The Walking Dead - 20

• 65 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Понякога умните хора постъпват глупаво.
Назад някой отбеляза решението му да държи Дуайт близо до себе си. Това си е глупаво.
Ще видим какво ще стане. Очаквам добър епизод. Все пак е мид финал. От трейлъра виждам, че ще дават всички герои. Няма да скучаем.

# 106
Всички коментират, че Ниган е омазан с кръв, но не ви ли направи впечатление, че се е обръснал  Laughing

# 107
Eeeee, това се вижда от километри  Laughing

He shaved that shit  Joy

Ама си го сакам рошав и пухкав  Embarassed
Абе сякак всъщност.

# 108
В сериала не е имало толкова отегчителен персонаж като Ниган. С Люсил утрепа двама, а със словоизлиянията си 6 милиона.  Tired

# 109
В сериала не е имало толкова отегчителен персонаж като Ниган. С Люсил утрепа двама, а със словоизлиянията си 6 милиона.  Tired

Joy Joy Joy Joy Joy

# 110

И на мен ми е отегчителен, скучен, досаден и безинтересен. Не актьорската игра, а самия персонаж. Ужас. Искам си пак екшън с основната група.

# 111
Ужасни сте  Laughing Пепел ви на устите  Crossing Arms

# 112
Ще прощаваш, Елора, ама се насилвам да гледам епизодите тоя сезон. С изключение на първия, че тогава тръпнах да видя кой е умрял. След това ми изчезна драмата и тръпката и вината е най-вече на господина в подписа ти.

# 113
Никаква прошка за вас. Отивам да си взема бухалката  smile3516

# 114
  • BG

Ето това е най-подходящото заглавие за следващата тема, точно в целта и толкова изчерпателно Grinning

# 115
  • София
Къркман не е глупав и сигурно също забелязва това, в Америка предполагам четат мнения на фенове и пр.
едва ли се различават много от тук пишещите, защото хората по цял свят мислим що годе еднакво.
Та ми е интересно ще промени ли нещо или ще си кара по комиксчето. Щото видиш ли там Ниган говори и псува много (в сериала поне са махнали псувните му) и хайде и в сериала така, ама едно е комикс книжка, съвсем друго ТВ шоу. Аудиторията е различна, дори ако щете човешките сетива приемат нещата по различен начин и ето го резултата.
Също така ми прави впечатление, че напоследък Къркман твърде много угажда или ходи по свирката на комикс феновете на поредицата (които може да са много, но са по-малко от феновете на сериала) и почти няма разлики с комикса. Говоря от сезон и половина насам и що касае най-важните и значими неща.
Според мен трябва да се отклони и то не малко, защото не вървят на добре нещата. Съвсем различен е средостатистичския профил на хората, които зяпат сериал преди лягане и тези, които не пропускат комиксчетата.

# 116
Diavolo, този сезон го пиши бегал. Вече е заснет и колкото и да са недоволни феновете, включително и аз, нищо не може да се промени.

# 117
  • BG
Съгласна съм с Diavolo,сериалът ще е много по-интересен и непредвидим, ако не следва комикса. Diavolo,тук е и момента да кажа, че постовете ти, не само за Ходещите, са  винаги удоволствие за мен да ги чета. По принцип малко мъже се навъртот във форума, а още по-малко са тeзи със стойностни коментари.

# 118
На мен си ми е интересно, но пък всичко ми е предвидимо. Защото историята с Неган до момента е почти едно към едно с комикса. Примерно с Губи нещата доста се различаваха.

# 119
  • София
Отново леко мудна серия, въпреки разнообразието. Явно за втората осмица ни готвят по-сериозната патаклама
Нигън почва да има играе малко метросексуално, само се клатушка, олюлява насам-натам, раздава го весело, това беше ОК, когато ги заловиха – в гората, сега вече бие на пародия. Т.е. – ролята му е Ок, но малко контрасти трябва да има, за да се подсили, ясно е, че е брутален….

Общи условия

Активация на акаунт