До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 168
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Момичета, предложение за гинеколог за диагностика на проблем и лечение, а не за проследяване на бременност и раждане?

Мимита кажи какъв ти е проблема,за да знаем кой доктор да препоръчаме. 😊

Оказа се киста на яйчника.
Бях в събота в Дева-та, но ми се иска да чуя и още едно мнение.
Пробвай с д-р Димитров в Транспортна Wink

Да, мислех да го посетя.
В кои дни преглежда и ориентировъчно времеви диапазон?
всеки ден е там мисля от 8.00,звъннете да си запишете час.

Благодаря!
Предполагам, че в събота не работи, нали?

# 451
Момичета, предложение за гинеколог за диагностика на проблем и лечение, а не за проследяване на бременност и раждане?

Мимита кажи какъв ти е проблема,за да знаем кой доктор да препоръчаме. 😊

Оказа се киста на яйчника.
Бях в събота в Дева-та, но ми се иска да чуя и още едно мнение.
Пробвай с д-р Димитров в Транспортна Wink

Да, мислех да го посетя.
В кои дни преглежда и ориентировъчно времеви диапазон?
всеки ден е там мисля от 8.00,звъннете да си запишете час.

Благодаря!
Предполагам, че в събота не работи, нали?
Не,в събота не работи!

# 452
Някой ходил ли е вече при Татарова в Лайф?  Чака ли се много за час  newsm78 че аз съм все от днес за утре или в последния момент.
Цена на прегледа ?

# 453
  • Сливен
Здравейте а аз да попитам някой вече дали е посетил д-р Мануелян ( гинеколожката) или да ѝ се е обадил за час.И за кога записва

# 454
Бях при Мануелян, страхотна е  Peace
Аз две седмици по-рано си бях записала час, но по мое желание, не знам колко по-рано трябва.

# 455
  • Сливен
Бях при Мануелян, страхотна е  Peace
Аз две седмици по-рано си бях записала час, но по мое желание, не знам колко по-рано трябва.
Ще ти пиша на лично нали може Simple Smile

# 456
Здравейте,
За лечение на гъбички кой доктор бихте ми препоръчали?

# 457
  • Бургас
Момичета, тези от вас които са, с тромбофилия-от кога започнахте да ходите на доплер и колко често?  Аз се, следя при Недялков и съм в 9 г. с. ,каза ми че било рано....

# 458
Момичета, тези от вас които са, с тромбофилия-от кога започнахте да ходите на доплер и колко често?  Аз се, следя при Недялков и съм в 9 г. с. ,каза ми че било рано....
Аз ходех от около 11-12 седмица всеки месец, но при Троянчев. Принципно и на мен ми казваха, че е рано, но аз си държах да ходя регулярно.

# 459
  • Бургас
За доплера има смисъл след като се образува плацентата 11-12 седмица, преди това никаква връзка няма  Peace

# 460
МиМка, а и тези които се следят при Недялков-той ли ви прави първата фетална морфология?
Прочетох, че е специализирал и фм, но същото важи и за колпоскопия, а когато ми се наложи, ме прати при д-р Димитров (може би и заради колпоскопа, не знам).

# 461
МиМка, а и тези които се следят при Недялков-той ли ви прави първата фетална морфология?
Прочетох, че е специализирал и фм, но същото важи и за колпоскопия, а когато ми се наложи, ме прати при д-р Димитров (може би и заради колпоскопа, не знам).

Недялков ми води ЖК и той ми прави първата ФМ. Но следващите ги правих в София при д-р Стратиева, която каза че в Бургас няма специалисти или по скоро те са запознати само с един, два показателя, а всъщност те са много повече. Препоръча д-р Стоилов, идващ в Девата, д-р Мануелян.
Аз препоръчвам от личен опит и д-р Тони Баракова, гостуваща в Девата. Много внимателна и обяснява, не те претупва.

# 462
Благодаря! Аз в сряда съм при него за 1вата. Искаше ми се да си изпратя БХС в София в нац. генетична лаборатория, но от Еконт ми звучат несериозно с хладилните им чанти и т.н. подробности и май се отказвам.

# 463
Благодаря! Аз в сряда съм при него за 1вата. Искаше ми се да си изпратя БХС в София в нац. генетична лаборатория, но от Еконт ми звучат несериозно с хладилните им чанти и т.н. подробности и май се отказвам.
Изпращала съм 3 пъти кръв с Еконт до там без проблем. Вземат ти кръв и съхраняваш епруветката в хладилника, носиш я в офис на Еконт малко преди да затворят, опакована в алуминиева фолио и отгоре от онова с балончетата. Изпращаш с преоритетен час за доставка - така още сутринта преди 9 кръвта е в НГЛ. 

# 464
  • град-държава
Аз също съм изпращала кръв по Еконт и не е имало проблеми.
От Дева Мария, кръвта взета за БХС също се изпраща в София в НГЛ с куриерска фирма, доколкото ми е известно, но не знам с коя точно.

Общи условия

Активация на акаунт