Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 15

• 44 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Телиш/Плевен
Родена и учила съм там, така че смея да твърдя, че сме еднакво запознати Wink
Излизат други резултати да. Един човек с това име, което не е сигурно, че е име дори. Всичко останало са никове на латиница.
Ами никовете аз не ги броя. Казах, че излизат резултати с имена и смятам, че има разлика.
Иливета Третьякова вероятно визираш под този един човек, така че нея няма да я причислявам.

Тук (долу в коментарите - Иливета Петровна)
Тук - Здравствуите Дмитрий ! Меня зовут Иливета.
Тук (също явно срещнато за пръв път) - а мне встретилось сегодня имя ИЛИВЕТА.

Роднините ми в Москва не се учудиха на името, дори казаха, че са имали позната с него.

Но добре, така или иначе не ми се спори, нека е несъществуващо име. Simple Smile

# 106
Преди много години живях за кратко в едно село в Северна България.  Та в това село имаше една жена която се казваше Минетка. И това го казвам съвсем сериозно. И въпросната жена не само имаше  нелепо име ами и улицата на която живееше беше с още по нелепото название "Курвенщрасе"

# 107
Преди много години живях за кратко в едно село в Северна България.  Та в това село имаше една жена която се казваше Минетка. И това го казвам съвсем сериозно. И въпросната жена не само имаше  нелепо име ами и улицата на която живееше беше с още по нелепото название "Курвенщрасе"
Е това ме разби просто  smile3544 smile3544 smile3544
Наскоро видях една много странна фамилия-Кършибрадови.

# 108
  • Най-красивата страна
Познавам една американка,която се казва Минет Mr. Green
А в руския форум имаше доста интересни имена, повечето са с арменска фамилия.
Алвина            Талина
Лана               Глафира
Фаина            Лукерия
Рена               Саяна
Елнара           Ерна
Розана            Анфиса
Елмира           Радмира
Нинел            Есения
Натела           Калерия
Аделия           Капитолина
Алевтина         Леокадия
Веорика        Алфия
Бегония
Витана
Наина
Калерия

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 20:24 от veni35

# 109
E то и Гъс си е традиционно английско име, ама...

# 110
  • Nice
Попаднах на една Радафина във фейсбук, момиче в гимназиална възраст, и се чудя от къде ми е познато това име  Tired

# 111
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Илонка

# 112
  • Телиш/Плевен
Попаднах на една Радафина във фейсбук, момиче в гимназиална възраст, и се чудя от къде ми е познато това име  Tired
Звучи ми като съчетание от имената на две баби - Рада и Дафина. Confused

# 113
  • Nice
И на мен първо това ми изкочи в главата.

Споменато е Илонка, аз имам съседче Илона, кръстена на дядо Илия. Но явно съм свикнала и не ми е странно.

# 114
  • Бургас
Имах колега Трендафил Трендафилов. Кавалджия в Странджанския ансамбъл в Бургас. Като постъпих ми се представи като Фильо, така му казваха всички и в началото не можех да му запомня името и го бърках с Карамфил Карамфилов.  Laughing
Той все още си работи там де, само аз дето работих една година, после заминах в Пловдив да уча и станах пловдивчанка.

Познавам го лично.Днес даже се видяхме.

И от мен един Харизан.

# 115
  • Nice
С ударение на последната сричка ли?  newsm78 дано не е в смисъл на харизан,подарен  Mr. Green

# 116
ХаризАн си е срещано име ( макар и странно), Илонка също, мисля е унгарско, чешко, нещо от сорта.
Имам леля Паунка, кръстена на прабаба ми Пауна. То като се замисля и името на баба ми е странно- Стойка Simple Smile, но си е нормално за времето.

# 117
  • Телиш/Плевен
Илонка ми е много познато, но не се сещам откъде. newsm78 Дали не беше някоя учителка в основното училище? Thinking

# 118
ХаризАн си е срещано име ( макар и странно), Илонка също, мисля е унгарско, чешко, нещо от сорта.
Имам леля Паунка, кръстена на прабаба ми Пауна. То като се замисля и името на баба ми е странно- Стойка Simple Smile, но си е нормално за времето.

И аз имам Пауна в рода .

# 119
  • Пловдив
Илонка ми е много познато, но не се сещам откъде. newsm78 Дали не беше някоя учителка в основното училище? Thinking

В Бургас има учителка Илонка Иванова. По български език. В "Атанас Манчев" беше, сега не знам как се казва.
Инка, радвам се, че Фильо е жив и здрав и предполагам е пак все в настроение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт