МИР и Коледа у ЕЛП-ско - 55-та многопетъчна, многоконцептуална, метаксова

• 26 732
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сряда е  Hug ден за преброяване  Blush

аз - първи. 18:30 мога и по-рано Mr. Green

# 706
аз вероятно ще пропусна - имам ангажимент със сериозен елемент на спешност и съпоставим със среща с млад, красив, атлетичен и интелигентен мъж  Flutter Twisted Evil

# 707
подписваме ти извинителната бележка  Mr. Green

# 708
  • Mars Hotel
Благодаря на Ването, че се е сетила за мен и за поканата й за утре. Имам болно чаве с повръщане и другите екстри, така че ще пропусна тоз път.

# 709
  • Пазете Гор
... красив, атлетичен и интелигентен мъж  Flutter Twisted Evil

Ха, още ли ги има? Аз пък мислех, че свършиха, след като и последните екземпляри от вида се поотеглихме.. Явно има все още тук и там изолирани популации. Трябва да се открият, обгрижват, обследват, обгушват и ползват за разплод.

Ако кажете коя е кръчмата и ако ми е на сгодно място, мога да се включа докъм 19:20. Не е вечерен час, просто бач. Пък другия път - цяла вечер.

Тоя моя комшия е дребен, сух, с дълги ръце, плешив, кьосе, червендалест, с малка устичка, рехави жълти мигли, криви зъби през един, през два. Има пружинираща походка, като движи ръцете си не напред-назад, ами встрани, като махове на крила. Жена му е кисела, очилата, с огромен, ама огромен задник. Някак двуизмерно голям, изнесен встрани, но не и назад, ако ме разбирате, сякаш носи в гащите си капак за сиреняво буре. Тя го вика някак по птичи, едно такова басово: "Додоо, додоо!" А той кряска с фалцет "К'о, ма?". Послев тя му казва нещо тиха, ама боботещо, като подземен тътен, а той почва да псува с тенорени извивки. Винаги псува, не нея точно, ама то се подразбира. Псува живота си, дето са го довели да живее и тям подобни. (следва...)

# 710
светлице, нагушкай го и да оздравява  Hug

бубс, ако няма да идваш окиткването ти се отлага за неопределено време  Mr. Green

куркума, осведомиха ли те вече или да ти пиша ЛС?  Flutter

# 711
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За съжаление (огромно!) и аз пропускам. ММ болен - ще му докривее, ако го оставя сам.

Куркума, тоя сръбски каймак е наистина нещо изключително.  В детството ме върна - имаше и у на с тогава. Майка ме пращаше да го купувам на кг и правеше с него домашна торта гараш, много беше модерна тогава. Най-хубавите торти по онова време бяха две - добуш и гараш.

Бубич, павлак и моят син обожава и се оказа, че и тук се продава оригинален. Той си го купува от някакъв магазин със сръбски щанд, в Люлин . Аз му донесох от Сръбско, много горда и доволна, че ще го зарадвам, той благодари и изигра радост, а след време ми каза да не се хабя да нося, щото го има тук и даже на същата цена. Не е точно каймак павлакът. Каймакът е натурална, незаквасена сметана.

Ло, да ти кажа, и при мен се губи представата за дните, обаче не е добра поличба, за съжаление...

# 712
 Hug Hug разбрах - срещата се отменя за по-добри дни

# 713
  • SHOOT ME 10 $
Лоана
Цитат
Напротив, Митко, съвсем лично си е, с най-добри чувства  Hug
Разбира се Ло,,схванах че е с добри чувства и аз в същия тон отговорих.
Скоро бях ви поздравил с едно руско бандитско от жанра (блатные)изпълнение, и там споменах ,че и моите предпочитания са към кварталните кръчмета,задимени и пропити с аромат на мастика и чироз и задушевни компанийки на моряци и рибари,разказващи невероятни историйки.Рибарите обикновено се надлъгват кой - по- голяма риба е хванал.На един му вързали ръцете отзад да не лъже колко голяма риба хванал,на въпроса колко е голяма рибата той отговорил "Опашката и беше като метла!!"Ей такива лакърдии...

# 714
  • n/a

Малко е встрани от темата, ама малко - все пак елпеидите са все
фенове  Mr. Green

# 715
корекция!
среща ще има

мястото е известно.
и Куркума е осведомен Simple Smile

за сега три участнички + (евентуално) 1  Mr. Green

кажете само от колко часа Hug
аз мога от 17:00 до когато кажете  Hug

# 716
  • София
Аз съм пас за среща - чтвртк ни е силно музикален ден с Дреболинда - до 8 вечерта свирим, пеем, пием и се бием без тези последните - не остава време).

# 717
  • София
Добри и останалите, предлагам да се преброим в 16:30 за 17:30 тук или на ЛС, да е сигурно кой-накъде е!
Така може някой да се включи в движение.

# 718
Добри съгласен Peace

# 719
аз ще успея за утре, но за 18.30 и може би една идея по-късно

Общи условия

Активация на акаунт