Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 15

• 44 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Имах колега Трендафил Трендафилов. Кавалджия в Странджанския ансамбъл в Бургас. Като постъпих ми се представи като Фильо, така му казваха всички и в началото не можех да му запомня името и го бърках с Карамфил Карамфилов.  Laughing
Той все още си работи там де, само аз дето работих една година, после заминах в Пловдив да уча и станах пловдивчанка.

# 91
  • Истински се вижда само със сърцето.
Далечна братовчедка - Въчка...

# 92
Вълчо Свинаров, състудент на майка ми. Иначе нашите имат и друг приятел Вълчо, но фамилията му не го допълва така подходящо.

# 93
  • ...живея на последния етаж...
Имена на възрастни хора не ме впечатляват особено, макар че изненади изскачат понякога. На първо четене се сещам за Трошка, Боцка и Фичка. Последната беше учителка...Втрещяват ме измислените имена последните години, попаднах на една Иванджилиста.

# 94

Иливета  е интересно им.Дали означава нещо?

Не съм се сещала досега да попитам баба ми,но й звъннах...Каза,че името е руско и означава "обещание към Бог".

# 95
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пак по-добре от цицофоб hahaha
Моето бебе е цицофоб Tired

По темата - Виличка. Така се е казвала баба ми и държала да ме кръстят на нея. Но майка ми я срязала с - "Моля, без никакви лъжички, панички, вилички и друга посуда за име на детето..." Laughing

Не е Виличка Аз познавам една жена с това име.

# 96

Иливета  е интересно им.Дали означава нещо?

Не съм се сещала досега да попитам баба ми,но й звъннах...Каза,че името е руско и означава "обещание към Бог".

Няма такова руско име. Елизавета означава обещание към бог.

# 97
  • Телиш/Плевен

Иливета  е интересно им.Дали означава нещо?

Няма такова руско име. Елизавета означава обещание към бог.
https://imya.com/name/28585
Тук пише, че има и че е производно на Елизавета. Peace

# 98
  • Най-красивата страна
Може да е древно руско име .Има такива стари,позабравени имена.
Всъщност много прилича на Елисавета и е хубаво.

# 99
  • Пловдив
Ацко   
Моравка
Джоско
Тедимир
Вена
Изографка
Кайзер
Камелио
Лоца
Норка
Агния

# 100
  • София
Алекси
Бечо
Веска
Едуард Пергелов  Laughing
Жанка
Занко
Ивко
Къдра
Лена
Маруся Бърчинкова
Наска
Ренате
Ружен
Сашо
Силвина
Славко
Сребро
Тони
Цветко

Със забележка, че няма съкратени имена. Така си се казват хората.

# 101
  • Nice
Дженка, беше в предаването ''Ничия земя''

Илинко, малко детенце, това му е цялото име

Душка, една баба

И Пелин, мъж на средна възраст

# 102
https://imya.com/name/28585
Тук пише, че има и че е производно на Елизавета. Peace

И това е единственият сайт, който е чувал за такова име. Не съществува такова име, повярвай ми Simple Smile Това е като да отвориш български сайт за имена, да прочетеш вътре Агентура, Беналгина и     Възкресения и да кажеш, че това са български имена Simple Smile

# 103
  • Телиш/Плевен
И това е единственият сайт, който е чувал за такова име. Не съществува такова име, повярвай ми Simple Smile Това е като да отвориш български сайт за имена, да прочетеш вътре Агентура, Беналгина и     Възкресения и да кажеш, че това са български имена Simple Smile
Имам руски корен и смея да твърдя, че съм малко по-запозната. Wink
Иначе в Гугъл излизат и други резултати, съществува си името, може да не е много разпространено, но го има.
То и други имена се срещат все по-рядко, но това не значи, че не съществуват.

# 104
И това е единственият сайт, който е чувал за такова име. Не съществува такова име, повярвай ми Simple Smile Това е като да отвориш български сайт за имена, да прочетеш вътре Агентура, Беналгина и     Възкресения и да кажеш, че това са български имена Simple Smile
Имам руски корен и смея да твърдя, че съм малко по-запозната. Wink
Иначе в Гугъл излизат и други резултати, съществува си името, може да не е много разпространено, но го има.
То и други имена се срещат все по-рядко, но това не значи, че не съществуват.

Родена и учила съм там, така че смея да твърдя, че сме еднакво запознати Wink
Излизат други резултати да. Един човек с това име, което не е сигурно, че е име дори. Всичко останало са никове на латиница.

Общи условия

Активация на акаунт