СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 950
  • 806
  •   1
Отговори
# 585
Такааа, пуснах ново ЧхГ което се е покачило не много от предното (3777), а предното беше 2913. Бях при док, гледа ме и каза че е пораснало ФАКТ. Каза да не ме притеснява това че с малко се е покачила стойността засега. Важното е че расте. Ще ме следи. Другата седмица пак ще ходя. Каза да не пускам ЧХГ пак намало смисъл следкато се вижда че расте, но аз няма да издържа и понеделник сигурно пак ще пусна. Засега НАДЕЖДА ИМА. Каза че щом не пада или застоява ЧхГ е добре. Вярвайте момичета, бъдете спокойни и вярвайте наистина че всичко ще е наред. Simple Smile))

# 586
Диана, аз не помня дали беше ходила да те видят на ехограф, но да питам все пак? Изключили ли сте извънматочна бременност?

# 587
Диана, аз не помня дали беше ходила да те видят на ехограф, но да питам все пак? Изключили ли сте извънматочна бременност?

Слънчице, да, отдавна, преди две седмици някъде изключихме извънматочна. Това ми беше най-голямото притеснение. Ходя си редовно на ехограф и точно това ми каза днес док. Че го вижда на монитора че е пораснало, не само като стойност ЧХГ, а като цяло.

# 588
Това е добре значи, а другата лаборатория беше ти показала по-висок резултат нали? Какво да ти кажем ние, самият доктор не дава диагнози и прогнози, но това, през което аз съм минала и чела покрай бавно растящи ЧХГ е че има много щастливи истории, които не са с ЧХГ по учебник, така че да не го мислиш, знам че няма как, но се постарай да се занимаваш с нещо поне времето да минава по-бързо до следващ преглед/резултат и така до сърчице и нататък. Успех и да пишеш как върви всичко Simple Smile

# 589
Благодаря ти много. Аз също изчетох какво ли не, не само за ЧХГ но предимно за него. Видях какви ли не истории и се надявам моята да е пример и сила за много бъдещи мами. Ще споделям какво се случва най-малко за да помогна на някоя мама. Благодаря за подкрепата и успех на всички

# 590
  • Пловдив
Здравейте дами. Имам нужда от мнение. Стойност  bHCG -7.10  mIU/mL като как да я разбирам? 
По принцип днес ми е деня за цикъл. Заради други изследвания направих първо това и си ме пратиха обратно вкъщи. Не можах и с доктора да говоря, сестрата препредаде. Казал е в понеделник да повторя. И сега съм малко в шок. Да стискам палци до понеделник или да си чакам цикъла ?!?  Flushed

# 591
И двете. Или ще е едното, или другото.

# 592
Нямаш избор освен да чакаш следващия кръвен и ще разбереш.Успех!

# 593
  • Пловдив
Ще се въоръжа с търпение и ще споделя в понеделник. Прекрасен уикенд на всички Hug

# 594
Александра, кръвният е положителен, но са ти казали да повториш за да се види дали всичко е наред. Стойността е много ниска засега(което е нормално, защото е рано) и затова лекарите не бързат да правят изводи.

# 595
Diyana, какво става с теб миличка ?

# 596
Diyana, какво става с теб миличка ?

Чукове, много съм добре, всичко е наред понеделник вторник пак ще ходя на преглед, смятам да пусна пак ЧхГ въпреки че док каза че няма смисъл щом расте.
Иначе гърдите доста силно започнаха да ме болят, снощи почти не съм спала. Както и да легна ме болят. Леко ми се гадеше вчера, което го считам за добър признак. Вярвам, че всичко ще е наред. Спокойна съм някак си. Ще споделя какво се случва след прегледа

П.п. Всъщност сега видях че не съм писала след последния преглед, док ме гледа на ехограф и видя че растем, което било добър признак. Гледа ме на 10.08 и каза че отговарям на 01.10, което не е проблем понеже в началото е нормално да варира. Последния ЧХГ тест беше 3777 (предния 2913). Бях се уплашила че расте много бавно, но док каза да не го мисля много и да бъда спокойна засега. Иска да ме следи просто и ще видим. Вярвам че всичко е наред

# 597
Много се радвам за теб, стискам палци.

# 598
И аз чакам Diyana да се похвали другата седмица с хубави новини.Стискам палци!

# 599
  • Пловдив
Да се отчета . Резултата от днес - 12,95 . Не мисля , че с тези ниски стойности има на какво да се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт