Професия учител - 2

• 116 468
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 855
да, но вероятно има и други, за които не споменават докато плачат Laughing

# 856
Стана ми интересно за бонусите. Може ли пояснение?
начало на годината - пари
24.05. - пари
наистина ли трябваше да го обяснявам  Joy

Само да те светна, че не всички ги получават.Аз дори бях забравила за тях, за съжаление.

# 857
айде, айде, забравила била.

# 858
  • Луната ни пази
Ти от колко време си в системата, че знаеш кой колко взима? Искаш ли да се опиташ да гледаш сам дете с учителска заплата? Защото ти гарантирам, че не е лесно! И в семейство да си, пак не е лесно! Дори продавачките по моловете взимат по- високи заплати от нас. И грешиш- половин работен ден НЯМА!!! Има само за онези, които по принцип не си вършат работата. Но те такива ги има във всички сфери, не само в учителската! На ден през мен минават по 6 класа средно с 22-25 деца, това са 120 +различни характери, емоции, усещания. Като минат родители, шефове и колеги, санитарния минимум е доста далеч. 100 лв за някой си празник са си направо подигравка. И не, няма да напусна, защото си ОБИЧАМ работата. Ако исках да работя за пари, нямаше да работя това, което обаче не ми пречи да изисквам достойно заплащане на труда си. А "умници" като теб е добре просто да замълчат, защото тонът ти никак не е подходящ!!!

# 859
Не думай!

"Искаш ли да се опиташ да гледаш сам дете с учителска заплата?" - ти пък искаш ли с проста работническа заплата да се пробваш и 8 часа - демек по-малко време да си виждаш детето че и да го взимаш от у-ще примерно. Мисля че не искаш да пробваш.

как па всички минуси на работата ги изучихте и остават на тая работа до мумифициране!

# 860
  • Луната ни пази
Не думай!

"Искаш ли да се опиташ да гледаш сам дете с учителска заплата?" - ти пък искаш ли с проста работническа заплата да се пробваш и 8 часа - демек по-малко време да си виждаш детето че и да го взимаш от у-ще примерно. Мисля че не искаш да пробваш.

как па всички минуси на работата ги изучихте и остават на тая работа до мумифициране!
   И си мислиш, че простата работническа заплата е по- ниска от моята? Къде живееш??? Нещо май не си наясно с нещата!!!
ПП: Ако искам и ще изгния на тази работа, лично мой проблем! Както казах, имам право да се боря за достойно заплащане!

# 861

Имаш проблем.Най-малко в начина на изразяване и общуване.Ако изобщо си работил, колко стаж имаш?

# 862
така е.имаш право да изгниеш на работата и да се бориш за правда по света и у нас.
по някаква причина си мисля че има една твърде логична причина за масовото мумифициране на учителите Simple Smile

# 863
  • Ямбол
Шаги, какво му се връзваш на този, пълен неудачник, тръгнал на учителите парите да брои.

# 864
Шаги, какво му се връзваш на този, пълен неудачник, тръгнал на учителите парите да брои.

Да, ясно защо все не му се отваря парашутът.Я не се хаби, сменяй занаята навреме.

# 865
Но пък какво ли общо има моята неудачност в случая Laughing

# 866
  • Луната ни пази

Да, ясно защо все не му се отваря парашутът.Я не се хаби, сменяй занаята навреме.
Ами така де, от такива като нас, които гният на работното си място, той не може да се вреди, милия!!!

# 867
така е.имаш право да изгниеш на работата и да се бориш за правда по света и у нас.
по някаква причина си мисля че има една твърде логична причина за масовото мумифициране на учителите Simple Smile

Ти добре ли си изобщо? Какво гледаш в канчето на учителите, които въпреки мизерните заплати се грижат за децата ни и и ги обучават и възпитават. Като си толкова отворен иди и стани учител, ама няма много да се задържиш. Другаде си избивай комплексите. Сигурно има и достатъчно форуми за неудачници. Там можеш да плюеш по-образованите от теб, които вместо да се развяват са залягали над учебниците.
П.П между другото аватарът ти е олицетворение на инфантилност. Naughty

# 868
хехе забавни ерудирани дами Laughing

"Ами така де, от такива като нас, които гният на работното си място, той не може да се вреди, милия!" - има някаква логика все пак Laughing Laughing Laughing

# 869
Колеги, що се занимавате с него?! Никакво уважение, никаква грамотност. Трябва за такива да има форум бг безделник.

Общи условия

Активация на акаунт