The Walking Dead - 20

• 65 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Гледах. Жалко само, че не беше 60 минути като преди, а нормален епизод.
Напрегнато беше. Войната започна.  Party
Скрит текст:
Яд ме е на отчето. Бива ли да е такъв тъпунгер. Намерил кой да спасява. Най-големия предател.
 Ама Грегъри сега като сви колата към Хилтопа ли ще отпраши. Че те всички са против него. Май никой няма да може да изгони  hahaha
Хареса ми Неган как бягаше. Много му отива  hahaha Ще има още да си пати от Рик. Ама какво ли ще направи на Отчето?
А моментите с бастуна. Това някакви мечти на Рик ли бяха? Защо му е да си се представя с бастун?
Оф, не ща да му чупят крака.
Таз Джудит става все по-сладка. Ама много бърже расте  Mr. Green

# 646
Гледам и само си мисля защооо. Мишоне със снайпера или Дарил с арбалета не им видяха сметката.
Изпуснаха предимството и сигурмо сега ще страдат. Рик много неточен нещо.

# 647
  • София
Това беше юбилейният 100-ен епизод на великото шоу. Да ни е честит!  bowuu Party

Аз лично очаквах повече, много недоизказани неща имаше, явно ни чакат два/три свързани епизода, а именно - войната срещу Ниган. Надявам се само, да не беше само това цялата война, а да има истинска битка, защото в този епизод армията на Ниган така и не се видя. Както и да е.

Относно ''сънищата'' на Рик с бастуна
Скрит текст:
Елора, дават сцени от бъдещето. Няколко години след войната срещу Ниган, когато всичко е мирно и направо рай. Рик си живее животеца, с бастун е, защото Ниган му потрошава брутално крака, а самият Ниган е в плен и така тече си идилийка, докато не се появят шептящите...  #2gunfire

# 648
Да бе знам. Нали спорихме назад.
Скрит текст:
Чела съм комикса два пъти, помня че го потроши, пък той го наръга. Ама после не съм обърнала внимание на картинките с бастуна  Mr. Green Мислех, че е си е проходил.
Само защо го дават с такава брада и побелял. Все едно са минали години и е на 60. Малко трябва да се поддържа  Crossing Arms

# 649
  • BG
И аз изгледах еп, хубав беше, динамичен, бяха ми залипсвали  прочувствените речи на Рик, железния поглед на Керъл и дивият Даръл. Единственото неприятно нещо беше кълчотенето и хиленето на Неган Laughing(сори Елора)
Скрит текст:
много добре бяха обмислили появата си при Спасителите, как бяха бронирали караваната и колите, и огромната орда, която доведоха, въобще нападнаха си по всеки възможен и ефикасен начин, ама много патрони бяха излишно изстреляни, трябва да са по-пестеливи. Странното в случая за мен беше, че Спасителите не отговориха по никакъв начина на атаката им, което ме кара да си мисля, че след главния план на Неган_-да избегне войната (между другото умен е Негън и и е добър водач, защото винаги мисли първо как да спечели нещо или някой с възможно най-малко жертви от негова страна или въобще без такива, винаги дава втори шанс на "поробените", защото знае, че ако ги убие първосигнално, просто ще се лиши от услугите им, а на него му трябват хора, които да служат в полза на Спасителите. Ако убиваше всички непокорни групи вместо да ги пречупи и държи в страх и подчинение, просто нямаше  да има кой да работи за тях) има и втори, интересно е какъв ли ще е той, нещо, което Рик не е очаквал ще да е.
По принцип Спасителите са по-многобройни и по-добре въоръжени от нашите, а ако се съюзят и с онези боклуци, както се видя в трейлъра, може да създадат доста проблеми на Рик, което със сигурност ще се случи.
Снощи си мислех за Карл, колко ли е досадно толкова години да ходи с тази идиотска прическа, заради шоуто, но какво да се прави(  не ми изглежда да е с перука)
Скрит текст:
А Росита защо не беше с тях, или е останал да пази Александрия с Мишоне и Карл, или още страда.
Другото, което мисля, че ще има развитие по-нататък е
Скрит текст:
този странен тип, който Карл срещна и който Рик с право прогони, но малкия го съжали и направи грешка, имаше нещо в погледа му, докато Карл му оставяше провизии, което ме кара да си мисля, че появата му не е случайна, като че ли го проучваше как и дали може да му въздейства и да го манипулира.
Много изписах, ама съм толкова щастлива от началото нас новия сезон, няма нищо общо с досадния FTWD, него на моменти на сила го гледах.

# 650
Здравейте, мислите ли, че това е последният сезон на сериала. Много ми се иска да не е, но някак си с тези сцени с Рик Sad някак си натам вървят нещата?

# 651
Записвам се ,нямам коментар за 1ви епизод  Tired дано само не текат така и др серии и да е някакво меланхолично въведение Thinking

# 652
  • София
Здравейте, мислите ли, че това е последният сезон на сериала. Много ми се иска да не е, но някак си с тези сцени с Рик Sad някак си натам вървят нещата?

Е как последен, хех? Това шоу има потенциал и за 13 сезона. Simple Smile Много по-успешно е отколкото Супернейчъръла например. Още от сега се говори за 9 сезон. А и предполагам знаеш, че шоуто е по комикс и самият комикс продължава да излиза. Въпросът тук е какво иска Къркман и да не го забозят. Рейтингите започнаха леко да падат, което е повече от нормално (то тези рейтинги за шоу след 5 сезон са абсолютни рекорди в историята на броудкаста) и в задачата се пита докъде може да паднат преди да свършат или пък какво е мнението на хард феновете... Ако там започне отегчаване и оплакване, то може и да го приключат по-скоро. Има цял отдел, който се грижи за тези неща. Изследване на рейтинги, мнения по форуми и социални мрежи и влияние на шоуто върху тях.
На този етап, поне аз, не виждам причина, да се спира шоуто.

Но няма да си кривя душата. След сезон 4 (лично за мен най-силният сезон), шоуто започна да пада, като ниво и не е спирало да пада... Simple Smile
Просто 1, 2, 3 и 4 са абсолютна класика в цялата история на телевизионния бизнес и това не е само мое мнение разбира се.

# 653
  • София
Скрит текст:
А Росита защо не беше с тях, или е останал да пази Александрия с Мишоне и Карл, или още страда.

Скрит текст:
Нали я раниха и сега трябва да си почива и лекува. Simple Smile

# 654

Но няма да си кривя душата. След сезон 4 (лично за мен най-силният сезон), шоуто започна да пада, като ниво и не е спирало да пада... Simple Smile
Просто 1, 2, 3 и 4 са абсолютна класика в цялата история на телевизионния бизнес и това не е само мое мнение разбира се.
Съгласна съм с мнението ти, нивото на сериала не е на нивото на първите 4-ри сезона, но въпреки това си го гледам с кеф, за разлика от онова бледо негово копие, което тези дни свърши.

# 655
Нещо тегав ми беше тоя епизод 100.  Thinking

# 656
  • София
Робърт Къркман официално каза, а Скот Гимпъл го потвърди, че 2018 г. ще има кросовър между двете шоута.
Все още не са решили обаче в кое шоу ще стане факт това и кога. Simple Smile

за хард феновете, изтеглете си Токинг дед шоуто по случай юбилейният епизод 100. Simple Smile
80 минути в които гости бяха Робърт Къркман, Скот Гимпъл, Грег Никотеро + пълният каст на шоуто в момента + някои много изненадващия появи на наши стари любимци, които вече не участват в шоуто. Няма да издавам, но шоуто бе уникално, не е истина как съм се забавлявал и колко се трогнах.
Не бива да се изпуска. Давам ви точен линк за сваляне от пиратския залив.

https://thepiratebay.org/torrent/18802269/Talking.Dead.S07E01.720p.WEB.h264-TBS

# 657
И аз изгледах еп, хубав беше, динамичен, бяха ми залипсвали  прочувствените речи на Рик, железния поглед на Керъл и дивият Даръл. Единственото неприятно нещо беше кълчотенето и хиленето на Неган Laughing(сори Елора)
Скрит текст:
много добре бяха обмислили появата си при Спасителите, как бяха бронирали караваната и колите, и огромната орда, която доведоха, въобще нападнаха си по всеки възможен и ефикасен начин, ама много патрони бяха излишно изстреляни, трябва да са по-пестеливи. Странното в случая за мен беше, че Спасителите не отговориха по никакъв начина на атаката им, което ме кара да си мисля, че след главния план на Неган_-да избегне войната (между другото умен е Негън и и е добър водач, защото винаги мисли първо как да спечели нещо или някой с възможно най-малко жертви от негова страна или въобще без такива, винаги дава втори шанс на "поробените", защото знае, че ако ги убие първосигнално, просто ще се лиши от услугите им, а на него му трябват хора, които да служат в полза на Спасителите. Ако убиваше всички непокорни групи вместо да ги пречупи и държи в страх и подчинение, просто нямаше  да има кой да работи за тях) има и втори, интересно е какъв ли ще е той, нещо, което Рик не е очаквал ще да е.
По принцип Спасителите са по-многобройни и по-добре въоръжени от нашите, а ако се съюзят и с онези боклуци, както се видя в трейлъра, може да създадат доста проблеми на Рик, което със сигурност ще се случи.
Снощи си мислех за Карл, колко ли е досадно толкова години да ходи с тази идиотска прическа, заради шоуто, но какво да се прави(  не ми изглежда да е с перука)
Скрит текст:
Другото, което мисля, че ще има развитие по-нататък е
Скрит текст:
този странен тип, който Карл срещна и който Рик с право прогони, но малкия го съжали и направи грешка, имаше нещо в погледа му, докато Карл му оставяше провизии, което ме кара да си мисля, че появата му не е случайна, като че ли го проучваше как и дали може да му въздейства и да го манипулира.
Много изписах, ама съм толкова щастлива от началото нас новия сезон, няма нищо общо с досадния FTWD, него на моменти на сила го гледах.

Нощен гост,
Скрит текст:
нека се кълчи, нека се хильоти. Сякак си го харесвам  Mr. Green
Според мен изстреляха патроните май да привлекат зомбитата. Поне така си помислих първо. Но после се оказа, че не е така.
И ако беше наистина умен или по скоро разумен, вместо да тероризира хората, щеше да търгува с тях. Дай ми одеала, на ти брашно - примерно.
И аз се зачудих за Росита. Нали имаше голям зор да убива  Laughing Ама ранена е все пак. Може би си почива.
А онзи не видях нещо лошо в погледа му. По скоро видях глад  Laughing Но ще видим тепърва какво ще стане между него и Карл.

Мерси Diavolo, ще му метна едно око на този епизод.

# 658
  • BG
Нещо тегав ми беше тоя епизод 100.  Thinking
Много се радвам да те видя в темата, дано и Пуци се появи, че липсвате много.

# 659
  • I want it all and I want it now.
И аз не съм впечатлена от този епизод.

Общи условия

Активация на акаунт