WIZZ AIR - 24

• 84 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Резервацията излиза ли в сайта на Уиз?
Да,в моя профил като предстоящо пътуване, билетите са потвърдени-дата и час на плащането и платежен метод-всичко е написано Peace newsm78. Чудя се да си трая ли,или да бия тъпана и да се свързвам с някого (ама с кого?).Ще пътувам със сина ми и не ми се ще да имаме някакви проблеми  Thinking....
И друго се сещам да ви питам- не искат никакви лични данни при резревацията и на билетите,освен име и фамилия на пътуващите? Паспортни данни/ЛК? Може би,защото нашият полет е вътрешен?
Имаше и друг такъв случай, но си изтеглиха парите с малко закъснение.
Има време до полета. Simple Smile
Да, само имена са необходими при покупката.

# 361
  • Sofia
Peace Надявам се,всичко да е наред,че аз опитвах да платя ту с една,ту с друга карта, докато се сетя какви са кодовете и се опасявах, да не съм платила няколко билета. И от двете банки казват,че няма плащане към Уиз.От едната-два неуспешни опита за плащане. От другата (която излиза като банка-платец)-няма такова искане за плащане.Мистерия...
Благодаря за отговора  bouquet.

# 362
Привет.
За пръв път се каним да пътуваме с малката (под две годинки) и въпросът с количката много ме вълнува, понеже искам да си вземем голямата количка. Виждала съм как сгъват разни леки колички тип чадър без проблем, но нашата почти не подлежи на сгъване (разглобяваме я на две-три части, когато я прибираме в колата например). Та се чудя аз ли трябва да я разглобя, как ще транспортират разглобените елементи заедно и т.н.? Някой има ли опит с такъв случай?

И още за храната. Метална кутия с АМ (на прах) не би трябвало да е проблем, нали?

Бебето седи в скута на родителите си, нали? Това означава ли, че няма да я връзваме с колан? Или има специални?

Има ли някои жокери при пътуване с малко дете, за които е добре да знам?

Благодаря предварително! bouquet

# 363
  • Германия
Привет.
За пръв път се каним да пътуваме с малката (под две годинки) и въпросът с количката много ме вълнува, понеже искам да си вземем голямата количка. Виждала съм как сгъват разни леки колички тип чадър без проблем, но нашата почти не подлежи на сгъване (разглобяваме я на две-три части, когато я прибираме в колата например). Та се чудя аз ли трябва да я разглобя, как ще транспортират разглобените елементи заедно и т.н.? Някой има ли опит с такъв случай?

И още за храната. Метална кутия с АМ (на прах) не би трябвало да е проблем, нали?

Бебето седи в скута на родителите си, нали? Това означава ли, че няма да я връзваме с колан? Или има специални?

Има ли някои жокери при пътуване с малко дете, за които е добре да знам?

Благодаря предварително! bouquet
Добутваш количката до самолета и там пред стълбичката разглобяваш, слагаш всичко накуп и предаваш на товарачите.
Бебето седи в скута, дават бебешки колан, който се връзва за родителския. При излитане и кацане е добре бебето да пие/ преглъща за да се изравни налягането, иначе има риск от болящи уши. АМ в кутия е разрешено. Мокри кърпи под ръка или малка хавлиена кърпа и евентуално дрехи за преобличане /на родителя също/ не е зле да имате. От собствен опит- отворих шишето с вода, тя бликна като гейзер и намокрих и дете и мен. За детето имах дрехи, но аз седях мокра- та затова и идеята за кърпа и резервни тениска. Peace

# 364
Когато си давате големия багаж, кажете от колко части е количката. На всяка част трябва да сложат лепенка с баркод, защото после на входа на самолета, ще трябва да си я разглобите.
Детския колан се слага лесно. Стюардесата ще ви покаже. Вземете си една-две детски играчки.
Аз лично минавам през бебешка стая точно преди да се кача на самолета и после веднага след като сляза. Така си спестявах смяната на памперс в самолета. Зависи от това колко време е полета.

# 365
Здравейте, искам да попитам нещо.
 Често пътувам с Уиз, но този път дестинацията ми е Вилнюс - Лутън. Ще пътувам само с ръчен багаж. Понеже съм купила едно мини шоколадово фонтанче за подарък и не съм убедена дали ще ми влезе в раницата, какво е най- добре да направя- да си чекирам по- голям салонен багаж или може да си купя няколко неща от Duty shop-a и да използвам торбата за пакета ?

# 366
  • София
 Често пътувам с Уиз, но този път дестинацията ми е Вилнюс - Лутън. Ще пътувам само с ръчен багаж. Понеже съм купила едно мини шоколадово фонтанче за подарък и не съм убедена дали ще ми влезе в раницата, какво е най- добре да направя- да си чекирам по- голям салонен багаж или може да си купя няколко неща от Duty shop-a и да използвам торбата за пакета ?
За да си напазаруваш от Free shop трябва си минала всички проверки. Т.е. проблемът е преди да влезеш в магазина.

# 367
Да, прави сте. Нео ми убягна този момент, значи е си чекирам голям ръчен. Благодаря. Peace

# 368
  • София и наоколо
Здравейте, моля за отговор, че не съм съвсем сигурна: Букнах два билета в петък с плащане по банка. Мислех, че ще трябва да платя до събота. Не ги платих тогава, но в момента пак ми седят в акаунта със статус HOLD, т.е. мога ли да ги платя днес до съответния час- дали броят един работен ден за плащане от петък до понеделник?

# 369
Здравейте, моля за отговор, че не съм съвсем сигурна: Букнах два билета в петък с плащане по банка. Мислех, че ще трябва да платя до събота. Не ги платих тогава, но в момента пак ми седят в акаунта със статус HOLD, т.е. мога ли да ги платя днес до съответния час- дали броят един работен ден за плащане от петък до понеделник?
Може!

Ако не е голямо и излиза по-евтино, може и да купите приорити бординг - с него ще имате право на допълнителна малка чанта.

# 370
Здравейте! Wizz Air позволяват ли дамска чанта заедно с ръчния багаж или трябва да е прибрана?  newsm78

Питам, защото с Ryanair няма проблем, разрешено е, но за Wizz не съм много сигурна.

# 371
  • София
Здравейте! Wizz Air позволяват ли дамска чанта заедно с ръчния багаж или трябва да е прибрана?  newsm78

Питам, защото с Ryanair няма проблем, разрешено е, но за Wizz не съм много сигурна.

Както в горния пост пише само ако сте купили приорити бординг, може още една малка допълнителна чанта. Ако не сте, е позволен само 1 багаж - или малък ръчен (безплатен), или голям ръчен (платен).

# 372
Ясно. Благодаря за отговора, загубиха ме като клиент  Laughing

# 373
Peace Надявам се,всичко да е наред,че аз опитвах да платя ту с една,ту с друга карта, докато се сетя какви са кодовете и се опасявах, да не съм платила няколко билета. И от двете банки казват,че няма плащане към Уиз.От едната-два неуспешни опита за плащане. От другата (която излиза като банка-платец)-няма такова искане за плащане.Мистерия...
Благодаря за отговора  bouquet.

Аз така направих. Докато ми даваше, че плащането не е прието и аз пробвах ту с една, ту с друга карта, се оказа, че съм платила ТРИ пъти.  Rolling Eyes
Щом сайта ти дава, че имаш направена резервация значи всичко е наред.

# 374
  • До морето
Здравейте, тръгнах да купувам билети Варна-Лондон-Варна, но видях, че всички полети от Лондон към Варна са в 5:50 сутринта. Някой да ме посъветва за хотел, който да е максимално удобен за този ранен полет??? То май въобще няма да се спи последната вечер?

Общи условия

Активация на акаунт