WIZZ AIR - 24

• 83 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Букнах един полет с плащане по банков път, но плащането ще се обработи на 3 ти януари сутринта. Ще има ли проблем? Ако да, трябва да сторнирам плащането. Или да звъня на колцентър??

# 211
  • Луната
Букнах един полет с плащане по банков път, но плащането ще се обработи на 3 ти януари сутринта. Ще има ли проблем? Ако да, трябва да сторнирам плащането. Или да звъня на колцентър??
Няма проблеми! Тези 24 часа се отнасят за работни дни. Аз много често съм буквала в петък и плащала в понеделник и никога не съм имала проблеми с плащането. Така, че вие трябва да платите първия работен ден т.е. на 3-ти.

# 212
Супер! Това ме успокоява. Но, последен въпрос, така не изчезва ли кода от резервацията в системата на уиз? Не знам дали успях да обясня.

# 213
  • Луната
Супер! Това ме успокоява. Но, последен въпрос, така не изчезва ли кода от резервацията в системата на уиз? Не знам дали успях да обясня.
Не!
Ако някой например беше резервирал сам. билети в последния раб. ден - 30.12. с плащане по банков път можеше да ги плати на 3.01. първия работен без да има проблеми!
Пропуснах да кажа, че ще бъдат отразени в профила Ви като потвърдени до 1-3 работни дни след като сте ги платили!

# 214
# 215
  • София, България
Привет, дами!  bouquet
Днес букнах едни билети до Болоня за Великден - от 14-ти до 17-ти април. По 60 лева/човек в двете посоки +карта  = 180 лева общо за двамата, доста добре ми се видя! В програмата ми влиза Флоренция задължително и се колебая кой да е другият град. Тази година нашият Великден съвпада с католическия, надявам се да има достатъчно отворени заведения и магазини. Първо посещение на Италия ще ни е.  Grinning Приемам съвети!  bouquet

# 216
Привет, дами!  bouquet
Днес букнах едни билети до Болоня за Великден - от 14-ти до 17-ти април. По 60 лева/човек в двете посоки +карта  = 180 лева общо за двамата, доста добре ми се видя! В програмата ми влиза Флоренция задължително и се колебая кой да е другият град. Тази година нашият Великден съвпада с католическия, надявам се да има достатъчно отворени заведения и магазини. Първо посещение на Италия ще ни е.  Grinning Приемам съвети!  bouquet
Каквото и да изберете няма да сбъркате. В Италия всичко е прекрасно! Незнам за колко време сте и как ще си организирате транспорта, но и Сан Марино е много хубаво, Венеция, Пиза... Ако сте с кола дори само да тръгнете по малките пътища между селата е приказка...

# 217
Сърахотно! Аз също гледах точно за тези дати до Болоня, но ми излязоха страшно скъпи.
Затова закупихме за лятото.
Сега дебна оферти за Великден  Peace

# 218
Здравейте, имам проблем със закупуването на билет онлайн. При попълване на данни за полет, като достигна до точката с избор на място, която искам да пропусна, защото е все едно къде ще бъда разпределена, не ми дава да продължа. Не ми отразява дори и при избор на място. Просто зцикля и не мога да продължа с попълването на данни и закупуването онлайн. Някой с подобен проблем?

# 219
  • Луната
Пробвайте през мобилното приложение да купите билети или през старата версия.

# 220
Пробвайте през мобилното приложение да купите билети или през старата версия.
Току що се сетих, че и предният път имах друг проблем със сайта и се оказа, че е от версията! Благодаря за подсещането, но не успявам да намеря откъде да вляза чрез старата версия?

# 221
  • Луната
Току що се сетих, че и предният път имах друг проблем със сайта и се оказа, че е от версията! Благодаря за подсещането, но не успявам да намеря откъде да вляза чрез старата версия?
Имаше линк най-отдолу в началната страница, но вече не го виждам Tired Може вече да са го махнали... Тогава пробвайте през мобилното приложение  Peace

# 222
Изнамерих линк чрез интернет. Изключително благодаря! Получи се (: Закупен.

# 223
  • Луната
Изнамерих линк чрез интернет. Изключително благодаря! Получи се (: Закупен.
Тъкмо влизах да ти пратя линк към старата версия... Радвам се, че се е получило.
За тези, които имат проблем с новата версия на сайта:
Линк към старата версия

# 224
Влизам само да кажа, че по моя казус имам потвърждение. Всичко е наред, полетът е букнат и платен.
Хубави пътешествия на всички!

Общи условия

Активация на акаунт