СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 952
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
Много странно наистина.....ще правиш ли пак?

# 571
Ще правя обезателно. Утре сутрин мисля да мина пак да пусна. Мислих днес но ще е много на често. Въпреки че се побърквам от чакане.

# 572
Ще правя обезателно. Утре сутрин мисля да мина пак да пусна. Мислих днес но ще е много на често. Въпреки че се побърквам от чакане.
Не се отчайвай разбирам те напълно има надежда според мен.Много се вълнувам с теб пиши като излязат Heart

# 573
Благодаря ти, ще пиша задължително. Надеждата е по-голяма от всякога!

# 574
Диана, предвид резултата от лаборатория Б, си мисля, че можеш да се окажеш с по-късна овулация. Като се направи най-простото изчисление от резултат А до резултат Б се вижда, че има съвсем правилно удвояване, тоест ако теста беше от днес и с този темп щеше да е удвоен на цифрата от лаборатория А, а даже двата теста са правени в разстояние по-малко от 24 часа. Не знам от кой град си и къде ходиш на лекар, но ако имаш възможност потърси добър специалист с добра техника за да види какво се случва. Успех!

# 575
  • Варна
Е колко късна да е тая овулация, когато още на 26 юли тестовете са били положителни? Супер странни са тези резултати... Единственото, което ми хрумва като обяснение е да са били 2 плодни сака и единият да е спрял да се развива в някакъв момент...

# 576
И на мен ми се вижда супер странно, тя още на 17 юли показа положителен тест за бременност.

# 577
А дали нямаше и леко кървене или бъркам потребителката? Защото може да се окаже, че Месечинка е права. Иначе тези стойности са необясними

# 578
Не ме бъркате, аз съм същата потребителка. Първия уринен тест ми беше на 17.06, когато трябваше и да ми е датата на М. Имах кървене, да, което беше докато още не се беше видял сак или каквпто и да е в матката. Следкато вече се видя сак док ми изписа дуфастон и утрогестан и кървенето спря(зацапването) от тогава насам ходя и при друг док понеже бях разочарована от предния. Втория док каза че за закъснението което имам е трябвало вече да се вижда поне ембрион. Да не говорим и за пулс. Каза че не изключва и късна О, но под късна каза "непосредствено преди датата на М". Сега иска да следим ЧХГ известно време и тогава да видим и решим.

# 579
Моето мнение също е че би било обяснимо ако са били две сакчета и едното да не се е задържало. При всички положения имайки предвид текущата стойност на ЧХГ трябва вече да се види ясно каква е ситуацията - иди при добър специалист с добра техника. Успех и стискам палци!

# 580
А това обяснява ли на ехографа защо пише 5+4г.с ?

# 581
Ехографа не винаги е точен на мен също дава отклонения

# 582
Ехографа не винаги е точен на мен също дава отклонения
Близо две седмици?

# 583
5дни но ти всъщност не знаеш кога си забременяла а и тия пиковите тестове не са много за вярване

# 584
Така е, права си, предполагам само, но не е сигурно. Утре или в петък ще пусна пак чхг и на лекар пак, та ще пиша за резултатите да видим... успех и на теб деси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт