СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 78 414
  • 806
  •   1
Отговори
# 120
Супер са стойностите  Hug

# 121
Здравейте!   Hug  Моля за коментар.
На 1.02. ми поставиха Прегнил.

на 22.02
ЧХГ   - 2039.85 mIU/ml

48 часа по-късно
ЧХГ - 5767.40 mIU/ml

# 122
chipi_ii При тези високи стойности, вече спокойно ще се види на ехограф, защо не идеш на преглед? При мен при около 1200 някъде вече се видя. Успех!

# 123
deyalia, имам час за преглед чак в понеделник, нямам търпение вече. Според вас според тези стойности имаме ли шанс за близнаци, или по-скоро са ниски за двуплодна бременност.

# 124
Може, а може и не. Ще разбереш в понеделник  Peace

# 125
Здравейте момичета, явно наистина нещо с бебето не е наред  smile3511 . Послушах ви и смених лабораторията същият ден чхг - 2360 , след 48ч - 2980 . Смених и лекаря , който не обърна внимание на плодния сак- каза, че било рано да се следи това. Но пък ми видя 3 големи кисти , в десния яйчник 5,6 см, в левия две с обща големина 10 см. - хиперстимулация .Ако не се махнели до 12 г.с - лапароскопия. Ще изтърпя и операция и всичко,стига с бебо нещата да са наред, но явно не са с това нищожно покачване на чхг-то . newsm45 Не знам защо всички трябва да е толкова трудно. Вече съм тотално срината и смазана емоционално

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 17:08 от Чукове на съдбата

# 126
В един момент хормонът спира да расте по учебник. Знам, че ще ти е трудно, но се опитай да не мислиш за това, взимай си хаповете, ако имаш такива и след 4-5 дни отиди пак на УЗ.

# 127
Здравейте момичета,за съжаление моето щастие приключи. Предния петък чхг -2980,днес 7 дни по-късно чхг 4600 . правих изследванията защото съм 7г.с а плодния сак беше прекалено малък и доки каза ,че най-вероятно ще е кухо яйце. В понеделник съм на преглед за последно и да определим дата за кюретажа. Според него всичко е свършило .Според вас има ли някакво значение,че мерните единици с които работи лаборатория кандиларов са U/I .. .  ?

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 22:29 от Чукове на съдбата

# 128
Ехооо сладурки , за да дам подкрепа на тези от вас,които се притесняват за резултатите си, искам да ви кажа, никога да не губят надежда.Аз бях толкова притеснена, че резултатите ми не са добри, но ето, че днес видяхме сърчице Kissing Heart. Искам да благодаря на всички мацки, които ми дадоха кураж, за да продължа да се боря.Огромни прегръдки и целувки! Hug Hug Hug

# 129
Здравейте момичета. Резултатът от ЧХГг то в четвъртък беше 705. В понеделник лекарката не видя плодно сакче. Днес отново ще изследвам ЧХГто.

# 130
Чукове, какво стана с теб?

Нестинарка, с какъв ехограф те гледаха? Ако е било коремен, е нормално да не види нищо.

# 131
Сблъсках се със страшната диагноза "кухо яйце " - медикаментозен аборт и разбити надежди. Опитвам се да се мобилизирам и да вярвам ,че следващият опит ще е със здраво и хубаво бебче. Успех на всички и благодаря за подкрепата .

# 132
Ехххх Sad Много съжалявам Hug

# 133
Честит празник мили дами! Дарявайте любов и красота!
Cristi, с вагинален беше, но нещо й нямам вяра на тази лекарка, много неуверена беше и ми се струва,че ме викна твърде рано на преглед. Последна меструаци - 25.01 - цикъл на 30-38 дни. Както писах и по-рано и с двете ми предни бременности вървях с две седмици назад заради сецифиния цикъл. Положителен уринарен тест - 4 дена след закъснение, 6 дена след закъснение - 705 на кръвния тест (този четвртък). Другата седмица мисля да отида отново на ехограф на друг лекар. Лекарката, на която се обадих ми каза, че може да е рано да се види на ехограф и да почакам до другата седмица.
Чукове на съдбата, не се отчайвай мила! Пожелавам следващия път да се случи чудото! bouquet

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 15:31 от Нестинарката

# 134
Сега вече ще се види Hug

Общи условия

Активация на акаунт