СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 953
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
Винаги има на какво да се надяваш, но освен да повториш, няма друг начин да знаеш.

# 601
Cristi е права винаги има на какво да се надяваш. Може да си с късна ову. Изчакай и ще 2 3 дни и пусни пак.

# 602
  • Варна
Ами да се надява ОК, но от петък до днес изобщо не е нараснало както трябва... Според мен трябва да бъде реалистка все пак.

# 603
Здравейте, днес пуснах кръвен и е 218 mIU/ml. Трудно ми е да кажа на кой ден от закъснението, защото в последните 6 месеца цикъла ми е на 26 дни, а не на 28. Ако приемем, че броим пак 26 дни, значи днес е 3-ти ден закъснение. Не е ли малко ниска тази стойност Sad

# 604
Здравейте, днес пуснах кръвен и е 218 mIU/ml. Трудно ми е да кажа на кой ден от закъснението, защото в последните 6 месеца цикъла ми е на 26 дни, а не на 28. Ако приемем, че броим пак 26 дни, значи днес е 3-ти ден закъснение. Не е ли малко ниска тази стойност Sad
Хич не е ниска, аз на 8ми ден имах такава

# 605
Стойността е идеална, дори е по-висока от стойността на други бременни при такова закъснение. Всичко зависи от това кога е била О, кога е била имплантацията и т.н.

# 606
С целия си ъкъл отидох на АГ преди малко, за да се види какво е положението, като тотално изключих, че ако стойността е под 1000 нищо няма да видят. Явно толкова се ошашках, че не зная какво правя. За моя изненада ми казаха, че имам 5 см киста на десния яйчник Sad много неприятна изненада, при положение, че преди 3 месеца бях на гинеколог. Назначиха ми повторно ЧХГ в сряда.

# 607
Светлана, според мен стойността на хормона е идеална. След като пуснеш още веднъж, ще се провери и как се удвоява. Относно кистата -  не се притеснявай. Обикновено с напредване на бременността, изчезват. Аз също имах и към третия месец беше стопена. Успех.

# 608
Благодаря ви много за окуражителните думи. Ще пусна пак в сряда.
Исках да попитам и още нещо, което е леко извън темата, за което много се извинявам. Пия ел тироксин от малко повече от една година, именно с цел бременност, като ме наблюдава д-р Начев (София). Казал ми е при бременност веднага се пуска ТСХ и веднага при него. Днес пуснах и е 2.15, независимо, че приемам по 25 мг. Звъннах му, но е в отпук. Прибира се другата седмица, а ние пък точно неделя заминаваме на море за 1 седмица и на практика се разминаваме. Препоръчайте ми някой друг ендокринолог, който поне за следващите 2 седмици (които са много важни) да може да ме проследи и нагласи дозата.

# 609
  • Sofia
Светлана,  ниска ти е дозата за бременност,  въпреки , че 2,15 не е много , но с тази доза няма да можеш да го потдържаш по ниско .Аз ходя при др.Яначкова в Щерев и съм много доволна ,  определя ми дозата за сега идеално,  на работа е до 18. 08 ( петък ) ,  но по добре звънни ☺успех

# 610
Здравейте!

С една извънматочна бременност съм,правих си цветна снимки и този месец има бременност.

ЧХГ на 08.08. 395
        на 10.08. 884
        на 14.08. 3589 mU/ml

Нямам някакви оплаквания,освен лек дискомфорт от страната на наличната ми тръба.Имам чувството,че си внушавам и параноясвам.Утре ще ходя на лекар!
Надявам се,че ще е на прсвилното си място и всичко ще е наред!

# 611
Здравейте!

С една извънматочна бременност съм,правих си цветна снимки и този месец има бременност.

ЧХГ на 08.08. 395
        на 10.08. 884
        на 14.08. 3589 mU/ml

Нямам някакви оплаквания,освен лек дискомфорт от страната на наличната ми тръба.Имам чувството,че си внушавам и параноясвам.Утре ще ходя на лекар!
Надявам се,че ще е на прсвилното си място и всичко ще е наред!
Много хубави стойности,честито!Не изпадай в паранои нарастват добре едва ли пак ще е извънматочна.Изчакай прегледа спокойно и утре да се похвалиш.Стискам палци!

# 612
Дано!
Благодаря!

# 613
Стойностите са хубави като по учебник. Стискам палци всичко друго да върви като тях! Успех

# 614
Благодаря! И аз се надявам!

Общи условия

Активация на акаунт