The Walking Dead - 20

• 65 235
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Моралес, заедно с деца и жена (ако помня правилно) беше част от оригиналната група. По някое време решиха, че ще отидат да търсят някакви свои близки или приятели някъде и се отцепиха от групата. Мисля, че си тръгнаха още преди нашите да отидат в Хършиловата ферма. Бяха добрички и уплашени. Сега, гледам, Моралес го раздава зъл... Кой знае през какво са минали...

# 676
И аз нещо не схванах....

Скрит текст:
Има някаква препратка - Няколко хора на земята в прах, Рик и Даръл гледат странно... newsm78  Нещо не го схванах. Къде обикаляха да търсят тез оръжия?!?  newsm78 Накрая един каза, че са се обадили на Спасителите за помощ.... newsm78
Може би ще се изясни после.

# 677
  • Gotham City
Вчера нямах късмет с познаването на това, какво ще се случи  Laughing но познах едно
Скрит текст:
Когато Рики се биеш с онзи и онзи каза "Грейси", бях сигурна, че това е детето му. И до тук, очаквах Рик да я вземе.
И нещо не схванах какво направи Рики с трупа му?
И на мен ми е малко каша, като не познавам участниците в двата враждуващи лагера, стрелят се, бият се, ама аз не знам кой от кой е. Да, основните ги знам, ама нали имаме и някакви други.

И малко шегички
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

За Елорка
Скрит текст:

# 678
Аз умрях от смях на тая екшън сцена. Стрелят се през 3 метра и не могат да се уцелят. Куршумите рикошират от колите и ламарините и излизат някакви искри без каквъвто и да е демидж по желязото.
Неясно защо нападат тоя авантпост. Не мога да си спомня от къде намериха толкова оръжие, че стреляха като на сръбската нова година.  Момента когато Морган и ко отвориха вратата и чакаха да ги застрелят леле майко. След това господин пацифиста с 2 пистолета във всяка ръка стреляше по добре от Джон Уик.

И накрая поне се изкефих на насраната физиономия на Рик като разбра, че пак е прецакан.

# 679
А с какво беше прецакан, аз така и не разбрах... newsm78 То и двата епизода нещо са ми непонятни.  newsm78 Shocked

# 680
Аз умрях от смях на тая екшън сцена. Стрелят се през 3 метра и не могат да се уцелят. Куршумите рикошират от колите и ламарините и излизат някакви искри без каквъвто и да е демидж по желязото.
Неясно защо нападат тоя авантпост. Не мога да си спомня от къде намериха толкова оръжие, че стреляха като на сръбската нова година.  Момента когато Морган и ко отвориха вратата и чакаха да ги застрелят леле майко. След това господин пацифиста с 2 пистолета във всяка ръка стреляше по добре от Джон Уик.

И накрая поне се изкефих на насраната физиономия на Рик като разбра, че пак е прецакан.
Не ми беше смешна сцената, но беше тъпа и аз се чудих защо изстреляха толкова куршуми за този дето духа. Изобщо епизода беше една голяма патаклама и не мислех, че някога ще го кажа, но стария Морган ми липсва. В този сезон гласа на разума ще го играе Исус, а Морган ще го обземе друга мания, ще трепе който докопа. Не се притеснявай за Рик, нищо няма да му направи Моралес. Този с дългата коса към който насочи пистолета Морган ли уби Бенджамин? Мисля, че не беше той, но може и да се бъркам.

# 681
  • BG
Морган просто се връща към предишното си аз.
Още от 1 еп. и аз забелязах, че патроните за нищо ги нямат, Balerion много добре е описал/а ситуацията с всички напразно изгърмени патрони Joy
И Морган как беше сред застреляните и изведнъж стана, явно са стреляли по него, но тази подобие на ризница го е спасила и е бил само временно зашеметен.
Меган, хубаво е да има глас на разума и да оставят заловените спасители живи, но каква е гаранцията, че после няма да търсят начин да си отмъстят, не могат да ги държат в плен вечно, все трябва по някое време да ги пуснат, и без това провизиите им стигат едвам за тях. Аз мисля, че този път Морган е прав и думите на Рик, които ехтяха в главата му са правилното решение.

# 682
Да Меган, този с дългата уби момчето. Дано да умре скоро.

Natali, просто наште на групи нападат Спасителите.

# 683
Да, аз също мисля, че в случая Морган и Тара са прави. Но в Морган в миналите сезони имаше покой. Беше постигнал равновесие със себе си, докато сега пак му изгърмяха бушоните.

# 684
Не му изгърмяха бушоните. Просто осъзна, че в такъв свят философията му не може да се прилага винаги и навсякъде.
Ако на Джийзъса му се беше случило да изгуби близък, нямаше да приказва тези неща на Тара.

# 685
  • МАРС
Абе накратко, редуват се кой да говори глупости.
Морган не умира, не чухте ли? Не е спасен от никаква броня.Grinning

# 686
  • София
Войната ще е поне 8 епизода. Добре започна да се разгръща в този втори епизод, който ми хареса повече от премиерния за сезона. Играят си малко с времевите линии, за това ви се струва малко хаотично.
В следващия епизод очаквам и подобаващият отговор на Неган и спасителите.
Иначе не виждам какво неясно има. Нашите се готвиха дълго, разработиха план и атакуват спасителите на вълни, като искат те да атакуват, а не да бъдат атакувани. Иначе да, стрелбата е хаотична и като цяло не се е поучило за съжаление с някои редки изключения.
Страхотен Андрю, изигра перфектно сцената когато осъзна, че е оставил едно бебе сираче, а появата на Моралес обра точките, както и физиономията на Линкълн Simple Smile
Спомняте ли си го Моралес? Много готин човечец, от оригиналната група от Атланта от незабравимия сезон 1. Групата на Шейн. Моралес имаше жена, син и дъщеря и се отцепиха от групата в епизод 5.

# 687
Diavolo, гледах снимки в нета на актьора и пак не се сещам за него и семейството му.
А Линкълн кой е?  newsm78
Ще видя епизод пет евентуално днес да си припомня.
Да ти кажа не мисля, че показват бъдещето на Рик. Сцената с бастуна. Мисля, че това са мечти на Рик. Досега май не са показвали така напред във времето. Не са давали такива подсказки.

# 688
  • София
Андрю Линкълн е истинското име на Рик, в живия живот. 😄

# 689
  • София
Diavolo, гледах снимки в нета на актьора и пак не се сещам за него и семейството му.
А Линкълн кой е?  newsm78
Ще видя епизод пет евентуално днес да си припомня.
Да ти кажа не мисля, че показват бъдещето на Рик. Сцената с бастуна. Мисля, че това са мечти на Рик. Досега май не са показвали така напред във времето. Не са давали такива подсказки.

Абе един от групата. Не е бил главен ама беше с нашите навсякъде когато бе напечено. Разделиха се с прегръдки и пр. Доброто старо време, когато всички все още бяха неопетнени, ех. Simple Smile
Да, гледай епизод 5 и ще си го припомниш. Той участва от епизод 2 до епизод 5.

Общи условия

Активация на акаунт