Погрижете се за нежната бебешка кожа

• 12 907
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
Преди около година стана ясно, че дъщеря ми е с по-чувствителна кожа и по препоръка на дерматолог използваме продукти на HiPP за баня и след това. Къпя я с HiPP Babysanft душ гел за коса и тяло, след което подсушавам добре и нанасям HiPP Babysanft тоалетно мляко по цялото тяло. Така кожата ѝ остава мека и не се изсушава. Heart Eyes

# 61
  • София
Използвам Шампоан за коса и тяло "ТЮЛЕНЧЕ"и нанасям на крема HiPP Babysanft .

# 62
  • София
Нежната бебешка кожа на моето момченце поддържам с къпане всяка вечер.
Използвам шампоан за косичката и гел за телцето. След това мажа с лосион за тяло и крем против подсичане.
За личицето преди излизане - нанасям специален колд-крем за защита от вятър и студ.

# 63
Все още нямам ритуал, тъй като очаквам малкото човече да се роди всеки момент.

# 64
Във ваничката слагам ароматен шампоан за вана.Измивам с гел за коса и тяло, след това масажирам с олио , мажа главичката с олио за нежния бебешки скалп и личицето с хидратиращ крем. Аромата на изкъпано бебе е невероятен!  Heart Eyes

# 65
Здравейте,
доволна съм от продуктите Ви както за тяло, така и за хапване .
Относно ритуал :  подхранващ крем HiPP Baysanft използваме ежедневно , продукти HiPP за баня и за след това използваме  bouquet

# 66
  • София
Топла баня с бебешки гел-душ всяка вечер, после хубав масаж с бебешко олио.

# 67
Нежната бебешка кожа поддържам с измивен гел за коса и тяло,лосион след баня и кремче против подсичане!

# 68
Аз очаквам бебе и не съм запозната много много с ритуалите какво трябва да направя, но много ми харесват вашите продукти и мисля да се спра на вас. А, ако спечеля наградата ще ми е от полза да започна с ритуалите, които трябва да следвам. Simple Smile

# 69
През вечер къпя с шампоан за тяло и коса, после мажа с крем за тяло, а дупето с крем за подсичане. Сега като застудя времето започнах да използвам и бебешки крем за лице, за да мажа бузките, че много изпръхва кожата.

# 70
  • София
Моят малчуган обожава водата:) Използвам само чиста козметика и кокосово масло. Peace

# 71
Дъщеря ми е с алергичен дерматит(също като мен), за това избягвам използването на много продукти.
Къпем я с душ крем или душ олио за баня, ползвам и хидратиращ крем за чувсвтителна, алергична кожа, както и кокосово масло.

# 72
Аз продължавам да купувам и ползвам качествена бебешка козметика, макар децата ми да са по-големи. Смятам, че това е най-доброто за тях. Бебешки шампоан или душ-крем, бебешки сапун.

# 73
  • Samokov
Макар ,че вече излизаме от бебешката възраст продължавам да ползвам всички ваши продукти.Не рискувам да си правя експерименти и да пробвам други продукти

# 74
меката бебешка кожа поддържам с ежедневна баня и мазане с лосион Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт