СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 78 416
  • 806
  •   1
Отговори
# 105
  • София
вероятността е 50%, или са близнаци или не са.
иначе честито  Simple Smile

# 106
Здравейте момичета , извинете,че нахълтвам така в темата ,но ми е доста притеснено и ви моля за мнение и съвет. На 28.01 правих инсеминация и днес с 10 дни закъснение бременност . С мъжът ми бяхме много щастливи до днес  - доки каза , че се вижда плоден сак в матката , но е малък за 5 г.с ( в която съм ) около 0.78 см, Според него вероятността за мисед е голяма ,пуснах чхг - скапаната лаборатория не дава точен резултат а само над 1500 и няма да мога да видя дали се удвоява след 48ч - защото не си знам точната стойност.И  така  пак съм на никъде. . .

# 107
  • София
чхг-то вече няма никакво значение, важно е какво се вижда на прегледа.

# 108
  • Бургас
Стига де ... 8мм сак за 5та седмица си е ок. Какви са тия доктори дето така лесно ги отписват нещата. Бременей спокойно и без това малко са нещата с които можеш да помогнеш в момента.

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_tr … mester_scans.html

# 109
Благодаря за инфото момичета, този направи ми изкара акъла #2gunfire .Записах си час за друг лекар, ще пиша какво ще ми каже .

# 110
Здравейте момичета , извинете,че нахълтвам така в темата ,но ми е доста притеснено и ви моля за мнение и съвет. На 28.01 правих инсеминация и днес с 10 дни закъснение бременност . С мъжът ми бяхме много щастливи до днес  - доки каза , че се вижда плоден сак в матката , но е малък за 5 г.с ( в която съм ) около 0.78 см, Според него вероятността за мисед е голяма ,пуснах чхг - скапаната лаборатория не дава точен резултат а само над 1500 и няма да мога да видя дали се удвоява след 48ч - защото не си знам точната стойност.И  така  пак съм на никъде. . .
На кое казваш 5-та седмица? Защото 5-та седмица е реално 4гс+n брой дни и за този период въобще не е малък! Ще ти напиша моите резултати за сравнение, но според мен както и да го смяташ, размерът ти е ОК.
Моят сак в 4гс+3дни беше 3.15мм, след това в 5гс+2дни беше 1.25см и видеозонът отчете че отговаря на 6гс+1ден, т.е. бил е по-голям.

# 111
Какво ще кажете за следното ЧХГ?
5 седмица + 4 дни от деня на идване на последната менструация -> ЧХГ   798.200 mU/ml
Мисля, че е ниско, но не съм сигурна, дали правилно се ориентирам по таблицата.

# 112
Здравейте, дами! Нуждая се от вашето мнение. На 19.02 трябваше да ми дойде цикъла, но вместо това имах леко кафеникаво зацапване, което продължава и до днес. Вчера посетих моя гениколог, прегледаме и каза, че е въжможно да съм с цветна бременност и да си направя ЧХГ. Днес сутринта го направих, но резултът е 4.5, което значи, че няма бременност. Искам да ви попитам дали при този резултат е възможно да има цветна бременност?

# 113
Елица, след няколко дни отиди да те видят с УЗ. Не е толкова ниско, а и не е ясно кога си овулирала.

Милена, или супер рано си хванала бременността, или е биохимична. Ако не ти дойде до два дни, пусни пак.

# 114
аз съм 5 г.с + 2 дни ,   newsm78 следователно съм 6 гс

# 115
Чукове на съдбата виж това:
Скрит текст:
http://www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Ultrasound … sound_scannin.htm

...Determination of Gestational Age
Measurement of the gestational sac diameter or the length of the fetal pole (CRL) can be used to determine gestational age. Charts have been developed for this purpose, but some simple rules of thumb can also be effectively used.

Gestational Sac: Gestational age = 4 weeks plus (mean sac diameter in mm x days). This relies on the growth of the normal gestational sac of 1 mm per day after the 4th week of gestation. For example, a gestational sac measuring 11 mm would be approximately 5 weeks and 4 days gestational age. (4 weeks plus 11 days = 5 weeks and 4 days).
та не искам да давам излишни надежди, още повече да оспорвам лекарско мнение като аз самата не съм мед.лице, но според мен е рано да се каже и има шанс да са ОК нещата. Нищо повече не можеш да направиш на този етап, освен да изчакаш няколко дни, опитай се да си спокойна и мисли позитивно. Знам колко е трудно, аз по това време пък се бях побъркала защото плодния ми сак беше ужасно деформиран, което не беше добър знак, но пък после се "оправи". Стискам палци!

# 116
Здравейте на 8 ден след трансфер на две 5 дневни ембриончета чхг 276,3 Как ви се струва ?

# 117
Перфектно  Simple Smile

# 118
Първи тест на 14-15 дни след О. - 403
Втори след точно 48 часа - 825.

Ок ли е?
След мисед съм и съм малко паника Simple Smile

# 119
Страхотно е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт