До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 146 163
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Аз започнах да ходя при Недялков, но изобщо не ми е предлагал той да ми прави колпоскопията, директно ме прати при д-р Димитров.

# 331
Poliii, koлko струваше колпоскопията ?

# 332
  • Бургас
За колпоскопия от кого сте доволни?
Д-р Веселин Димитров.
Много малко лекари имат колпоскоп, още по-малко знаят какво виждат с него.
При д-р Калчева също има, не съм си правила там обаче, не знам прегледите с колпоскоп на какво ниво са. Иначе от д-р Калчева имам само хубави впечатления.

# 333
elimarin, 80лв. Д-р Димитров ме предупреди за цената още като си запазвах час по телефона.

# 334
За колпоскопия от кого сте доволни?
Д-р Веселин Димитров.
Много малко лекари имат колпоскоп, още по-малко знаят какво виждат с него.
При д-р Калчева също има, не съм си правила там обаче, не знам прегледите с колпоскоп на какво ниво са. Иначе от д-р Калчева имам само хубави впечатления.

bouquet
Колпоскопията има ли вариант да е по здравна каса?

# 335
  • Бургас
С направление пак доплащам, но ми излиза по-малко. Не помня обаче кое колко е. 40лв май платих последния път.
Иначе навремето в "Св. София" и 90лв съм плащала за колпоскоп. Д-р Димитров обаче май вече не е и там, не съм сигурна.

# 336
  • Сливен
Здравейте да ви попитам колко пари е платения преглед при д-р Недялков.

# 337
Здравейте да ви попитам колко пари е платения преглед при д-р Недялков.
Аз ходя само за следене на бременност на частно - 30 лв. е прегледът с ехограф.

# 338
  • Сливен
Благодаря а относно болнични става въпрос за бременност след ин витро но още съм в самото начало а ми трябва болнични и незнам към кой от двамата да се насоча към Кироваков или Недялков

# 339
Благодаря а относно болнични става въпрос за бременност след ин витро но още съм в самото начало а ми трябва болнични и незнам към кой от двамата да се насоча към Кироваков или Недялков
Нито един от двамата няма да ти откаже болнични, но не знам след като Недялков се премести в новия кабинет как стоят нещата с болничните.

# 340
  • Сливен
Спрях се на Недялков понеже и той е свързан с асистираната репродукция предполагам че ако той не може ще ле прати при някой за болничен.А иначе новият му кабинет добре ли е

# 341
Спрях се на Недялков понеже и той е свързан с асистираната репродукция предполагам че ако той не може ще ле прати при някой за болничен.А иначе новият му кабинет добре ли е
Там още не съм ходила, последно бях точно преди да се премести. Иначе знам, че ехографът му е доста по-добър, отколкото досега.

# 342
  • Пловдив
Новият му кабинет на Недялков е кабинентът на Д-р Ризова.

# 343
  • в кукувиче гнездо
Така ли? А Ризова вече не работи ли там?

# 344
  • Пловдив
Така ли? А Ризова вече не работи ли там?

Работи си, иначе щях да кажа " бившия" Wink

Общи условия

Активация на акаунт