Отговори
# 150
  • София
Ами, не, по-скоро класическа предистория – двамата на по 19, очакваха, че  някой ще дондурка тях и детето им, "свекървата" не искаше; за няколко месеца отидоха в родителите на момичето, но пък в тях нямаше място – бяха в боксониера...

# 151
Съвсем правилно са ги изхвърлили.

# 152
  • София
О, да, напълно съм съгласна. Разказах това, защото имам чувството, че някои приемат автоматично, че родителите ще дондуркат майката с бебето, а това въобще не е сигурно.

# 153
  • София
Така е. те са Ги изхвърлили. Но въпросът беше – сама с жена с дете, мъжа й я изоставил, че се познавали от 2 месеца и вече такава трагедия, че майката…… починала. Това не приемам и дадох горния пример.
Инак, ако са двама млади, здрави и прави – да се оправят сами, разбира се.

# 154
  • София
Така е. те са Ги изхвърлили. Но въпросът беше – сама с жена с дете, мъжа й я изоставил, че се познавали от 2 месеца и вече такава трагедия, че майката…… починала. Това не приемам и дадох горния пример.
Инак, ако са двама млади, здрави и прави – да се оправят сами, разбира се.

А, да, това ми идва прекалено мелодраматично тип латино сериал.

П.П. После събитията при младото семейство, за което писах, се развиха доста зле.

# 155
Абе мъжете си личат какви са от рано стига от време на време жените да си свалят розовите очила. Простия, егоцентричния, мързелив, неуважителен и обсебващ тип си проличава още в началото дори и тези черти да не рефлектират директно върху жената. Ама за тази цел се иска малко житейска опитност и емоционална зрялост, която трудно ще си придобил само няколко години след излизане от пубертета.

Точно така. Ако жената не иска да си свали розовите очила и се самозаблуждава, че той уж щял да се промени, няма как да не съжалява после, когато минат години.

# 156
  • София
Какво говорите, някои жени ги бият, и тя пак не сваля розовите очила - "обича ма".
Сериозно говоря. И не, не е в Перник...

# 157
Какво говорите, някои жени ги бият, и тя пак не сваля розовите очила - "обича ма".
Бий ме обичам те  Mr. Green

# 158

Е, това си е психическо заболяване вече. По любимият ми канал Ай Ди Екстра какви действителни случаи съм гледала, то е потресаващо, направо.

Общи условия

Активация на акаунт