Идеи за стартиране и развитие на бизнес 24

  • 139 217
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • here and now
  • Мнения: 4 337
Зависи какъв е продукта. От там се тръгва. Има ли срок на годност и какъв е той. Каква му е цената. Колко често ще посещавате клиентите и как ще организирате доставките- с предварителна завка или екс ван.

# 76
  • Мнения: 2
Здравейте момичета!От даста време се занимавам с рисуване върху текстил и стъкло.Това е нещото ,което ми носи пълно удовлетварение.☺За сега продавам само лятото по морето и в едно магазинче .Та това което ме мъчи от доста време е жиланието ми да си отворя магазинче ателие в което да изработвам и да предлагам моите произведения.Тъй като пазарът е много свит а и хората вече много обедняха се страхувам да се хвърля в това начинание .Моля за мнение и съвет.Благодаря .☺

# 77
  • Мнения: 3 480
Здравейте момичета!От даста време се занимавам с рисуване върху текстил и стъкло.Това е нещото ,което ми носи пълно удовлетварение.☺За сега продавам само лятото по морето и в едно магазинче .Та това което ме мъчи от доста време е жиланието ми да си отворя магазинче ателие в което да изработвам и да предлагам моите произведения.Тъй като пазарът е много свит а и хората вече много обедняха се страхувам да се хвърля в това начинание .Моля за мнение и съвет.Благодаря .☺

Защо не опиташ през фейсбук и с уебсайт в началото? Можеш и да си поръчаш брошурки и да разпространиш  - ще ти излезе значително по-изгодно от това да плащаш луд наем ако нямаш печалба. В One.com можеш да си направиш онлайн магазин и да си купиш домейн. Мисля че първата година се плаща макс 30 лв за цялата година.

# 78
  • Мнения: 162
Здравейте,бих искала да развия бизнес с палачинки,т.е да разширя дейноста си или по-точно да добавя към асортимента.На подходящо място съм,но срещам затруднение със намирането на готова суха смес за палачинки.В гугъл ,излизат ми все едни и същи,двама дистрибутора...единият съм го пробвала,не е това което искам.Моля,ако някой има информация относно суха смеес за палачинки,да ми помогне!Приемам всякакви съвети ,свързани с тази дейност,начинаеща съм и много неща не са ми ясни.Температура на която е желателно да се пекат,дехнологочна документация също трябва да направя,т.е купя,все такива тънкостои,който се е занимавал ще изброи сигунрно още много. newsm78ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ chef

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 13:58 от бг-надежда

# 79
  • Мнения: 6 015
Не знам как стоят нещата с палачинките по другите места, но имах познат, който развиваше павилион за палачинки и тостери. Сместа си я бъркаше, вместо да купува готова. Все пак не се изисква много.

# 80
  • Мнения: 325
Здравейте,бих искала да развия бизнес с палачинки,т.е да разширя дейноста си или по-точно да добавя към асортимента.На подходящо място съм,но срещам затруднение със намирането на готова суха смес за палачинки.
Не е смес за палачинки, но ако в рецептурата те притеснява използването на пресни яйца, би могла да използваш яйчен меланж. Преди години (за лично ползване, не за бизнес) бях купила сух белтък и сух меланж оттук. Минималното количество беше 3 кг, цените бяха народни; сега не знам как е. А можеш да предлагаш вегънски палачинки. Какви уреди ще използваш или ще е традиционно производство?
Успех!  chef

# 81
  • Мнения: 8
Моля за насоки
какъв е механизма , за да си направя дистрибуторска компания?
Намерила съм продукт, производителя работи и продава от "уста на ръка" , има капацитет той да се развие и аз искам да му взема дистрибуцията на продукта. дотук добре изговорили сме го разбрали сме се.
То е ясно че аз ще съм на 100% ангажирана, но за да се развие мрежа какви са стъпките ?
примерно Пътна помощ:
 други хора който да се включат как да са?
- на заплата
-на процент
-а по градовете как да се структурира
ей такива неща ме мъчат Wink ако някой има опит или идея и иска да ми помогне и информация, моля  bouquet

Според мен си се насочила много добре с тази дейност с дистрибуция но е добре да заложиш и на добра реклама за да се наложат продуктите и бранда ти ако искаш пиши ми да те насоча допълнително заплащането задължително на процент за да имат стимул.

# 82
  • Мнения: 66
Трябва ми витрина за студени напитки за  сезонна употреба и не знам към кого трябва да се обърна. Мисля, че големите магазини/ складове предлагат срещу зареждане от тях, но не съм сигурна или пък от дистрибутор на конкретна марка.  newsm78 Идеи?

# 83
  • Мнения: 6 015
За витрини се обърнете към конкретните търговски представители. Другият вариант е да разгледате в olx за втора употреба.

# 84
  • на чист въздух
  • Мнения: 178
Има ли някой който се занимава с търговия с насипно кафе.чудя се дали да не сложа в магазина и насипно кафе.има ли специфични изисквания

# 85
  • Мнения: 1 754
На кого по-точно попречи моят пост, че да бъде изтрит? Писах за помещение във Варна, ако някой проявява интерес, просто защото едно такова партньорство може да е от помощ на някого тук. И веднага се е намерило кой да се подразни! Какъв е проблемът, не разбирам, забранено ли е??

# 86
  • Мнения: 22
Някой да има повече информация как седят нещата с франчайз към ЕКОНТ за отваряне на офис? Има ли сметка като цяло? Прочетох изискванията, но е друго да каже някой, който е минал през това или има познат , който е отворил такъв офис?

# 87
  • Мнения: 38
 Бегло съм запозната, защото една приятелка си беше отворила офис преди няколко години. Ще ти кажа това, което помня:
1. Трябва да минеш тяхно обучение (ако не се лъжа беше в Русе). Ако искаш някой да те замества или да работи с теб в твоя офис, също трябва да бъде обучен от тях.
2. Офисът ти трябва да бъде по техни стандарти. Имаха изисквания да бъде боядисано по определен начин и т.н.т.
3. Постоянно ти дишат във врата и имат хиляди изисквания и в началото е много трудно.

Моята позната беше доволна, но накрая и извъртяха някакъв номер и нещата не свършиха добре.

# 88
  • Мнения: 4 275
Здравейте, отваря ми се възможност да осъществя една мечта - заведение за хранене. Нямам никакъв опит, но имам огомно желание. Хубавото в случая е, че ще получа всичко наготово - разбира се, срещу съответната сума, но си има оборудване, персонал, няма да спира да работи заведението. Та, затова искам да се допитам до вас, да ме посъветвате дали изобщо да се захващам с нещо, което ми е много далечно като цяло. Приятелят ми казва, че си имам романтични представи за нещата и че всъщност всичко е много трудно. Знам, че е прав, но някак ми се иска да пробвам  Blush

# 89
  • Мнения: 6 015
Заведението отговаря ли на твоята представа? Ако трябва да го мебелираш наново това си е сериозно перо. От друга страна е хубаво, че имаш нещо разработено и няма да ти се налага тепърва да търсиш персонал и т.н.
Аз бих прекарала няколко дни плътно до управителя, бих общувала поотделно със всеки служител, да се запозная с работата и задълженията им. Управителят трябва подробно да те запознае с вътрешната дейност -документация, доставчици, кое от къде, колко често. Прав е бил приятелят, че не е лесно, но то в днешно време кое е  Grinning Ще видиш как като свикнеш в обстановката сама ще започнеш да забелязваш разни неща, или да ти хрумват идеи. Подготви си нещо като чернова с това, което смяташ, че трябва да прави човек със заведение, обсъди ги със сегашните собственици, сигурно ще има какво да допълнят.
Пробвай няколко дни да се потопиш в тази атмосфера, да видиш и как е.

Желая ти успех, на мен също ми е мечта да имам собствен ресторант Peace

Общи условия

Активация на акаунт