СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 955
  • 806
  •   1
Отговори
# 555
Точно за тази таблица говорих и аз Simple Smile

# 556
Да точно така! Бързам да се похваля идвам от гинеколожката хубаво плодно сакче отговарящи на  5г.с+1д (аз по календар съм 4г.с.+4д) след 10 -ина дни  пак за сърчицето.Обеща следващия път с направление да ми пусне всички възможни изледвания. Радвам се много знам че още нищо не е сигурно но малко по малко напредваме което леко ми връща силите и надеждата. Преди 6м. бях наистина щастлива имах всичко, сега с чувствам пак така! Пожелавам го на всички чакащи!

# 557
супер, леко бременеене!

# 558
Момичета за сега няма да изпадам в подробности, но ще го опиша така. По мои статистики трябва да съм влезнала в 7г.с преди 2 дни, днес пуснах чхг което е 2913. Вижда ми се много ниско. Вие какво мислите? Бях не лекар (ходя г.д през ден поради ред причини) и той иска да види как и дали въобще се покачва. Интересува ме как ви се вижда самата стойност на чхг? В началото (на 8ми ден) отзакъснението беше ниско 233, но се покачи добре за 48часа (551). Док каза да спра с изследванията. Няколко дни след това прокървих лекичко (на ехо не се виждаше нищо). Пуснах прогестерон на своя глава който беше също нисък (9). След една седмица се видя сакчето (5г.с) и док изписа дифастон и утрогестан. В 6 нищо особено, не се виждаше ембрион нито пък имаше зацапване което донякъде ме успокояваше, понеже много се бях наплашила. А ембриона знам че зависи от Овуто та бяхх спокойна. Миналия ден бях на док и ми каза че нещо не му харесва  и ми каза да пусна чхг. Днес резултата беше 2913 както каЗах вече, сега ще пускам втори утре или вдругиден, а док иска да изчакаме да видим.
Все пак си стана дълъг поста но съм се побъркала тотално. Искам просто мнение Simple Smile

# 559
Момичета за сега няма да изпадам в подробности, но ще го опиша така. По мои статистики трябва да съм влезнала в 7г.с преди 2 дни, днес пуснах чхг което е 2913. Вижда ми се много ниско. Вие какво мислите? Бях не лекар (ходя г.д през ден поради ред причини) и той иска да види как и дали въобще се покачва. Интересува ме как ви се вижда самата стойност на чхг? В началото (на 8ми ден) отзакъснението беше ниско 233, но се покачи добре за 48часа (551). Док каза да спра с изследванията. Няколко дни след това прокървих лекичко (на ехо не се виждаше нищо). Пуснах прогестерон на своя глава който беше също нисък (9). След една седмица се видя сакчето (5г.с) и док изписа дифастон и утрогестан. В 6 нищо особено, не се виждаше ембрион нито пък имаше зацапване което донякъде ме успокояваше, понеже много се бях наплашила. А ембриона знам че зависи от Овуто та бяхх спокойна. Миналия ден бях на док и ми каза че нещо не му харесва  и ми каза да пусна чхг. Днес резултата беше 2913 както каЗах вече, сега ще пускам втори утре или вдругиден, а док иска да изчакаме да видим.
Все пак си стана дълъг поста но съм се побъркала тотално. Искам просто мнение Simple Smile
  Каква е разликата във времето между 551 и 2913

# 560
10дни някъде, + - 1 ден ,

# 561
10дни някъде, + - 1 ден ,
Опитах се да го сметна ако се удвоява на 72 часа пак идва  ниско....аз лично бих повторила след 48часа кръвния

# 562
Задължително ще пусна, това е ясно. Някак си вече свикнах и с двете вероятности... тежко е, но си казвам че ако е лошия вариант явно е имало защо. Просто така е трябвало да стане и това е

# 563
Задължително ще пусна, това е ясно. Някак си вече свикнах и с двете вероятности... тежко е, но си казвам че ако е лошия вариант явно е имало защо. Просто така е трябвало да стане и това е
Знам че е тежко но за съжаление сме безсилни да променим нещо. Прогестерона не е ли много нисък?Слънчицето в темата сподели че при нея това е бил проблема.Какво казва доктора?

# 564
Ами интересното беше (тогава ходих при друг док) че той ми каза да не се притеснявам за него сега... тук във форума имаше много мили момичета, които тогава ми казваха че това което ми казва той е пълна лудост. И за мен беше така, но какво можех да му кажа аз? Той е лекаря а не аз... тогава реших да ида при друг док и към момента си ходя при него. Той (втория) ми каза да си пия хаповете както до сега (дуфастон и утрогестан) които първия ми изписа и така... първия ми прецака нещо системата ама какво мога да направя...

# 565
Ами интересното беше (тогава ходих при друг док) че той ми каза да не се притеснявам за него сега... тук във форума имаше много мили момичета, които тогава ми казваха че това което ми казва той е пълна лудост. И за мен беше така, но какво можех да му кажа аз? Той е лекаря а не аз... тогава реших да ида при друг док и към момента си ходя при него. Той (втория) ми каза да си пия хаповете както до сега (дуфастон и утрогестан) които първия ми изписа и така... първия ми прецака нещо системата ама какво мога да направя...
За съжаление повечето лекари са доста нехайни,трудно се намира читав гинеколог дори във мойта се съмнявам вече като се замисля.Понеделник ще ида и при друг.А как да не се притесняваше нали благодарение на този хормон се развива ембриона.Каква е логиката да се пият двата хормона заедно?До колкото знам дуфастона е синтетичен(чувствах се ужасно от него ) а другия естествен....

# 566
Диана, знаеш ли кога е била овулацията? 7 седмица и 2 дни или 6-та и два дни броиш? Като цяло покачването не е както трябва, но все пак направи още едно изследване. При закъснението, което имаш би трябвало да се види находка на ехографа, дори и ЧХГ стойността предполага да се види нещо. Възможно е ако не се развива правилно да има задържане заради прогртероновите препарати, които са ти изписали. Силно стискам палци всичко да е наред и да видите едно правилно сакче и здраво ембрионче.

# 567
Малачика, на ехографа се видя сакче, но нищо повече. Сега гледам резултатите от другата лаборатория (4360)??? Вече тотално се обърках! Относно Ову... не знам кога ми е била. А седмиците си ги броя според ПРМ. И в ел. календар така излиза

# 568
Малачика, на ехографа се видя сакче, но нищо повече. Сега гледам резултатите от другата лаборатория (4360)??? Вече тотално се обърках! Относно Ову... не знам кога ми е била. А седмиците си ги броя според ПРМ. И в ел. календар така излиза
Те пак ли са с разлика 10дни от 510?

# 569
Те пак ли са с разлика 10дни от 510?

Да, правени са вчера сутринта, а предния резултат (2913) е от миналия ден следобед. Ако трябва да ги обобщя са така:
26.07 - 233
28.07 - 551
07.08 - 2913 (следобед в лаборатория А)
08.08 - 4360 (сутрин в лаборатория Б)

Общи условия

Активация на акаунт