The Walking Dead - 20

• 65 432
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Хора, аз мисля, че Нигън е 100 пъти по-опасен от Губернатора, Нигън е Луд, точно затова го дават да се хили - уверен, че ей-сега ще свети маслото потенциално на Всеки, който поиска, и то не как да е - с пистолет, куршум, а с Люсил...
Нигън е Психар, тоталитарен владтеел, който има Огромна група, а не малко градче. Да, Губернатора също беше в известна степен психар, но не и с подобни методи.
Мне, точно обратното е. Губернатора беше луд. Нигън е гадняр с армия и бухалка.

# 91
  • London
Една серия дето става.

# 92
Много скучна серия като цяло. Изобщо епизодите с Нигън почти ги проспивам. Тоя сезон ми е най-слабия до момента.

# 93
На мен пък ми хареса. Очаквах повече, но става. Изплакнах окото.
Скрит текст:
Неган си е чист откачалник. И изнасилвач. Да изнудваш жена, че ще я убиеш ако не си легне с теб си е също изнасилване.
Мишон не знам къде и е отишъл акъла, че се е запътила към Неган, ама все  пак ми хареса как я ступа.  Mr. Green
Разбирам, че Карл се въздържа да го очисти в началото, но сега е с 2-3-ма човека в Александрия. Могат да го очистят набързо.
Чудя се кой ли помогна на Дарил. И той май видя Джийзъса.
Абе тоз колко жени има? Даже се отказах да броя  Laughing

# 94
  • София
Ама какво харемче само си е спретнал бат Ниган, а?  Laughing Embarassed

Хубава серия, хареса ми. Държа ме и в напрежение. Ох, мацките от нашата група съвсем си загубиха акъла. Саша, Мишон и Росита - всяка тръгнала да се саморазправя с Ниган, уф.  ooooh!
То ако беше толкова лесно...  ooooh! Поне да се бяха координирали нещо, а всяка драпа сама напред. А не мислят, че Даръл е заложник и че първо той ще умре ако нещо се случи на шефа.
Мен Губи ме впечатляваше повече, но не обвинявам Джефри, че не играе добре, напротив. Просто образа му е прекалено неглиже. Знам, че е страшно опасен и все пак...
А иначе не се чудете, че успява да манипулира толкова добре хората. Простата маса винаги се е поддавала лесно на внушения и контрол от такива харизматични персони с ораторски дадености. Човешката история го е доказвала много пъти и защо подобни крайни диктатори виреят и се налагат.

# 95
  • София
И на мен ми хареса тази серия. Чудих се Мишон какви иска да ги върши, а тя за Ниган се готвила. Аз си мисля, че той някак си олеква, само една ютия изядоха този епизод. Малко по - безкомпромисен си го представях. Как ли ще накаже Карл?

# 96
Ама какво харемче само си е спретнал бат Ниган, а?  Laughing Embarassed

Мани бегай. Даже се отказах да ги броя  Laughing Ама то май от ревност.
Скрит текст:
Негърката е много хубава.
Изкефи ме като се срещна с Джудит и реакцията му. Определено се размекна жестоко.
Фен е на деца и мисля, че иска да има и затова беше онзи тест. Но тъпото е, че е избил децата на онез амазонки. Не заслужава да е баща.
Ама Рик ако го беше видял с Джудит щеше да откачи си мисля.
Оливия му удари много смотан шамар. Аз ако съм ще се завърти три пъти като пумпал.
Спенсър ми лази по нервите. Много плоско мислене за Рик. Той му виновен за всички умрели. Егати и глупака. Искам чревцата му извън корема.
Отчето ми хареса отново.
Мисля си нещо за Мишон. Тя не е проста жена, ама хич. Не е като Рик и не прибързва. Би трябвало да е наясно, че и да отиде при Неган нещо няма да и се получат нещата. Но може би няма да го убива. Замислила е нещо. Тя е хитра лисичка.
А Росита какво ще прави с един патрон?  Joy Я улучи, я не  hahaha

# 97
  • BG
За мен беше много скучен епизода, особено разговорите между Нигън и Карл бяха истинска досада. Което отново доказва, че Рик и група са тези, които го движат напред.
Скрит текст:
установявам, че всички мислят много неадекватно, особено Росита с нейния единствен куршум, и Мишон- какво очаква да се случи като онази я заведе при Нигън, ще размаха меч и ще му отсече всичко, което може да бъде отсечено ли? А останалите спасители ще я гледат с възхита и страхоуважение. Дано Дерил успее да избяга, защото и това негово безмълвно присъствие дразни. Според мен бележката му я даде жената на Дуайт, не вярвам да е Джизъса, защото първо не знае къде по-точно да го търси, и второ не вярвам да е успял да се промъкне незабелязано. Другият вариант е да е самият Дуайт. Единственото, което ме разсмя в еп. е онази дебеличката александрийка като посрещна Нигън и му обясняваше, че гладуват, пък видът иникак не го потвърждава hahaha
Засега най-интересното да разберем е къде попаднаха Рик и Аарън и дали Деръл ще успее да избяга.Накрая  Morgan ли отвори портите на Ал.?

# 98
  • София
Портите отвори един от Спасителите.

# 99
Гифче от следващия епизод

Скрит текст:

Скрит текст:
Забелязвате ли кръвта? Убил е някого. И дано е Спенсър.

Мисля си обаче, че може да отведе Джудит. В трейлъра Рик имаше насран поглед. Може би това вече ще го мотивира.

# 100
  • София
Оооо, това със сигурност ще го мотивира и Ниган би трябвало до го знае. Според мен той затова не отряза ръката на Карл, защото така държи Рик в зависимост. Когато има какво да губиш, си по склонен на компромиси.

# 101
И аз имам такива подозрения за Джудит... Стори ми се,че прекалено много я хареса за да я остави в Александрия..  Tired

Скрит текст:
Мда, дано Спренсър да е усетил Люсил.. много е дразнещ - само мрън мрън мрън.

# 102
E много го мразите този Спенсър, а не се сещате сякаш, че той загуби баща си и майка си и от "принца" така да се каже, стана на никой. Ми некадърен е, крадлив е, обаче има основание да се сърди, а така си мисли, че ще се подмаже на спасителите. Като оня кмет в Хилтоп, той вероятно си е мислил същото в началото  Simple Smile

# 103
Оооо, това със сигурност ще го мотивира и Ниган би трябвало до го знае. Според мен той затова не отряза ръката на Карл, защото така държи Рик в зависимост. Когато има какво да губиш, си по склонен на компромиси.
Хубаво го държи в зависимост, но има една граница, която не трябва да преминава. А да отвлечеш нечие дете е мега тъпо и в един момент на човек му писва. Той Рик това  и каза на Мишон. Прави това заради малката. Ако Неган я вземе, за какво да работи за Неган.

sinergon2, разбирам загубата му. Но е мега тъпо да вини Рик за това. Впрочем и брат си загуби доколкото помня. И за никоя от тези смърти не беше виновен Рик. Просто на келеша така му изнася.

# 104
  • София
Това имах в предвид, че в момента Рик го търпи заради Джудит и Карл, ако Нигам вземе Джудит, това ще отприщи много неща. Затова си мисля, че Нигам няма да постъпи толкова глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт