СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 78 106
  • 806
  •   1
Отговори
# 60
По едно и също време на деня ли ги пуска? Ако да - калкулаторът показва че се удвояват на 69 часа (между втората и третата стойност), за норма дават удвояване между 48 и 72 часа, т.е. не ми изглежда да е "лошо"... Стискам палци да е наред всичко!
Да, времето на пускане е абсолютно едно и също - рано сутринта.
И мен това ми е единствената надежда. Между първата и третата стойност също е 60 ч. Дано! Дано! Дано!
Благодаря за "светлинката" в тунела!

# 61
В този срок на бременността ЧХГ не е показателно, особено да следиш удвояване...
Сега важното е какво се вижда на ехографа.

Nandin, може ли малко пояснение защо да не е показателно ЧХГ-то? И аз трябва да съм в 5-6 седмица, но днес на ехографа се видя сакче отговарящо на 2-3 дни закъснение. Умирам от притеснение...
Утре ще изследвам ЧХГ-то (само едно изследване ми пусна доктора), но въпреки това аз мисля да пусна пак изследването в събота за да видя дали се покачва. Това ще ми даде ли яснота дали всичко е наред?

# 62
  • София
Защото по това време, вече не се удвоява като в началото. Референтните граници за седмиците са в мн. голям обхват.
6-7 седмица се очаква да имахсъдечна дейност.
5 седмица си е точно седмицата на закъснението, не знам какво те притеснява.
В момента така или иначе освен да чакаш нищо друго не можеш да направиш.

# 63
Притеснява ме, че ми е 8-ми ден от закъснението, а на ехографа се видя като 2ри-3ти ден. В момента единствено се моля овулацията да ми е била по-късно (малко вероятно). А стойностите от едно изследване какво ще покажат? Наистина ли няма смисъл да ги пускам през ден (ако предположим, че наистина е 2-3 дни от закъснението)?

# 64
  • София
Добре, като пуснеш какво ще научиш?
И по-важното с какво ще ти помогне това.
Вече си ходила на преглед имаш плоден сак, сега важното е да има нещо вътре и да се развива.
Погледни реферевтните стойности на първа страница, за 5 седмица са от 19 до 7350

# 65
Освен да се провери дали хормона нараства, а самата стойност нищо друго не значи.

# 66
И аз за това питам - доктора ми пусна изследване на хормона, еднократно. Какво ще се разбере по тази стойност? И има ли смисъл да го пусна втори път за да видя дали нараства?

# 67
Здравейте,прекрасни момичета ! Heart Eyes
Имах 2 отрицателни домашни теста,снощи правих кръвен тест - 24.54, при дг 0 и гг 5, утре ще го повторя,за да бъда сигурна,но според вас това положителен резултат ли е и до колко е добър? Имам повече от 80% от симптомите на бременност и базална температура 37-37.4-5гр.(вагинално и орално)

# 68
Да, бременна си. Моята първа стойност също беше толкова.

# 69
Organza, благодаря за отговора  Hug
Ти преди или след закъснение прави кръвен тест? И,ако е след - на кой ден?
Как бяха стойностите при 2-рият тест?

# 70
Тихичко честито.

# 71
24 беше на 10 ден след О(2 дни преди закъснението),правих след 48 ч.- 12 ден след О,в деня на Ц и беше 70. Но стойностите при всеки са различни,важното е да се удвояват между 48 и 72ч.

# 72
Здравейте отново,момичета !
Искам да попитам,възможно ли е резултат от кръвен тест да излезе за по-малко от час и до колко би могло да бъде реален в такъв случай?

# 73
  • София
Ами за толкова излиза, реален си е.

# 74
  • София
20 или 25 мин е аналитичната част, 15-20 мин предваретелна обработка

Общи условия

Активация на акаунт