WIZZ AIR - 24

• 84 707
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Искам само да кажа, че вчера пътувах с Wizz Air, носех си раница, както и малка дамска чантичка-нямаше никакъв проблем  Peace
Което не бива да бъде приемано като правило, или поне да си оставяте място в раницата за малката чантичка!  Grinning

Възможно е, просто казвам, че никой не направи забележка и нямах проблеми.
Аз лично не виждам смисъла от подобно правило, багажа така или иначе е един и същ и тежестта не се променя. Simple Smile

# 391
Не е едно и също, предимно психологически. Освен това в случая не се мери тежестта, а обема

# 392
На нас са ни правили страшен проблем заради дамски чанти. Беше отдавна, точно бяха въвели правилото, в БГ никой не ни погледна. Навръщане поискаха куфара да  влезе в кошницата, и броя на чантите. Беше много тъпо, защото се оказа, че куфарът не влиза за малко, а беше полупразен. За щастие баща ми се сети да го откопчае и да сложи капака по навътре в самия куфар и така влезе. За чантите имахме хартиена торба от някой магазин и така мина - всички чанти вътре в торбата. Като цяло тъпа работа, но това са си правилата на тези авиокомпании. Голям стрес беше за нас.

# 393
  • София
Просто човек трябва да си остави място в куфара. Аз си ходя с дамската чанта и само на гейта я прибирам за малко. Ако съм с платен салонен в самолета си държа дамската чанта в краката, а ако съм с безплатния си я оставям в куфарчето, за да не ми се пречка.

# 394
  • гр. София
Здравейте! Моля за съвет, тъй като за първи път ще летя с уиз еър (и въобще с нискотарифна авиокомпания), както и за първи път ще летя само с ръчен багаж. Имам въпрос относно течностите - прочетох, че трябва да бъдат поставени в прозрачен плик 20 на 20 см с вместимост 1л, който да може да се отваря и затваря. От къде мога да се сдобия с точно такъв специален плик и абсолютно задължителен ли е, проблем ли ще е, ако ползвам обикновена найлонова торбичка например или нещо друго? Вие как процедирате? Благодаря!  bouquet

# 395
Какви течности ☺

# 396
Здравейте! Моля за съвет, тъй като за първи път ще летя с уиз еър (и въобще с нискотарифна авиокомпания), както и за първи път ще летя само с ръчен багаж. Имам въпрос относно течностите - прочетох, че трябва да бъдат поставени в прозрачен плик 20 на 20 см с вместимост 1л, който да може да се отваря и затваря. От къде мога да се сдобия с точно такъв специален плик и абсолютно задължителен ли е, проблем ли ще е, ако ползвам обикновена найлонова торбичка например или нещо друго? Вие как процедирате? Благодаря!  bouquet

Ако става въпрос за козметика, аз ползвам един прозрачен несесер от промоционална оферта на Klorane.

# 397
  • гр. София
Забравих да поясня - да, за козметика става въпрос, бяла, декоративна, включително и парфюм. Всичките неща ще са под 100 мл, но ме притеснява това специфично изискване за плика, в който да бъдат, защото не разполагам с такъв и се чудя от къде мога да си взема или дали не може да ползвам  алтернатива. Само да не ми се заядат нещо и да ми изхвърлят козметиката... #2gunfire

# 398
На летище София преди проверката за сигурността дават пликове безплатно.
На летищата във Варна и Бургас се купуват от вестникарската будка.
За пътуващите често - на женския пазар в магазинчетата за торбички има 100 бр. за 6.50 лв.

# 399
  • Германия
В ДМ, Кауфланд, вероятно Лидл също има такива пликчета при артикулите за домакински потреби.

# 400
  • гр. София
Благодаря за инфото!  bouquet Щом има на самото летище, ще си взема от там. Sunglasses

# 401
  • София
Това с течностите няма общо дали ще е нискотарифна или не компанията, проверката се прави от служители на летището и е една и съща за всички пътници.

# 402
  • София
Здравейте, има ли някой който е ползвам мобилно чекиране? Предстои ми пътуване и искам на връщане да го пробвам?Това дали ми спестява разпечатване то на бордна карта?

# 403
Здравейте, има ли някой който е ползвам мобилно чекиране? Предстои ми пътуване и искам на връщане да го пробвам?Това дали ми спестява разпечатване то на бордна карта?

Да, ние вече само така пътуваме  Peace

# 404
Здравейте!

Току що направих резервация за полет София - Мадрид като с нея закупих и Wizz Discount Club. Плащането е с банков превод.

Опитах се да направя нова резервация за връщане Барселона - София, но отново ме кани да се абонирам за клуба. Кога ще бъде отразено членството в профила ми според вас? Тоест кога ще мога да направя резервация за връщане?

Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 14:01 от Ави

Общи условия

Активация на акаунт