WIZZ AIR - 24

• 84 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за съвета Ви днес. Купих си приорити и се надявам да няма проблеми за дамската ми чанта. Не е от най- алките, но в описнаието пише камера или чанта за лаптоп така, че би трябвало всичко да е ОК. А подаръкът ще си пътува в раницата.
Хубави полети на всички.

# 376
  • Варна
Здравейте, тръгнах да купувам билети Варна-Лондон-Варна, но видях, че всички полети от Лондон към Варна са в 5:50 сутринта. Някой да ме посъветва за хотел, който да е максимално удобен за този ранен полет??? То май въобще няма да се спи последната вечер?

Аз миналата година спах за 1 вечер в този http://www.booking.com/hotel/gb/ibis-luton.bg.html точно поради същата причина. Стаите са сравнително големи, банята също . Стаята беше леко мръсна - имаше паяжини и трохи , но като цяло като за английски хотел е повече от приличен. Беше топло и не се чуваше шума от летището. Близо е , може би около 10-15 минути пеш, но е магистрала и доста натоварена от към движение. Пред хотела има спирка на автобуса , който идва от гарата / Luton Airport Parkway/  , може и той да се ползва.

# 377
  • До морето
Благодаря  bouquet

# 378
Здравейте.Имам закупен билет ,който го променям вече 2 пъти.Сега при последната промяна,исках да платя 20 ежро за смяна на дата,но нещо картата не беше активирана 3д сигурност и след няколко опита ми смени датата на пътуването,но ми стой неплатена.Нямам бутон да платя отново.Изпращат ми фактура и никаде не виждам сметка или нещо да платя?

# 379
Ако не се вижда друг начин, им се обади по телефона. С неплатен билет няма как да летиш.

# 380
Платих голям салонен багаж, имам куфар с точните размери, но без колелцата. Проблем ли е или мога да пътувам с него?

# 381
  • София
Платих голям салонен багаж, имам куфар с точните размери, но без колелцата. Проблем ли е или мога да пътувам с него?
По-скоро е проблем.

# 382
Очаква ли се утре дискаунт на билети? 25-то число е ... Simple Smile

# 383
  • Пловдив
след като избереш всичко да е най-евтино и без никакъв платен багаж, може ли в последствие да си купи човек багаж онлайн или само на летището на двойна цена?

# 384
след като избереш всичко да е най-евтино и без никакъв платен багаж, може ли в последствие да си купи човек багаж онлайн или само на летището на двойна цена?
Може до 3 часа преди полет да си сменяш бордната карта и багажите от профила си.

# 385
Здравейте! Може ли малко помощ? Тази сутрин в 6 ч. си купих билет за Лондон, но до момента нямам изпратен такъв на имейла, а само - пътен план. Това нормално ли е и до колко време обикновено се изпращат билетите на имейла? Благодаря предварително на всички отзовали се с информация! Simple Smile

# 386
Здравейте! Може ли малко помощ? Тази сутрин в 6 ч. си купих билет за Лондон, но до момента нямам изпратен такъв на имейла, а само - пътен план. Това нормално ли е и до колко време обикновено се изпращат билетите на имейла? Благодаря предварително на всички отзовали се с информация! Simple Smile
Пътният план, който съдържа код за потвърждение, се явява "билета". Десетина дни преди полета получавате напомняне да се чекирате онлайн. Отпечатвате бордната карта и я показвате на летището заедно с документ за самоличност.

# 387
Искам само да кажа, че вчера пътувах с Wizz Air, носех си раница, както и малка дамска чантичка-нямаше никакъв проблем  Peace

# 388
Искам само да кажа, че вчера пътувах с Wizz Air, носех си раница, както и малка дамска чантичка-нямаше никакъв проблем  Peace
Което не бива да бъде приемано като правило, или поне да си оставяте място в раницата за малката чантичка!  Grinning

# 389
Здр случайно някои да знае дали през лятото уиз имат всеки ден полет от и до Рим ?

Общи условия

Активация на акаунт