The Walking Dead - 20

• 65 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ама тогава къде провери? В някой сайт ли?

# 601
Ама тогава къде провери? В някой сайт ли?
Четох в един американски форум за комиксите.

# 602
То това не е като да прочетеш комикса. Във форуми може това да е било просто теория.

Имам на компютъра всички броеве, няма как да пропусна
Скрит текст:
счупване на крак и доживотно окуцяване
Вярно, че вече не съм на 20, но не съм такава забравана  Laughing
И докато не видя броя където се е случило това, ще отричам.
Ако ми остане време тия дни ще потърся броя с финалната битка и ще ви го дам да видите къде го има това.

# 603
  • София
Елорче, вярвам му на 100 на моя шпионин, не знам как така се разминавате ако четете едно и също нещо :о
Скрит текст:
Във финалната битка, Нефган троши крака на Рик, като последния никога не се оправя и почва да ходи с бастун, но пък от своя страна Рик почти убива/побеждава Неган, но не му взима живота... И после прескачат 5 години напред във времето и така.

# 604
Елорче, вярвам му на 100 на моя шпионин, не знам как така се разминавате ако четете едно и също нещо :о
Скрит текст:
Във финалната битка, Нефган троши крака на Рик, като последния никога не се оправя и почва да ходи с бастун, но пък от своя страна Рик почти убива/побеждава Неган, но не му взима живота... И после прескачат 5 години напред във времето и така.

Уф, значии, накара ме пак да потърся и се надявах да ти се скарам  Rolling Eyes но се оказа, че твоя шпионин е прав. Хич не съм гледала внимателно картинките.  Blush Ми не е като филм, а някакви черно-бели фигурки, иди ги разбирай  Laughing
 Предимно текста се опитвам да си преведа  Mr. Green
Скрит текст:
Прав е. Наистина му чупи крака. Как пък не съм обърнала внимание досега, че ходи с бастун  ooooh! И отидох в броя където се отива напред във времето и там е с бастунче, ама пак си ходи. Радвам се, че поне няма да си загуби ръката. Надявам се. Но се надявам Неган да изяде от Рик един хубав и здрав бой.

# 605
  • BG
Шептящите след битката с Неган ли трябва да се появят?

Рик с бастун ще го преживея, но с такава брада-не.

# 606
Шептящите след битката с Неган ли трябва да се появят?

Рик с бастун ще го преживея, но с такава брада-не.

И аз не го искам с брада. Може мъничка, ама такава коледна не ми харесва.

Шептящите
Скрит текст:
идват пет години след  като Неган лежи зад решетките. Но имаше теория из сайтовете, че ще дойдат по-рано.
Само да изклюкаря какво стана с Неган в последния брой  Mr. Green
Рик
Скрит текст:
Скрит текст:
го пусна да си върви. Маги беше много бясна.
Но пък стана една беля. Рик уби Шери, защото нападна Рик точно след нападанието от шептящите и я уби при самозащита, а после Неган оправи нещата с побеснелите спасители.

# 607
Какви са тези шептящи?

# 608
Коя е Шери? newsm78

# 609
Шери е съпругата на Дуайт, после стана жена на Неган. В сериала пусна Дарил и избяга.
Възможно е това в комикса да го няма в сериала, защото я показват като доста добричка.

# 610
Шери е съпругата на Дуайт, после стана жена на Неган. В сериала пусна Дарил и избяга.
Възможно е това в комикса да го няма в сериала, защото я показват като доста добричка.

И в сериала го пусна и избяга. Но нищо май не се знае още за нея - къде е и какво прави.

# 611
Натали, в комикса Дарил не съществува.
Там за Шери не ни показаха много, нито добра, нито лоша.
Тук са я направили добричка. Дали ще я видим пак, не се знае.
Сега ти видях въпроса за шептящите. Те се появяват пет години след войната с Неган. По-лоши са от спасителите. Пълни откачалки. Дерат лицата на зомбитата, живеят сред тях. Убиват който им  падне, изнасилват и така нататък.
В комикса ми стана много гадно, защото те
Скрит текст:
Скрит текст:
отразяха главата на Росита, а тя беше бременна. На Езекиел също. И на други хора. Наредиха главите на колове. Предупреждение за Рик беше. А той нищо не им беше направил.

# 612
Пфуууу......гадост! Тъкмо си мислех, че няма да стане по-гадно и то.....

# 613
Те са против начина на живот на Рик и компания. Защото се опитват да живеят цивилизовано, а тяхната идеология беше, че това е грешно и хората са животни, трябва да се държат като такива. Луди.

Е, може и да променят нещо и да ни спестят някои неща, но едва ли. Ще видим другия сезон.

# 614
Кога почваше новия сезон, че съм забравила?

Гледам The strain вече са излезли два епизода...

Общи условия

Активация на акаунт