Професия учител - 2

• 115 001
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Облеклото е не по-малко от 360 лева.

# 196
  • Ямбол
Вярно. В общинското ни КТД ще е 400 и затова дадох такава информация.

# 197
  • Пловдив
Вашите подписаха ли го? Ако не са още, изчакайте за работното облекло, да не ви прецака вашата с 40 лева, като даде по националното.

Редактирам, че може да звуча малко нелепо, но на нас ще ни дават облеклото сега като тръгнем на работа, затова слагам всички под общ знаменател, че ще го вземат сега. Ако е по-нататък едва ли ще имате проблеми.

# 198
  • Ямбол
Вашите подписаха ли го? Ако не са още, изчакайте за работното облекло, да не ви прецака вашата с 40 лева, като даде по националното.

Редактирам, че може да звуча малко нелепо, но на нас ще ни дават облеклото сега като тръгнем на работа, затова слагам всички под общ знаменател, че ще го вземат сега. Ако е по-нататък едва ли ще имате проблеми.
Не е подписано още, чакаме го всеки момент.
То май има срок да се даде до януари. А иначе нашата обеща 420. Пу-пу, да не би да размисли.

# 199
  • Пловдив
А дано.  Peace

# 200
  • Майничка
Нас ни предупредиха, че парите за облекло ще се дават февруари - с новата схема на изплащане на заплатите, не е ясно дали ще има толкова през януари. Всъщност, само за Пловдив ли от тази година заплатите ще се изплащат в последващия месец или е в национален мащаб?

# 201
  • Пловдив
Не е май в национален мащаб. Декември бях говорила с леля ми, която е счетоводител на благоевградско училище, по този повод и тя каза, че при тях няма такова нещо.

# 202
  • Луната ни пази
Нас ни предупредиха, че парите за облекло ще се дават февруари - с новата схема на изплащане на заплатите, не е ясно дали ще има толкова през януари. Всъщност, само за Пловдив ли от тази година заплатите ще се изплащат в последващия месец или е в национален мащаб?
При нас от години е така. До 7мо число на следващият месец. Облеклото ни го дават с януарската заплата. Обеща да е 420 лв

# 203
  • Пловдив
За заплатите мисля, че общината много тънко ни изигра. Казаха, че е за цяла България, а се оказа, че е само за нас. Но вече връщане назад няма, всичко е договорено и подписано. Има вратички за училищата - например при нас си определихме във вътрешните правила дата от 6-то до 9-то число и няма да ни ги дават чак на 20-то. Надявам се повечето да са направили така. И за облеклото има споразумение да се дава сега януари месец като компенсация за това, че няма да има заплати. Пари нашата счетоводителка каза, че ще има, защото няма да се изплащат заплатите, а само аванс и ще стигнат при това положение.

# 204
  • Пловдив
Има вратички, защото пуснаха ново писмо от общината, с което явно се развързаха ръцете на ръководството. При нас се договорихме до 10-то число за заплата, за аванса ще излъжа - 20-то или 25-то число, защото аз не получавам.

# 205
В Благоевград ни обясниха, че парите за облекло се дават година след като са дадени предният път, така че през февруари. Аванс около 15-ти ни дават, заплата 28-29 на текущият месец. Не са казали да няма пари за заплати. То само това ни липсва.

# 206
  • Пловдив
Никой не казва, че няма пари за заплати. Става въпрос за началото на годината, докато парите се преведат отново в училищата. До заплатите вече ще са си на мястото.

А в Пловдив ни разиграха малка сценка. От национално ниво искали заплатите да се изплащат при изтекъл месец и то до дата 25. Това означаваше, че както досега получавахме заплата до края на текущия месец, а декември и по-рано - на 22-ри да останем цял месец януари без заплати и да ни дадат следващите на 25 февруари. Надигна се лек протест и като компенсация за това ни свалиха датата на 20-ти и ни казаха тихом мълком, че датата допълнително може да се договори на училищно ниво, но да е през следващия месец, а тъй като януари оставаме без пари да ни дадат облеклото. И така решението мина, а в последствие се оказа, че е само за община Пловдив и ние бяхме поизвозени.

# 207
  • Пловдив
Аз продължавам да се питам какъв е проблемът да се превеждат на последно число на месеца. Ето, Скарлет потвърждава това, което аз знам от леля, за Благоевград - там практиката е такава.

# 208
  • Пловдив
Проблемът е, че парите може да се ползват повече време където трябва  Laughing

# 209
  • София
Здравейте, извинявайте, че така нахлувам в темата.. Някой има ли Годишно разпределение по Музика за 2. клас?

Общи условия

Активация на акаунт