Звездни компромати - 305 част

• 120 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Николета като сомалийче се е докарала.
Що не взема Андреа с тези вимета поне да я накърми, че да не гладува  Whistling

Излагат се и двете и то много  Outta Joint

# 166
# 167
Чудя се коя от двете снимки ми е по-отвратителна - на Николета или на Андреа.

# 168
В глава Андреа ми е по- неприятна, но когато я видях преди 4-5 г. имаше много хубаво тяло, сега не знам как е без фотошопа:)

# 169
Ще ви шашна, но Андрея ми е по-симпатична. Често я виждам наживо, добре си е макар и пухкава.
На снимките се прави на пълна глупачка обаче.

# 170
  • Sofia
А Андреа какво "работи" в момента? Нали напусна Пайнер с гръм и трясък, сега чува ли се за нея изобщо?

# 171
А Андреа какво "работи" в момента? Нали напусна Пайнер с гръм и трясък, сега чува ли се за нея изобщо?
Доколкото знам е при друга продуцентска компания ама не съм много сигурна.  Peace

# 172
Май нищо не прави. Сега погледнах дали има скоро песен, но няма от близо 1 година фолк песен. Някаква на английски е правила лятото, но не се е забелязала. Участия също има доста малко.
Още като нашумя преди години си знаех, че без певчески талант ще бъде интересна няколко години и после ще им омръзне на хората от ц*ците й. Така и стана, но не мислех, че ще е толкова бързо. Иначе се самопродуцира, не е в компания. Grinning

# 173
Няма да забравя, когато преди 5-6г. влизам в едно заведение в Германия и на екраните гледам Андреа - имаше някаква известна песен с чужд изпълнител. Според мен е една от най-успешните ни фолкаджийки...

# 174
Бритни в перфектна форма  Heart Eyes
Скрит текст:

# 175
  • Rock & Roll feeling ...
Brad Pitt & Marion Cotillard  high 5

Скрит текст:

Скрит текст:

За фенките на Брад  Wink
Скрит текст:

И още снимки от премиерата:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 05:14 от Чолито

# 176
Много неприятни обувки. Дори на нейните крачета изглеждат като бронзирани налъми.

# 177
  • На брега на реката
Никога не съм харесвала Брад, но сега изглежда страОтно. Отърва се от онзи вампир и от невзрачна какавида, само за няколко месеца се превърна в красива пеперуда. С Дженката ми стояха добре заедно, но с Джоли ми изглеждаше като клошар. Радвам се за него. Дано намери своята половинка, макар да мисля, че Дженката беше неговата.

# 178
Няма да забравя, когато преди 5-6г. влизам в едно заведение в Германия и на екраните гледам Андреа - имаше някаква известна песен с чужд изпълнител. Според мен е една от най-успешните ни фолкаджийки...

И аз така мисля, песента беше с Шаги. Имаше и една с Faydee доста време преди Галена, а май и Мара отварачката, да правиха негови песни Peace

# 179
  • Rock & Roll feeling ...
И Андреа и Лилана са бг изпълнители,които са правили съвместни проекти със съвременни известни изпълнители. Но според мен въпросните проекти не се наложиха нито на нашия пазар,нито на чуждия.

Общи условия

Активация на акаунт