Отговори
# 345
  • Пловдив
Благодаря!
Не, не съм запозната с тях...става дума за сина ми, на 14 е. Наскоро купих дифузера и сега като стане по-хладно ще го пускам...

# 346
Може ли линк към качествени инхалери?

# 347
  • In the light side of the Moon!
Благодаря!
Не, не съм запозната с тях...става дума за сина ми, на 14 е. Наскоро купих дифузера и сега като стане по-хладно ще го пускам...

Ето това представляват горе долу, тези са най-обикновенните и са за еднократна употреба. Има и друг вид, за многократно ползване....който е по- модерен, ако мога така да се изразя Simple Smile
На памучето, което се вижда като продълговат тампон се накапват маслата. Това може да стане като предварително объркваме всички масла в малка чинийка например и потопяваме тампончето в тях.
След това се сглабя инхалерчето (като малкото капаче трябва да се затвори добре, малко сила е нужна, така че да се чуе кликване)

За тази възраст 14-15к общо ЕМ са напълно достатъчни. Тъй като става въпрос за вдишване аромата е много важно да е харесван. Все пак никой не обича да му мирише на нещо неприятно.
Затова като за първи път препоръчвам използването на техниката капка по капка, така може да се догоди приятен аромат. Капвате по капка от избраните масла, подушвате, след това капвате капка от масълцето което липсва като аромат...и така докато го нагодите.
От изброените масла, аз лично бих приготвила за себе си следната пропоция:

3к мента
4 к чаено
4 к лимон
3 к лавандула

При ползване се доближава до едната ноздра, като другата се затваря, вдишва се няколко пъти, след това се повтаря и с другата ноздра. Може да го ползва при нужда.
Много са подходящи и за стресови ситуации. Това е като малко преносимо дифузерче, с вас през целия ден Simple Smile

PS: трябваше снимка да има.
Има ли снимка, че не ми се показва, но като тръгна да редактирам и излиза линка?

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 03:08 от MegiTeo

# 348
  • Пловдив
Благодаря ти! Има снимка...ама тук незнам има ли такова нещо Rolling Eyes  Нейде по Амазоните може и да продават...
Ще си запиша всичко надлежно!

# 349
  • Бургас
Мистик, има-ако пуснеш търсачката ще ти излязат сайтове, където продават.Проблемът е, че те са с малка стойност и трябва да поръчаш и нещо друго за да имаш сметка от поръчката или да поръчаш много.Има и в ОЛХ, ако има в твоя град също е вариант.Друг вариант е алиекспрес.Моите ги купих от една жена, тук от Бургас.Възможно е и по аптеки, магазинчета за санитария -например при нас има един там намерих

За алергиичен ринит ползвам няколко бленда на Дотера, чаено, тамян, вкл. и инхалер с мента, лимон и лавандула.Помагат ми в ежедневието, но когато получа криза се налага да пия противоалергично. Мажа си носа.

# 350
  • Пловдив
Тия цени в Дотера са уау! Не са ми по джоба...

Гадулчо, мерси!

# 351
До 30,09  има промоция -10% в Алтея органикс за регистрирани клиенти/то всеки може да се регистрира,де Simple Smile/. Ако някоя дама от Пловдив иска да се комбинираме ,за да ползваме безплатна доставка над 50 лв , може да ми пише. Аз имам поръчка за ок.30 лв до момента.

# 352
  • Пловдив
MegiTeo...да питам Simple Smile
Някъде в описание ми попадна, че маслото от Гераниум се ползва за акни и кожни възпаления.Ако си ползвала ще споделиш ли как?
Пак за моя младеж се интересувам...юношески неволи.

bgroza, в Пловдив маслата им ги има в два магазина...на Гладстон и нейде по 6-ти септември.

# 353
Благодаря ти! Има снимка...ама тук незнам има ли такова нещо Rolling Eyes  Нейде по Амазоните може и да продават...
Ще си запиша всичко надлежно!

Ето тук имат хубави инхалерчета и други ароматни аксесоари
https://eteriko.bg/aksesoari.html

# 354
Някъде в описание ми попадна, че маслото от Гераниум се ползва за акни и кожни възпаления.Ако си ползвала ще споделиш ли как?
Пак за моя младеж се интересувам...юношески неволи.

Да гераниума е страхотен за кожата и особенно за псориазис, екзема...
За тийнейджърско акне аз лично предпочитам класическата комбинация включваща чаено и лавандула, която работи много добре на почти всеки. Много зависи и от състоянието, много ли е раздразнена кожата, какво е акнето и т.н
Добре е базата да е алое вера гел, а за измиване на лицето да ползва арганово масло, което е много меко и леко и не запушва порите. Намокря лицето с хладка вода, слага аргана на кожата и  го масажира леко, след което подсушава с кърпа.

Пробвайте с по 9к лавандула и чаено в 30 мл алое вера гел.
Нека разклаща енергично преди употреба, защото алоето е на водна основа, а ЕМ не са приятели с водата.
Ако пък вече имаш гераниум сложи от 3те масла по 6к.

# 355
......
bgroza, в Пловдив маслата им ги има в два магазина...на Гладстон и нейде по 6-ти септември.
А като цени как са маслата в тези магазини?
До сега 2 пъти съм поръчвала от Алтея ,но имаха безплатна доставка за регистрирани клиенти,без значение сумата на поръчката . От известно време безпл. доставка е за поръчка над 50 лв. В момента ме блазни отстъпката 10%  .
От Катеко също съм поръчвала онлайн ,макар да имат офис в Пловдив, където извършват продажби. Цените им са доста по-ниски в сравнение с Алтея , не знам на какво се дължи, освен ,че на Алтея са био?

# 356
  • Пловдив
Нямам идея за цените в магазините...

MegiTeo...огромно благодаря!
Сега обаче от де да намеря читам алое гел? От самото растетие ако си набавя...?

# 357
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Нямам идея за цените в магазините...

MegiTeo...огромно благодаря!
Сега обаче от де да намеря читам алое гел? От самото растетие ако си набавя...?

хаха...Sweat Smile (имаше едни търкалящи се емокинки едно време в тоя форум, сега вече не ги намирам. А много си ги харесвах Sweat Smile)
е, незнам ще можеш ли да си го набавиш сама.... то си има специална технология за студено пресоване и т.н
Във всеки био магазин трябва да го има...сега вече колко ще е читаво нямам идея....

# 358
От това, което аз прочетох напоследък, научих че алоето се счита за  хубаво, когато е  е над 95%. Също така съдържанието в кутийката или тубичка не трябва да  зеленее, а да е прозрачно бяло.
От самото растение можеш да вземеш листо, с което да се намажеш, ако си изгорял на слънцето. Има страхотен ефект, изпробвано!

# 359
  • Бургас
И аз това щях да кажа, направо с листо според мен е най-добре, но нямам засято.Скоро разбрах, че и дебела мара също става за пъпки и рани и ще си го завъждам да имам.

На моя тинейджър правя  и аз базово масло -арган или сусам с чаено, здравец/гераниум/, тамян, безсмъртниче, копайба, понякога и малко римска лайка.

Алое вера му взех гел от аптеката 99%

Общи условия

Активация на акаунт