Погрижете се за нежната бебешка кожа

• 12 907
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
HiPP Babysanft Пате - измивна пяна за ръце и лице
Голямо забавление ни е като видим Па па па па Grinning , най-любимото ни пате за ежедневна грижа, не само на бебка, но и на мама и тати.

# 76
моето ангелче го къпя с душ гел за глава и тяло и после го мажа с мляко или лосион на ХИПП за по-мека кожа и накрая ако има нужда го мажа с крем за подсичане

# 77
Ритуала като цяло се различава понякога, но основното е много киснене в топличка вода, измиване с бебешки шампоан за коса и тяло. Следва масажче с олио на Hipp, обличане, млекце Hipp Combiotic 1 и ляганка! Grinning

# 78
Меката и розова бебешка кожа поддържам с ежедневна баня, натурални измиващи препарати и мазане с лосион

# 79
Всяка вечер имаме къпане с топла вода, а два пъти седмично - и с измиващо средство. След баня мажа телцето с кокосово масло, ако има нужда - и с кремче срещу подсичане.

# 80
Ежедневната грижа за кожата на нашите деца е толкова важна, колкото и храненето! На мен още в родилното ми препоръчаха мляко за тяло HiPP, тъй като му се белеше кожата. Купих го веднага и резултата не закъсня. За къпане използвам отново HiPP и съм много доволна. При смяна на пелените не използвам кърпички, а винаги измивам дупенцето. Не съм подражател на олио за бебешката кожа! Млякото за тяло е най-доброто за моето дете.

# 81
Нежната бебешка кожа поддържам с подходящи измивни продукти,лосион след баня и кремче против подсичане

# 82
Все още нямаме ритуал, тъй като чакаме малкото човече скоро Simple Smile Каквито и да са ритуалите при банята, най-важното е козметиката, да е качетсвена, все пак кожата е най-големият орган Simple Smile

# 83
Нежната бебешка кожа поддържам с подходящи продукти,лосион след баня и кремче против подсичане!

# 84
Използвам продуктите на Baby Crema

# 85
ежедневно измиване с мек бебешки шампоан и хубава козметика

# 86
Използвам всички продукти на Хип, не само пеодуктите за грижа за кожата, но и шампоан и балсам също! Те са много деликатни и осигуряват това, от което семейството ми се нуждае Simple Smile

# 87
Всяка вечер къпем малкия в коритото. Той няма търпение да влезе вътре. Измиваме с мек шампоан тялото,косата веднъж седмично. След това подсушаваме и правим масажче с натурално масло.

# 88
  • Пловдив
 bouquetкъпем се с бебешки шампоан, с бебешки душ гел и после следва мазане с нежно кокосово кремче.

# 89
Синът ми обожава да се къпе така,че почти всяка вечер сме в банята заредени с гумени патета,пръскалки и любимия шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт