WIZZ AIR - 24

• 84 030
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Миналата година бях купувала от Н&M етикет за багаж. Вероятно и в магазините за чанти и куфари се предлагат.

# 466

vanian, благодаря!

Утре ще потърся в Н&M.

# 467
Сумата, която фигурира във фактурата, е по-малка от сумата, която ми е удържана от картата: 194.98 лв. срещу 210.87 лв. Не е драма, но не ми е приятно като политика. Случвало ли се е на някого?

# 468
  • Luxemburg
Нещо се обърках в сайта. Как да го чета това според вас?
членство:Групово членство
изтича:03/01/2017

Аз го разбирам до януари, но като се логна ми дава цените за членове и като искам да се включа в клуба ми дава 0.00€ за присъединяване. Нещо съвсем се оплетох. Някъде греша. Американския начин ли е при изписване при датите?

# 469
Нещо се обърках в сайта. Как да го чета това според вас?
членство:Групово членство
изтича:03/01/2017

Аз го разбирам до януари, но като се логна ми дава цените за членове и като искам да се включа в клуба ми дава 0.00€ за присъединяване. Нещо съвсем се оплетох. Някъде греша. Американския начин ли е при изписване при датите?
Купували сме заедно членството Simple Smile До 01 март е.И аз първоначално се заблудих,ама в старата версия на сайта си излизаше нормалното изписване,но скоро не съм проверявала,де.В момента услужливо са добавили и Членството Ви изтича след месец!

# 470
  • с/у ОколоМръсТното
Въпросче, ако може...

Май ще мога да платя с дебитна Виза Електрон.

Та питам: Веднага ли ще ми дръпнат парите за билета?

# 471
Да. Ако имате онлайн банкиране, ще видите , че веднага  блокират парите Ви в сметката и балансът е намален със сумата за билета.

# 472
  • Luxemburg
Тръгвам да правя резервация, но следкато стигам до местата не ми дава безплатни, а да си избера срещу такса от 6-7.50€. Аз ли пак нещо не съм разбрала? Нали са безплатни местата, поне последния път беше така. Да не би да има само определен брой безплатни и след тази бройка да са само срещу такса. Че така за 1възрастен с 2малки деца (не стига че са с редовен билет) плащам 3 места, няма като на райън намаление за децата. Сбоводните места са 19бр. за момента. Натискам бутона Продължи без да избирам места и ме връща на предния прозорец където се избира багаж и се описват пътниците. И така ту единия, ту другия прозорец и нищо не разбирам. Рестартирах го и пак така.
P.S.Оправи се след час мъки и многобройни рестарти

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 11:54 от ronicat

# 473
  • Luxemburg
Сетих се обаче един друг въпрос. Има ли разлика в цената на чекирания багаж кога го добавям - по време на резервацията или преди чекирането. Ще се ползват ли тези 5€ отстъпка ако го добавя след направена резервация?

-30% днес на определени полети ако връщането е до 31.03, за членове.

Тези уиз ми скъсиха живота последните няколко часа. След среднощните проблеми които имах със сайта им реших да направя резервацията за навръщане днес сутринта с надеждата че ще са оправили проблемите. Почвам, но преди да приключа решавам да добавя още един чекиран багаж и понеже нямакак да се върна почвам отначало. И познайте какво - няма отстъпка(само за моя полет и утрешния) и цената е по-висока. Така наместо 58€ ще трябва да платя 100€. Някакви идеи? Нанякой случвало ли му се е?

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 10:55 от ronicat

# 474
Здравейте! Имам едно питане относно това какво може да се пренася в ръчния багаж. Ще пътувам до Германия, където ще пребивавам 3 месеца. Употребявам хормонални лекарства-хапчета, които ми се иска да си ги взема от БГ. Като количество са 3 опаковки. Това би ли ми създало проблем на летището?

# 475
Не, но ако имаш рецепта я вземи

# 476
Не, но ако имаш рецепта я вземи

Сърдечно благодаря. Имам рецепта и за двете хапчета, които всъщност са едно и също лекарство, но различни mg., защото ги пия по схема.

# 477
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мили дами,

Един малко глупав въпрос относно утрешния ни полет до Лондон.  Crazy Местата са ни избрани - 18 ред, ама кой да гледа, че се пада в края на крилото, по - точно в задната му част. Някой, който пътува често и има представа би ли ме информирал дали изобщо да очакваме някаква гледка, освен самото крило?  Laughing

# 478
  • тук-там
То в средата всичко се върти около крилата! Laughing Пък и в тази мъгла и облаци какви гледки....
Зависи и от това дали си на люк, или между два. Peace

# 479
Все нещо ще виждате, крилата не са толкова широки

Общи условия

Активация на акаунт