нямат информация. Някой има ли контакт?

# 668
МърМяу, писах ти на лично.

# 669
Имате ли впечатления от д-р Маркова от Бургасмед?

# 670
Бихте ли споделили за д-р Татарова къде работи сега Simple Smile

# 671
Д-р Татарова работи в АГ Център "Калчева" в Зорница.

# 672
Има ли мами,на които д-р Минчев им води жк?

# 673
Д-р Татарова работи в АГ Център "Калчева" в Зорница.
При д-р Калчева е на частно, в Лайф Хоспитал преглежда по каса.

# 674
Има ли момичета от Бургас с правен серклаж от д-р Татарова?

Общи условия

Активация на акаунт