The Walking Dead - 20

• 65 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
но само за мен ли Губи беше в пъти по-сложен и завладяващ злодей?

Не, за мен също.
И за мен също. Тоя Нигън никакъв страх, камо ли респект не ми вдъхва.

# 76
Другото, което дразни, е Неган. За мен, не е нито страшен, нито брутален, а е неква нагла мутра с късмет.
Точно. Най-обикновен хулиган. Непрекъснато слушам как Нигън слагал в малкия си джоб Губернатора, но само за мен ли Губи беше в пъти по-сложен и завладяващ злодей?

Ами не го слага. Губи си беше зъл отвсякъде. Разликата е, че Губи имаше по-малко хора. Затова на хората им се струва, че Неган е по-лош.
Аз си тача Неган. При Губи не ми падаха гащите  Joy

# 77
  • София
Губи си беше чиста проба откачалка, а Нигам не е. За Губи съмнение нямах че ще го размажат, вярно че дадоха много жертви. Сега ще им е много трудно, той унижава и смазва, а Губи по подмолно действаше поне в началото.

# 78
Абе и Неган си е луд. В комикса не са давали да избива деца. А на миналият епизод какво се оказа?  #Cussing out

# 79
  • София
Този комикс в България продава ли се?

# 80
Вече да. Отскоро. Мисля, че месец. Вече има един брой, може и два да са станали. 4-5 лева струват.
Аз се чудя дали да не почна да си ги взимам, но като знам българските издатели какви са...

# 81
  • София
Излезна втория брой онзи ден. 4 лв. струва.

Иначе 11 млн. е мечта за 90% от шоутата. А това е седми сезон все пак. В момента най-големия хит зад океана е This Is Us.
Съгласен, че Губи бе по-страшен от Неган, поне екранните им образи. Неган прекално много се хили и това според мен пречи хората масово да го приемат сериозно. Това е проблем на сериала. Друг проблем е и факта, че дават цяла серия с Тара и т.н. На мен си ми е интересно, но на повечето хора това не им е интересно и искат да гледат Рик и групата.

Иначе който се откаже от сериала на какъвто и да било етап или причина не е истински фен. Фенът никога не изоставя любимия отбор/група/шоу. Аз така ги разбирам нещата.

Иначе винаги е имало брутални серии в TwD, но като 1 ия епизод от този сезон не е имало.

# 82
  • София
Хора, аз мисля, че Нигън е 100 пъти по-опасен от Губернатора, Нигън е Луд, точно затова го дават да се хили - уверен, че ей-сега ще свети маслото потенциално на Всеки, който поиска, и то не как да е - с пистолет, куршум, а с Люсил...
Нигън е Психар, тоталитарен владтеел, който има Огромна група, а не малко градче. Да, Губернатора също беше в известна степен психар, но не и с подобни методи.

Мен ми допадна последната серия, не може всичко да е само кръв и тупалки, Деръл и Нигън (ще загубят Мъжката аудитория), явно показват и душевността на всеки от героите, със сигурност ще има не само осми, ами - верно и десети-дванадесети сезон:)))

# 83
Хора, аз мисля, че Нигън е 100 пъти по-опасен от Губернатора, Нигън е Луд, точно затова го дават да се хили - уверен, че ей-сега ще свети маслото потенциално на Всеки, който поиска, и то не как да е - с пистолет, куршум, а с Люсил...
Нигън е Психар, тоталитарен владтеел, който има Огромна група, а не малко градче. Да, Губернатора също беше в известна степен психар, но не и с подобни методи.

Мен ми допадна последната серия, не може всичко да е само кръв и тупалки, Деръл и Нигън (ще загубят Мъжката аудитория), явно показват и душевността на всеки от героите, със сигурност ще има не само осми, ами - верно и десети-дванадесети сезон:)))

Чисто и просто апокалипсиса е изкарал истинската същност на Неган, който преди това е бил прост учител по тенис.
Ако Губи имаше числеността на хората на Неган, щеше да е още по-луд. Егото му е до небето. Въобразил си е, че е недосегаем. Ама точно това каза и онзи преди да умре - "Та той е само един".
Преди са спасявали наистина хората, дошъл е тоз и се чудя как сам човек ги е изманипулирал. Дано да ни обяснят.
Обаче Неган има все пак някакви леко извратени принципи и правила. Не убива хората, освен в краен случай. Кара ги да работят. И счита, че така ги спасяв.  Grinning А Губи убиваше наред и без причина. От една страна Неган е по-разумен. Но пак си остава психар и садист.

# 84
  • София
Именно за това Нигън печели, ако щеш и по точки, точно защото е успял да обедини, по-скоро да плаши, толкова много хора, и отделно  - да накара други много хора да работят за него:))

# 85
Само че ги обединява чрез страх и терор. Нещо което е ясно, че ще му излезе през носа скоро. Не мисля, че Дуайт е единствения, който го мрази.
Дори Губи не си тероризираше хората.
Всъщност си мисля, че в началото не си е показал истинското лице. Това е станало може би по-късно. Като е спечелил достатъчно хора, които да го пазят.

# 86
  • София
Да видим. Всички казват, че Дуайт го мрази, и е логично да е така, но Неган глупак ли е тогава, че го държа така близо до себе си?! И на "висок пост".
Да видим, нищо не се знае (аз поне не чета комикса и не си развалям кефа, нищо че не се припокриват 100%)

# 87
Не знам да ти кажа. Но изглежда Неган обича да си играе игрички с психиката на хората.
Тя Шели му се е предложила, но защо той го държи до себе си? Но виж, че иска същото и от Дарил. Да го пречупи и да мине на негова страна.

# 88
  • София
Защото вижда в тях бойци. И освен всичко друго са Добри бойци, затова ги държи, предполагам, той няма никакъв страх (поне засега) за разлика от Губера

# 89
Нямате ли някое промо за следващия епизод?

Общи условия

Активация на акаунт