Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 15

• 44 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Вчера срещнах Чаяна. Момиченце на около 5-6 години от градината на дъщеря ми.

# 121
  • Телиш/Плевен
В Бургас има учителка Илонка Иванова. По български език. В "Атанас Манчев" беше, сега не знам как се казва.
Инка, радвам се, че Фильо е жив и здрав и предполагам е пак все в настроение Simple Smile
О, не, едва ли е тази, освен ако по някаква причина не е преподавала в Плевен. Все още се мъча да се сетя откъде ми е познато. Thinking Едва ли съм го срещала повече от веднъж, затова вероятно не помня...

# 122
  • София
Плумка - колежка от университета.

# 123
  • Бургас
Илонка ми е много познато, но не се сещам откъде. newsm78 Дали не беше някоя учителка в основното училище? Thinking

В Бургас има учителка Илонка Иванова. По български език. В "Атанас Манчев" беше, сега не знам как се казва.
Инка, радвам се, че Фильо е жив и здрав и предполагам е пак все в настроение Simple Smile

Все същия си е.
Илонка Иванова после журналистка май стана."Атанас Манчев" е вече "Пейо Яворов".ЗлаВещица и аз съм учила там Laughing

И един Розалин Пуцелов от мен.

# 124
  • София
Днес се запознах с Надрияна  Flutter

# 125
  • Пловдив
Скрит текст:
Тя още като учителка пишеше статии за "Черноморски фронт" тогава (фар сега, ако съществува). После издаваше някакъв вестник. Аз се запознах с нея в един сайт "Приятел ком", там се срещнахме, та се установи, че я знам. Та във форумите на сайта тя пускаше разни темички и от там правеше статии за вестника си. Нещо от рода "За жената" ... не помня, имам в къщи някакъв брой, защото публикува снимки на малката, като при това ми обърка и името  Laughing
Аз не съм от "Атанас Манчев", братовчедките ми учеха там, аз бях в "Антон Страшимиров“.

А, "Забранено за мъже" било  Mr. Green
http://www.bourgas-news.com/news/view/558/

И за да не ме биете за спам - Гюрга Гюргева

# 126
Чара, съученичка на сина ми.

# 127
  • Най-красивата страна
Чара ли?Интересно име,но аз го свързвам с немската овчарка на съседите Hug

# 128
  • София
И аз свързвам това име с кучета, познавам няколко, които така се казват. Много ми харесва, чаровно е  Grinning

# 129
Цветейоана, момиче на 7 години, състезателка по ХГ. Името ми се стори странно на един от последните турнири, когато се играеха самите съчетания. По време на тренировките всеки се обръщаше към детето  с втората част от името му и галеното "Йони" и си мислех, че е Йоана, но не би...Цветейоана е....  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 21:39 от Мichelle*

# 130
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Първото такова име, с което се срещнах беше Кейвън - на дядо си Кирил и на дядо си Иван...Потресох се...Близки приятелски семейства сме с родителите му.
После - Цветелия - наборче на малкият ми брат, заедно се родиха...
Калиана - детето на един познат, не можах да си обясня защо така решиха...
Ганета и Наталина - колежки от университета....
Мевелина - колежка наработа....

Чара е хубаво име, но наистина за куче го използват най-вече... Аз и Хера мнооого харесвам, ама ако я бях кръстила така щерката, щяха да се оглеждат за немска овчарка по площадките... ooooh!

Joy Joy Joy

П.С.
Руми - 50 годишен мъж, с две дъщери - бащино име - Румиева
Тиана - дъщеря на колежка - 10 годишна
Матка - на един съученик леля му
Гълъбица - гинеколог в Майчин Дом - Велева по фамилия, представя се като Галя... Защо ли?
Розалия - навява ми неприязън...

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 22:23 от cvEval

# 131
  • Варна
Впрочем, в някои части на страната "пауни" викат на гълъбите, така че тези баби Паунки, някои от тях може да са били идентифицирани като гълъбици от родителите си Simple Smile
Имаше интересни имена в групите на синът ми, сега се сещам за Валентино, Мирая, Лили-Роуз (баща от друга раса), Итън, Раян, Макс...Само да потвърдя, че става дума за България.

# 132
Включвам се с името на моята баба, която се казваше Мотка и тъй като съм кръстена на нея /иначе съм Моника/, но като малка все ми викаха: Оооо това малката Мотка ли е и аз все се дразнех  Flutter

# 133
# 134
Цветославяна

Общи условия

Активация на акаунт