Погрижете се за нежната бебешка кожа

• 12 907
  • 130
  •   2
Отговори
# 90
С продуктите на HiPP за нежна грижа на кожата ние  защититаваме кожата на нашите  деца от външните влияния и им   подпомагаме  в изграждането на собствената и защитна бариера.

# 91
Къпем децата всяка вечер ползвам душ гел за коса и тяло, след това ги мажа с тоалетно мляко и кремче против подсичане Simple Smile

# 92
Къпя синът ми с душ-гел за коса и тяло, след това го намазвам с подхранващо олио и крем против подсичане.

# 93
  • Jambol, Bulgaria
Поддържам нежната кожа на моето бебче като го къпя всеки ден,използвам лосион за тяло и правим масажи

# 94
Къпя и двете си деца всяка вечер с душ-гелче за коса и тяло и след това мажа с хидратиращ лосион за тяло.

# 95
Много обичаме да се къпем, използваме нежен шампоан за коса и тяло ,а след това лосион. Много харесваме козметиката на Хип   bouquet

# 96
  • Варна
От началото започнахме с Хип и съм. Много доволна, за дъщеря ми 2,2г банята е истинско забавление много лесно и бързо я измивам със HiPP Babysanft Душ-гел за коса и тяло.. И малкия ни бебчо 1м и на него много му харесва, а и аромата е много приятен
Следва процедура с HiPP Babysanft Подхранващо олио и за двете дечица омекотява кожата им и я прави нежна и мека.
Ползваме и още от продуктите на Хип и от всички сме много доволни!  Hug bouquet

# 97
Нежната бебешка кожа поддържам с лосион след баня и крем против подсичане! Peace

# 98
ъпя и двете си деца всяка вечер с душ-гелче за коса и тяло и след това мажа с хидратиращ лосион за тяло.

# 99
  • Sofia
Нежната бебешка кожа поддържам с  душ-гел за коса и тяло, лосион след баня и крем против подсичане

# 100
  • Лясковец
къпем момчето редовно,мажем с крем и олио меката бебешка кожа

# 101
Любимото къпане на сина започва с нежен душ-гел за коса и тяло,след това го намазвам с тоалетно мляко или олио според сезона масажирайки тялото му.

# 102
Eжедневно измиване с мек бебешки шампоан и хидратираща козметика  Peace

# 103
  • Пловдив
Използвам само качествена козметика. Къпя дъщеря си всяка вечер с мек измивен гел, а след това ѝ правя масаж с хидратиращо мляко. Така имам спокойно и доволно дете с прекрасна кожа. Simple Smile

# 104
Ползваме душ-гел за коса и тяло и крем против подсичане .

Общи условия

Активация на акаунт