СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 78 032
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета, искам да попитам при предполагаема овулация около 30.05, ЧХГ на 15.06 е 354.5, а на 17.06 - 643.30. Притеснява ме това че не се е удвоило.  Моля за мнение!

Стойностите са супер и всичко изглежда нормално!

# 391
При определен процент жени БЧХГ се удвоява на всеки 72 часа. Освен това има значение дали пробите са взети по едно и също време защото при теб разликата до удвояване е съвсем малка. Според мен всичко е наред. Можеш да посетиш гинеколог след няколко дни или да направиш още едно изследване. Желая ти успех.

# 392
Благодаря ви за отговорите, момичета! По едно и също време е правено изследването, в същата лаборатория. Записах час за следващата седмица в петък. При няколко неуспеха просто ми е притеснено. Успех на всички!

# 393
При  мен на 23 май последна менструация
16 юни ЧХГ 530
18 юни ЧХГ 976

# 394
При  мен на 23 май последна менструация
16 юни ЧХГ 530
18 юни ЧХГ 976
супер резултат. Peace

# 395
На 15 юни си направих чгх с резултат 209, днес бях на преглед и не се видя нищо. Пуснах пак чгх и очаквам утре резултати. Притеснява ме да не би да е извънматочна, защото имам болка отдясно, но също така имам и нередовен цикъл и късна ову. Доста съм притеснена.

# 396
  • София
А с какво закъснение си

# 397
Честно казано не знам, защото след раждането цикъла ми е много нередовен и идва на 32 35 37 дни, но може би съм била в цикъл началото на май 8ми примерно.

# 398
  • София
При дълъг цикъл и късна ову, а и като гледам тази стойност от преди 5 дена е малко рано да се види нещо

# 399
Утре ще ви пиша, новата стойност на чгх, защото аз нищо не разбирам от тях и си го признавам.

# 400
На 15 юни си направих чгх с резултат 209, днес бях на преглед и не се видя нищо. Пуснах пак чгх и очаквам утре резултати. Притеснява ме да не би да е извънматочна, защото имам болка отдясно, но също така имам и нередовен цикъл и късна ову. Доста съм притеснена.

Според мен, просто е рано още да се види нещо. Преди 6 дни си била с резултат 209, а на ехограф се вижда при минимум 1000 единици. Изчакай още няколко дни и отиди пак на преглед. Паниката е абсолютно излишна.  Hug

П.П. Не ти е за първи път и би трябвало да си наясно, че на ехограф бременността не се вижда веднага. Освен това е добре да си припомниш датата на последната менструация, тъй като ще те питат много често.

# 401

Според мен, просто е рано още да се види нещо. Преди 6 дни си била с резултат 209, а на ехограф се вижда при минимум 1000 единици. Изчакай още няколко дни и отиди пак на преглед. Паниката е абсолютно излишна.  Hug

П.П. Не ти е за първи път и би трябвало да си наясно, че на ехограф бременността не се вижда веднага. Освен това е добре да си припомниш датата на последната менструация, тъй като ще те питат много често.

Знам, много безотговорно от моя страна. Имах първа бременност с хубави чгх стойности и бледи черти + плоден сак завършила със спонтанен аборт. Втората ми бременност с първото дете беше планувана, но точно този месец неочаквана = направих си уринен и беше +, отидох на преглед и се видя ембрион, не знам колко ми е било чгх. Сега с тази бременност всичко е съвсем различно и за това се шашкам.

# 402
Момичета на 15,06 стойността ми е 209, на 21,06 стойността ми е 1942. Вчера на ехографа не се видя нищо. Според един калкулатор чгх-то ми се удвоява на всеки 44,8 часа и на 1,9 дни. Според вас за какво става на въпрос. Благодаря ви много.

# 403
  • София
Коремен или вагинален ехограф?
При такава стойност би трябвало да се види вече сакче.
Бих отишла на второ мнение

# 404
Коремен или вагинален ехограф?
При такава стойност би трябвало да се види вече сакче.
Бих отишла на второ мнение
Вагинален. А възможно ли е поради късна ову да не се вижда? В понеделник ще отида пак на преглед при моята си лекарка, че тя сега е в отпуск.

Общи условия

Активация на акаунт