The Walking Dead - 20

• 65 276
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Октомври почва.

# 616
Нали бяха спрели заснемането...или бъркам нещо?!?

# 617
Е, то това е временно, заради смъртта на дубльора. После излезе трейлъра.

# 618
  • София
Как мислите, дали е възможно?
Честно казано на мен не ми се иска това да се случва, но може би е неизбежно.

https://www.facebook.com/amctvbg/posts/1964775750458062

# 619
Как мислите, дали е възможно?
Честно казано на мен не ми се иска това да се случва, но може би е неизбежно.

https://www.facebook.com/amctvbg/posts/1964775750458062
Не мисля, че ще стане.

# 620
  • Gotham City
На мен би ми било интересно да го видя.
Две различни истории, две групи, в една обстановка, развили се обаче по различен начин.

Скоро не съм гледала Fear, нямам никакво време Rage

# 621
  • София
Много, много напред в бъдещето - може и да стане. На този етап, дори да звучи привлекателно, не е изгодно от финансова гледна точка - ще се намалят приходите от реклами – вместо два, ще има един сериал. И ако TWD натрупа вече бая сезони и може би върви към приключване, то не важи същото за FTWD, които са в началото си. Следователно – идеята може да се сбъдне, след евентуален финал на TWD и няколко сезона на FTWD, ако нещо им спадат приходите, ще решат да „възкресят“ героите на TWD и да има един „обединяващ“ сезон, да речем….

# 622
Аз го зарязах FTWD след като слязоха от яхтата.

Спойлер!
Скрит текст:
Сезонът свърши, като се стреляха с някой друг.

Нещо ми доскуча. Който е гледал натам, да каже дали си струва да го заглеждам отново.... Whistling

# 623
  • Gotham City
А, Роналд, аз разбрах, че става въпрос, просто за преплитане на историите, а не да се обединят като сериал. Примерно както са The Flash, Arrow, Legends of tomorrow, Supergirl.

Наталка, не знам, на мен си ми харесва, но всеки сериал със зомбита на мен ми е ок  Mr. Green

# 624
Мерси, Харлийн, аз също харесвам. Гледа ми се нещо със зомбита, но TWD определено ми е по-интересен от FTWD. Един сезон ли има от там, където слязоха от яхтата?

# 625
  • Gotham City
Ми..мисля, че да? Но може и да те подвеждам. Гледам толкова сериали, че ми е каша в главата  Mr. Green

# 626
  • София
Много, много напред в бъдещето - може и да стане. На този етап, дори да звучи привлекателно, не е изгодно от финансова гледна точка - ще се намалят приходите от реклами – вместо два, ще има един сериал. И ако TWD натрупа вече бая сезони и може би върви към приключване, то не важи същото за FTWD, които са в началото си. Следователно – идеята може да се сбъдне, след евентуален финал на TWD и няколко сезона на FTWD, ако нещо им спадат приходите, ще решат да „възкресят“ героите на TWD и да има един „обединяващ“ сезон, да речем….

TWD като за жанров сериал вече наистина е с много сезони, но продължава да държи изключителен рейтинг (на пук на всякаква логика), въпреки че има спад (нормално). Рейтингът на FTWD въпреки, че е добър не е това което се иска и изобщо не се знае кой ще приключи пръв. Wink Комиксът продължава да излиза, така че може да изкарат още 7 сезона, а може и да приключат след три (примерно).
За обединяване аз изключвам, по-скоро може да има кросовъри, които да вдигнат рейтинга на FTWD.

# 627

Нещо ми доскуча. Който е гледал натам, да каже дали си струва да го заглеждам отново.... Whistling

Не е като другия сериал, но за мен си заслужава. И доста неща се случиха след яхтата. А последния сезон е доста напрегнат.

# 628
  • Вестерос
Гледам днес сериите, които не бях от 9 до края на сезона. Я ми припомнете Керъл и Морган как отидоха в Кралството?

# 629
Керъл реши да напусне Александрия, а Рик помоли Морган да я намери и върне. Керъл я намериха хората на Неган, тя ги изтрепа, но беше ранена и както си лежеше на земята дойде един от рицарите.

Общи условия

Активация на акаунт