СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 78 427
  • 806
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, какво мислите за моя случай - ЗЕТ на 02.03 на 3-дневни 2 снежинки на 13.03 ЧХГ 0,16 /по-отрицателно няма на къде/ още в понеделник на 13 спрях всякакви лекарства и още нямам цикъл?

# 166
  • София
цикъла идва до 10 дни след спиране на лекарствата. При повечето жени идва бързо до няколко дни, при някои се бави повече. При теб са минали 4 дни, почакай го още

# 167
Здравейте, може ли да помоля за мнение:
14 дни след ову - ЧХГ 41, прогестерон -12
64 часа след първия тест - ЧХГ 49.

Тестовете са направени в кабинет и се транспортират на 300км, където ги обработват(ако това има значение)
Започнах протестерон на 15 дни след ову. Има ли надежда... извънматочна ли е...
Имам един спонтанен в 6с4д и една биохимическа бременност 4с2д. Това беше първи цикъл след Биохимичната бременност с доста късна ову на 23-24 ден от цикъла.
Вчера си направих тест за бременност и линията потъмнява, тоест расте, но не както трябва. Утре пак съм за ново ЧХГ. Моля за мнението ви Simple Smile

# 168
Да не те плаша, ама на биохимична ми изглежда пак Sad

# 169
За съжаление.. дано е това, а не извънматочна .. взимайки прогестерон дали удължавам агонията? Ох, вече не знам какво да правя ... дали прогестерона пречи на бременностите ми да продължават ...

# 170
  • Варна
Не, но може да пречи на спонтанното изчистване, ако бременността не се развие.

# 171
  • София/Варна
Теста е отрицателен, но все още нямам цикъл... Вече две седмици закъснение Sad Утре ще се опитам да мина през АГ-то. Дано да не е нещо притеснително...

# 172
Тонс, с теб какво стана?

# 173
Здравейте, аз съм тук с малко положителни новини за сега ... ще видим какво ще се получи де...
Аз продължих да си правя тестовете в нас и потъмняваха ... а днес ми излезе резултата от вчера и са следните:
Понеделник - 41
Четвъртък - 49
Този понеделник - 269
Което се е удвоило до събота и пак до вчера...
дали има надежда ... започнах прогестерона, дали това може да е причината за да не расте в началото... беше само 12 ...

# 174
Така изглежда супер  Simple Smile

# 175
  • София
http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator
Това е калкулатор за ЧХГ, като въведа данните ти от понеделник до този понеделник с разлика между двете 7 дни, излиза че ЧХГ ти се удвоява на 61.9часа

Аз лично бих направила утре още един тест. Принципно правилото е да се удвоява на 72часа, но най-често в началото се удвоява на по-малко от 48часа, при някои на 48 часа.
Всички хора са различни, имало е много хора с в началото по-бавен растеж, след това дръпва.
Няма как да знаем, твоя случай какъв е, трябват още стойности.

Това е моето мнение  Peace
Дано всичко е на ред  Praynig

п.п. Писали сме заедно с кристи Simple Smile

# 176
Да, утре ще пускам още един. Дано ми остане кръвчица вече ... дали прогестерона според вас е попречил на бавния растеж в началото. Мислех, че е обречено... то не се знае още де, но имам пак малка надежда да бъда едно от тези изключения

# 177
  • София
прогестерона до колкото си спомням ти беше нисък, естествено, че той може да е проблема плода да не се развива, все пак той го храни.
Ако по принцип имаш недостатъчност на прогестерон, той може да е причина за ранни аборти, биохимични бременности и т.н.т.
Дано всичко се нормализира сега.
Ще чакаме следващата стойност.

# 178
Дано, ще пиша след 2 дни когато излезе... изживях един ад тези дни... просто това е жестоко за всяка една жена, която иска да има деца.. с първото ми детенце всичко беше перфектно и след това... повече от година мъка

# 179
Здравейте,
Моля за мнение според вас има ли шансове за нормална бременност - 3та инсеминация на 04.03, положителен тест с много бледа втора черта на 19.03, на 20.03 ЧХГ 63.30, 22.03 ЧХГ 128.10. Навсно съм, че стойностите са ниски, но все пак има удвояване... Вече преживях една извънматочна точно преди година и много ме е страх да не се повтори. В понеделник съм на нов тест и преглед.

Общи условия

Активация на акаунт